Wael90 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Έχεις και εσύ Dortmund;Εγώ την έπιασα όταν στα κάτω της και την έκαμα ομαδάρα,πήγα τελικό CL,2 uef/europa,1 κύπελλο και 3 αν θυμάμαι καλά πρωταθλήματα σε 8 χρόνια αν δεν απατόμαι. Ναι, την συμπαθώ πολύ σαν ομάδα και γενικώς την θαυμάζω ώρες ώρες.. 4η χρονιά είμαι, 1η&2η ήρθα 2ος στο πρωτάθλημα και στην 3η έκανα treble.. Πολύ δύσκολα πρώτη χρονιά με €200.000 budget και το δάνειο που ξεχρεώνες το 2022 δεν βοηθάει.. Ψάχνω βαρβάτο επιθετικό τώρα γύρω στα €20Μ το πολύ, μπορώ να δώσω παραπάνω λεφτά αλλά δεν ψήνομαι.. Για λίγο θα έπαιρνα Benzema €23M αλλά δεν ψηνόταν..
Andreas2 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Ναι, την συμπαθώ πολύ σαν ομάδα και γενικώς την θαυμάζω ώρες ώρες.. 4η χρονιά είμαι, 1η&2η ήρθα 2ος στο πρωτάθλημα και στην 3η έκανα treble.. Πολύ δύσκολα πρώτη χρονιά με €200.000 budget και το δάνειο που ξεχρεώνες το 2022 δεν βοηθάει.. Ψάχνω βαρβάτο επιθετικό τώρα γύρω στα €20Μ το πολύ, μπορώ να δώσω παραπάνω λεφτά αλλά δεν ψήνομαι.. Για λίγο θα έπαιρνα Benzema €23M αλλά δεν ψηνόταν.. Εγώ το FM2007 παίζω.Την πήρα με την λογική του Fallen Giant,να την αναστήσω ασπούμε.Μπορούσε να έπιανα καμμιά Lazio αλλά στο Γερμανικό πιάνεις όσους ξένους θέλεις ενώ σε άλλα υπάρχουν περιορισμοί.Δεν ξέρω στο νέο ποιοι είναι καλοί αλλά αν θέλεις συμβουλές για παίκτες,στο παλιό,δεν ξέρω σοτ νέο ομώς,πήρα πολλούς επιθετικούς καλούς και πούλησα πολλούς,όπως και τερματοφύλακες,πάντα τους πουλούσα και ας ήταν καλοί.Είχα τον Costil μόνο ένα χρόνο.Ύστερα θα πω και άλλα.Anyway επιθετικοί: Salvatore Foti Omar Andrade Falcao Nicolas millan Daniel Sturridge Φοβερός μέσος είναι ο Sherman Cardenas
tr3quart1sta Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Ναι κανονικά έχει 28 στο πρωτάθλημα, υπάρχει άλλο ένα που του το έχει χρεώσει μόνο η Marca (επειδή αυτή δίνει το pichichi), ενώ κανονικά πρέπει να χρεωθεί στον Pepe. Όπου αλλού κοιτάξεις τον έχουν με 28, ακόμα και για το χρυσό παπούτσι. 29 στο πρωτάθλημα, 47 σύνολο. Εδώ το "επίμαχο" γκολ: Στο 1:06. 28 έχει ο Ρονάλντο, αλλά η καταλανική εφημερίδα Marca , του έχει χρεώσει ένα παραπάνω. Καλά, η Ισπανική λίγκα, όλες οι στατιστικές υπηρεσίες, ακόμα και η AS (η άλλη Μαδριλένικη εφημερίδα) το έχουν χρεώσει στον Pepe. Δεν είναι αυτογκόλ για να χρεωθεί σε αυτόν που σουτάρει, τι να κάνουμε τώρα, φυσικά και μετράει το ποιος την ακουμπάει τελευταίος. Εντάξει, αυτός όμως είναι δικός σου κανονισμός. http://www.ligabbva.com/co00/ http://www.as.com/re...futbol/primera/ http://www.eurotopfo...soulierdor.php3 http://www.transferm...huh/basics.html http://soccernet.esp...la-liga?cc=5739 tr3quart1sta το γκολ είναι του Pepe. Κρίμα να περνάς τόσο εύκολα από το San Mamés και να είναι χωρίς αντίκρυσμα. http://www.contra.gr/Soccer/Spain/Primera/323326.html
Wael90 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Ακόμα και για αυτό φασαρία; Καλά το πιο πετυχημένο που άκουσα είναι πως η Marca είναι Καταλανική εφημερίδα, δεν ξέρω αν το εννοούσαν.. Εγώ ξέρω πως η μπάλα πήγαινε στο τέρμα.. Σε τέτοιες περιπτώσεις το γκολ καταλογίζεται σε αυτόν που έκανε το σουτ.. Αν ήταν έτσι, τα μισά γκολ που θα βλέπαμε κάθε μέρα θα ήταν αυτογκόλ, από αποκρούσεις τερματοφυλάκων, κόντρες κλπ.. Μην στεναχωριέστε όμως, θα πετάξει άλλα 2 στο τελευταίο παιχνίδι για να μην τρώγονται μερικοί μερικοί..
Cygnus Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Και επαναλαμβάνω ότι το γκολ ορθά καταλογίζεται στον Pepe. Έχει την τελευταία επαφή άσχετα που ο ίδιος δεν το ομολογεί ή δε το θυμάται. Και στην τελική ποια η σημασία όλης αυτής της ανακατωσούρας;
Wael90 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Και επαναλαμβάνω ότι το γκολ ορθά καταλογίζεται στον Pepe. Έχει την τελευταία επαφή άσχετα που ο ίδιος δεν το ομολογεί ή δε το θυμάται. Και στην τελική ποια η σημασία όλης αυτής της ανακατωσούρας; Φθόνος μάλλον.. Γι' αυτό ας βάλει 1-2 γκολάκια ακόμα να σωπαίνουν σιγά σιγά τα πνεύματα..
flik Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Αν δεν βάλει κανένα γκολ απέναντι στην Αλμερία, που θα βάλει μάλλον, άσχετα που οι αμυντικοί θα είναι υποψιασμένοι και θα μαρκάρουν περισσότερο αυτόν, τότε θα γίνει θέμα. Άλλο να ισοφαρίζεις ρεκόρ, άλλο να το ξεπερνάς.
Wael90 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Αν δεν βάλει κανένα γκολ απέναντι στην Αλμερία, που θα βάλει μάλλον, άσχετα που οι αμυντικοί θα είναι υποψιασμένοι και θα μαρκάρουν περισσότερο αυτόν, τότε θα γίνει θέμα. Άλλο να ισοφαρίζεις ρεκόρ, άλλο να το ξεπερνάς. Δεν υπάρχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Almeria έχει ήδη υποβιβαστεί.. Προβλέπω χαλαρό παιχνίδι και γιατί όχι, μεγάλο σκορ..
Tilemaxx Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 50 γκόλ συνολικά ο Ρονάλντο; Χέχε, άλλα 2 ήθελε για να ξεπεράσει τον Μέσσι Υ.Γ: Ρε παιδιά, ο Joselu ποιός είναι;
SOCRATIS1000 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Για την κριστιανα εγω τα εχω πει.Μεγαλη παικτουρα,τρελα προσοντα,ειδικα σε ανοικτ γηοπεδο μπορει να σε κανει πορνη.Αλλα το κοροιδευω και τον απεχθανομαι οσο δεν παει[οι λογοι γνωστοι]
Wael90 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 50 γκόλ συνολικά ο Ρονάλντο; Χέχε, άλλα 2 ήθελε για να ξεπεράσει τον Μέσσι Υ.Γ: Ρε παιδιά, ο Joselu ποιός είναι; 53 φίλε μου! 1 μπροστά από τον "δεύτερο".. 2 γκολ και 4 ασσίστ επειδή έτσι γούσταρε... Ο Joselu είναι πιτσιρικάς, τον κλείσαμε πέρυσι από Celta. Προσωπικά νόμιζα πως ήταν ακόμα εκεί μιας και τον είχαμε αφήσει να συνεχίσει δανεικός εκεί για 1 χρόνο αλλά φαίνεται πως εντάχθηκε το καλοκαίρι. Μεγάλο ταλέντο πάντως, γινόταν φασαρία για πάρτη του. Για την κριστιανα εγω τα εχω πει.Μεγαλη παικτουρα,τρελα προσοντα,ειδικα σε ανοικτ γηοπεδο μπορει να σε κανει πορνη.Αλλα το κοροιδευω και τον απεχθανομαι οσο δεν παει[οι λογοι γνωστοι] Τον λένε Cristiano Ronaldo, CR7, Ronaldo, όπως θες.. Εύκολο είναι μπορείς να το γράψεις.. Δεν υπήρχε λόγος να κάνεις τέτοιο post και να προκαλέσεις. 'Ετσι κι αλλιώς όμως, ας τον απεχθάνεσαι εσύ, εμείς θα συνεχίσουμε να τον καμαρώνουμε γιατί είναι ο μόνος στο είδος του και είναι ΜΑΔΡΙΛΕΝΟΣ!
devil-ji Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μα αφου κριστιανα ειναι Η ικανοτητα ικανοτητα αλλα και το κλαμα κλαμα
SOCRATIS1000 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μα αφου κριστιανα ειναι Η ικανοτητα ικανοτητα αλλα και το κλαμα κλαμα +1000.Η μεγαλυτερη diva του ποδοσφαιρου ειναι.
Wael90 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Εγώ πάλι το μόνο που βλέπω είναι ζήλια.. Ο τύπος γράφει το όνομά του στην ιστορία για άλλη μια φορά και εσείς τον χλευάζετε.. Αν ήταν στην ομάδα σας, τα ίδια θα λέγατε; Πόση υποκρισία όμως βρε παιδάκι μου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα