Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τον ήξερα σαν παίκτη,ήταν γνωστός νεαρός,για ένα διάστημα έπεσε λίγο.Άλλοι τότε μεγάλοι ήταν ο Μενέζ.Δεν ήταν και άγνωστος ο Σαχίν.Όποιος ασχολείται καλά ξέρει.

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι πολύ εύσπλαχνος.Βγάλει τόσα την βδομάδα και έδωσε μια φανέλα καινούργια.Είχε και ετικέτα κιόλας;

Να μην σου πω θα χάρηκε αυτός που πήρε σημασία και είχε την τιμή να του σπάσει καταλάθος τη μύτη του ο Ρονάλντο.

Δημοσ.

Ναι πολύ εύσπλαχνος.Βγάλει τόσα την βδομάδα και έδωσε μια φανέλα καινούργια.Είχε και ετικέτα κιόλας;

Να μην σου πω θα χάρηκε αυτός που πήρε σημασία και είχε την τιμή να του σπάσει καταλάθος τη μύτη του ο Ρονάλντο.

Εντάξει, μην τα βλέπουμε όλα και με μαύρο μάτι.. Σημασία έχει πως ότι έγινε έγινε.. Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο που από ότι είδα δεν φορούσε φανέλα θα είχε μεγάλη σημασία.. €100 έχει σχεδόν στην boutique.. Άσχετα από αυτό ο Cristiano φέρθηκε εντελώς επαγγελματικά και ανθρώπινα.. Αν ήταν η Bessy ας πούμε, θα το βλέπαμε μπροστά μας για τα υπόλοιπα 10 χρόνια..

Δημοσ.

Μου αρέσει που ήταν τόσο "αυθόρμητη" η κίνηση του, που του είχαν ετοιμάσει ήδη φανέλα απο τη μπουτίκ για να δώσει :cry:

Wael90, κάνουμε μια συμφωνία; Να βγαίνει ο κλάψας κάθε χρόνο πρώτος σκόρερ, και η Bessy να σηκώνει αντίστοιχα πρωτάθλημα και CL;

Δημοσ.

Wael90, κάνουμε μια συμφωνία; Να βγαίνει ο κλάψας κάθε χρόνο πρώτος σκόρερ, και η Bessy να σηκώνει αντίστοιχα πρωτάθλημα και CL;

LOL,δεν σου χρειάζεται ο Wael90,για φέτος το χει κλείσει η ίδια με την UEFA

Δημοσ.

LOL,δεν σου χρειάζεται ο Wael90,για φέτος το χει κλείσει η ίδια με την UEFA

Δηλαδή, σύμφωνα με την ελληνική λογική, αν το πάρει η Μπάρτσα φέτος θα είναι κάλπικο;

Δημοσ.

Δηλαδή, σύμφωνα με την ελληνική λογική, αν το πάρει η Μπάρτσα φέτος θα είναι κάλπικο;

Ελληνική λογική ε; Ε αφού δεν θες να δεις, παραδεχτείς και πιστέψεις την κατάντια στην οποία έχεις ρίξει το άθλημα, ποιός είμαι εγώ για να σου αλλάξω την γνώμη; Εμπρός, κάνε με report και για αυτό.

Το μόνο σίγουρο είναι πως από εδώ και εμπρός θα σας αγνοώ όλους εσάς που έρχεστε στην αντίπαλη όχθη για να πουλήσετε ιστορία.. Για εκεί είστε, για να μας κυνηγάτε. :)

Δημοσ.

Ελληνική λογική ε; Ε αφού δεν θες να δεις, παραδεχτείς και πιστέψεις την κατάντια στην οποία έχεις ρίξει το άθλημα, ποιός είμαι εγώ για να σου αλλάξω την γνώμη; Εμπρός, κάνε με report και για αυτό.

Την ιστορία με την αλεπού και τα κρεμαστάρια την ξέρεις;

Τέσπα, βαριέμαι να στην εξηγήσω, έγω να πανηγυρίσω φιέστα.

Δημοσ.

Την ιστορία με την αλεπού και τα κρεμαστάρια την ξέρεις;

Τέσπα, βαριέμαι να στην εξηγήσω, έγω να πανηγυρίσω φιέστα.

Ε πανηγύρισέ την φίλε μου, εδώ μέσα όμως τι θες; Τι ήρθες να μας πεις; Μιλούσαμε ωραία και καλά για την ομάδα μας, ήρθες εσύ που είσαι άλλης ομάδας και το μόνο που έχουμε όλη τη μέρα είναι ατελείωτο spamming.. Έλεος δηλαδή, άντε στην φιέστα σου..

Δημοσ.

Ναι σε μεγαλη καταντια εχει ριξει η Μπαρτσελονα το ποδοσφαιρο τοση που ολοι οι προπονητες, παικτες, δημοσιογραφοι, οπαδοι, κλπ, κλπ παραδεχονται οτι η Μπαρτσελονα φετος επαιξε διαστημικο ποδοσφαιρο.

Ενταξει εσεις της Ρεαλ πρεπει να πλασετε παραμυθια και να βρειτε τροπους να την μειωσετε οποτε τα λετε ολα αυτα.

ακριβως οπως ειπε καποιος. Οσα δεν φτανει η αλεπου....

Δημοσ.

Ναι σε μεγαλη καταντια εχει ριξει η Μπαρτσελονα το ποδοσφαιρο τοση που ολοι οι προπονητες, παικτες, δημοσιογραφοι, οπαδοι, κλπ, κλπ παραδεχονται οτι η Μπαρτσελονα φετος επαιξε διαστημικο ποδοσφαιρο.

Ενταξει εσεις της Ρεαλ πρεπει να πλασετε παραμυθια και να βρειτε τροπους να την μειωσετε οποτε τα λετε ολα αυτα.

ακριβως οπως ειπε καποιος. Οσα δεν φτανει η αλεπου....

31-20

9-3

Μάλλον άλλος προσπαθεί και δεν φτάνει..

Δημοσ.

31-20

9-3

Μάλλον άλλος προσπαθεί και δεν φτάνει..

Σιγα σιγα φτανουμε. Φρεσκα κουλουρια. ;) ;)

Και μιλουσα προφανως για τα τελευταια χορνια οπου προσπαθειτε να παρετε κανα πρωταθλημα κανα Τσαμπιονς λιγκ αλλα δυστυχως για εσας ειτε η Μπαρτσελονα, ειτε η Λυων....

Δημοσ.

Έχεις και εσύ Dortmund;Εγώ την έπιασα όταν στα κάτω της και την έκαμα ομαδάρα,πήγα τελικό CL,2 uef/europa,1 κύπελλο και 3 αν θυμάμαι καλά πρωταθλήματα σε 8 χρόνια αν δεν απατόμαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...