Anaksimandros4 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Εγώ πάλι το μόνο που βλέπω είναι ζήλια.. Ο τύπος γράφει το όνομά του στην ιστορία για άλλη μια φορά και εσείς τον χλευάζετε.. Αν ήταν στην ομάδα σας, τα ίδια θα λέγατε; Πόση υποκρισία όμως βρε παιδάκι μου.. Δεν ειναι υποκρισια. Ρεαλισμος ειναι. Ας ηταν λιγοτερο κλαψιαρης για να μην τον χλευαζαμε.
Wael90 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δεν ειναι υποκρισια. Ρεαλισμος ειναι. Ας ηταν λιγοτερο κλαψιαρης για να μην τον χλευαζαμε. Από που κι ως που όμως είναι αυτό κριτήριο αξιολόγησης ενός ποδοσφαιριστή; Είδαμε στο CL και στο Copa ποιός έκλαιγε.. Περαστικά σας.
Tilemaxx Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Από που κι ως που όμως είναι αυτό κριτήριο αξιολόγησης ενός ποδοσφαιριστή; Είδαμε στο CL και στο Copa ποιός έκλαιγε.. Περαστικά σας. Αυτό είναι σαν να βγεί ένας Ολυμπιακός, και να πεί σε φίλο του βάζελο για το μπάσκετ, "είδα στο κύππελο πώς έκλαιγες", την στιγμή που ο ΠΑΟ είχε κατακτήσει πρωτάθλημα - ευρωπαϊκό. Γενικά λέω να χαλαρώσουμε λίγο...
Wael90 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Αυτό είναι σαν να βγεί ένας Ολυμπιακός, και να πεί σε φίλο του βάζελο για το μπάσκετ, "είδα στο κύππελο πώς έκλαιγες", την στιγμή που ο ΠΑΟ είχε κατακτήσει πρωτάθλημα - ευρωπαϊκό. Γενικά λέω να χαλαρώσουμε λίγο... Μιλάω για τις αντιδράσεις των παικτών τους/σας στα μαρκαρίσματά μας, όποιος είδε τα παιχνίδια ξέρει.. Κι όποιος δεν ξέρει, απλά δεν θέλει να τα παραδεχτεί. Να χαλαρώσουμε αλλά να σταματήσουν και οι συνεχείς προκλήσεις..
Cygnus Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Επειδή δεν είδα το ματς προχθες, έγινε παρουσίαση της νέας φανέλας;
flik Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Όχι, δεν νομίζω. Δεν είμαι σίγουρος μιας και δεν το είδα απο αρκετά νωρίς. Έχασες πάντως, ο Μπενζεμά έπαιξε πολύ καλά, αλλά ο Ρονάλντο έκανε απίστευτα πράγματα.
Cygnus Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Θα το κατεβάσω να το δω. Αν βρείτε κανένα λινκ πείτε.
Wael90 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Θα το κατεβάσω να το δω. Αν βρείτε κανένα λινκ πείτε. Έχεις PM..
Wael90 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Home Away (ελληνικά) Καλές μου φαίνονται.. Άντε να τις δούμε και στους παίκτες σύντομα!
Cygnus Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 H εντός δε μου άρεσε. Άσπρο με χρυσό δεν κολλάνε. Η εκτός είναι πολύ ωραία.
flik Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Ε εντός δεν μου άρεσε, η εκτός καλούτσικη, δεν τρελάθηκα. Οι περσινές καλύτερες για μένα. Ελπίζω να συνδυαστεί με τίτλους και αξέχαστες στιγμές αυτή η φανέλα, αυτό θα μετράει στο τέλος. Επίσης κλείσαμε Καγεχόν όπως θα είδατε. Παγκίτης... Και ο Χάλντιντοπ και αυτοί για backup. Cygnus διαβάζω πως ο Canales πολύ πιθανό να φύγει. Το λέω επειδή ξέρω σου αρέσει το παιχτάκι.
Cygnus Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Το διάβασα ρε flik και ξενέρωσα. Τον πίστευα και τον πιστεύω αρκετά. Από την άλλη η Marca σε μια φάση σήμερα έγραψε ότι ο Mourinho τον πιστεύει και θέλει να μείνει. Αν είναι να μην πάρει ευκαιρίες όμως και να βλέπει γήπεδο για λίγα λεπτά σε ματς όπως Rayo Vallecano και Gijon ας φύγει να εξελιχθεί.
alexis333 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Ειστε σιγουροι πως ο Χαλντιντοπ θα ειναι παγκιτης ? Ο Μουρινιο συνηθως θελει παιχτες μαχητες που να του δινουν εκτος απο ποιοτητα και ενεργεια και πιεση στον αντιπαλο ακομα κι οταν δεν εχει τη μπαλα η ομαδα... Ισως να τον δουμε σε ενα τετοιο ρολο του χρονου ... Μαλον γι αυτο τον πηρε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα