Cygnus Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Και να μην παίζει ο Ramos πχ; Ή να πάιζει Ramos-Pepe στα μπακ και να μην πάιζει Carvalho; Δεν το βλέπω πιθανό.
alexis333 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Και να μην παίζει ο Ramos πχ; Ή να πάιζει Ramos-Pepe στα μπακ και να μην πάιζει Carvalho; Δεν το βλέπω πιθανό. Aυτο τι σχεση εχει με τον Αλτιντοπ ? Μπακ παιζει ο Τουρκος ? Απ οσο ξερω δεξι χαφ ειναι ή τελος παντω all around μπροστα ....
Cygnus Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δεξί μπακ-χαφ δεν παίζει; Αυτή την εντύπωση είχα. Σόρυ αν κάνω λάθος.
alexis333 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Καταρχην αυτο ειναι αξιοπιστο ? Δεν ασχολουμαι καθολου με FM ... Και που ακριβως εννοει οτι παιζει ? Παντου ?
alexis333 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Τύφλα να έχει ο Τόρο δηλαδή Συγνωμη αλλα ο Τορο παιζει και αριστερo μπακ ανετα .... ΥΓ. Αληθεια παντως θα ηθελα απο τον tr3quart1sta να μας εξηγησει που ακριβως εννοει οτι παιζει γιατι δε το πολυκαταλαβα στη φωτο απο το FM .,..
Cygnus Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Σωστός! Γιατί δεν πήραμε εκείνον τότε; Και φθηνότερα θα έβγαινε.
flik Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Παιδιά έχει παίξει και μπακ, και στο κέντρο ο Άλτιντοπ. Βασικά όπως έχω δει απο βιντεάκια, και έχω διαβάσει και έχω ακούσει, είναι όπως τα λέει η εικόνα, δεν ασχολούμαι καθόλου με FM, αλλά το μπαγάσικο δίνει ότνως καλές πληροφορίες. Όπου είναι πράσινο είναι που του "ταιριάζει" ή του "αρέσει" περισσότερο να παίζει, αλλά και στο πορτοκαλί, που είναι δεξί μπακ, παίζει επίσης. Έχω και εγώ αμφιβολίες αν θα είναι πάγκο, αλλά ή αυτός ή ο Σαχίν θα είναι. Ίσως το δει ανάλογα με το παιχνίδι. Σε μερικά παιχνίδια που θα θέλει δύναμη να βάζει Άλτιντοπ, σε άλλα που θα θέλει κατοχή και δημιουργικότητα Σαχίν. Πολυεργαλείο σε καλή τιμή ο Χαμίτ.
Anubis13 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δεξι χαφ ειναι ο ανθρωπος αλλα μπορει να παιξει και κεντρικο ενιοτε..Αν και δεν μου αρεσει σαν κεντρικο χαφ μπορω να πω ασχετως με το τι λεει το φμ
alexis333 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Σωστός! Γιατί δεν πήραμε εκείνον τότε; Και φθηνότερα θα έβγαινε. Εμ το λεω τοσο καιρο... Ευτυχως το ειπες κι εσυ που δεν εισαι Ολυμπιακος γιατι εμενα μου λεγανε πως φοραω κοκκινα γυαλια ... Σας καληνυχτιζω...
Wael90 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Εμ το λεω τοσο καιρο... Ευτυχως το ειπες κι εσυ που δεν εισαι Ολυμπιακος γιατι εμενα μου λεγανε πως φοραω κοκκινα γυαλια ... Σας καληνυχτιζω... Πιστεύω πως ο Τοροσίδης μπορεί να παίξει άνετα σε όλες τις ομάδες αυτήν την στιγμή.. Έχει τον τρόπο του να προσαρμόζεται ο τύπος.. Γάυρος δηλώνω αλλά δεν ασχολούμαι καθόλου με Ελληνικό πρωτάθλημα για οοφάνερους λόγους.. :Ρ
Cygnus Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Καλά μην υπερβάλλουμε κιόλας. Πού προσαρμόστηκε; Από την Ξάνθη στον Ολυμπιακό; Επίσης δε γίνεται ο Τοροσίδης να είναι επιπέδου Ρεάλ και ManU και να μην τον έχουν ανακαλύψει ακόμα τα τσακάλια τους αλλά να κάθεται στη Σουπαλίγκα. Χωρίς πράσινο πάθος, θα πω ότι είναι καλός παίχτης για Ελλάδα. Για Ευρώπη και δη κορυφαίους συλλόγους μένει να αποδειχτεί.
Wael90 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Καλά μην υπερβάλλουμε κιόλας. Πού προσαρμόστηκε; Από την Ξάνθη στον Ολυμπιακό; Επίσης δε γίνεται ο Τοροσίδης να είναι επιπέδου Ρεάλ και ManU και να μην τον έχουν ανακαλύψει ακόμα τα τσακάλια τους αλλά να κάθεται στη Σουπαλίγκα. Χωρίς πράσινο πάθος, θα πω ότι είναι καλός παίχτης για Ελλάδα. Για Ευρώπη και δη κορυφαίους συλλόγους μένει να αποδειχτεί. Απλώς σαν παίκτης έχει το πάθος που χρειάζεται και αυτό που λέμε potential για το μέλλον.. Δίνει πάντα το κάτι παραπάνω. Και στον Ολυμπιακό και στην εθνική. Τι παραπάνω ας πούμε έχουν οι Arbeloa και O'Shea εκτός από την εμπειρία; Τέλος πάντων, δεν είναι αυτό το θέμα..
Tilemaxx Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Τι potential ρε παιδιά ο Τοροσίδης; 26 είναι ήδη, και κάνει ακριβώς τα αντίθετα απο αυτά που πρέπει να κάνει ένα δεξί μπάκ (πόσο μάλλον παγκόσμιας κλάσης). Εδώ εμείς οι ίδιοι οι Ολυμπιακοί αγανακτούμε ώρες-ώρες με την απόδοση του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα