gas83 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 πως φενεται οτι δεν παρακολουθεις δλδ τη χρονια που ειχε ολο τραυματισμους την πιανεις σαν αρνητικο για να πεις που ηταν?? ωραιος μια χαρα τα κανει τα μαγικα του οπως και ο ροναλντο τα δικα του απλα εσυ δε τα βλεπεις ξεχνας κατι πολυ σημαντικο το ποδοσφαιρο ειναι ομαδικο αθλημα προφανως οταν εχεις καλυτερη ομαδα που παιρνει και τιτλους ξεχωριζεις ακομα πιο πολυ στην υποτιθεμενη κακη χρονια του ο μεσσι σε 46 ματς εβαλε 41 γκολ χανοντας πολλα ματς η παιζοντας πολλα αλλαγη αν το θεωρεις εσυ αυτο κακο οκ τοτε απλα δειχνει το ποσο ψηλα εχει βαλει τον πηχη(βλ 91 γκολ σε μια χρονια(ουτε στον υπνο του ο ροναλντο αυτο το νουμερο)) που οτιδηποτε αλλο σου φενεται λιγο η ρεαλ αυτη τη στιγμη εχει πολυ καλυτερη ομαδα(απο περσυ βασικα ) σε σχεση με την μπαρτσελονα βαζει καθε ματς 4 και 5 γκολ οποτε προφανως και ο ροναλντο εχει πιο πολλες ευκαιριες να σκοραρει πολυ η ομαδα ειναι μηχανη και ο κυριως ρολος του ροναλντο ειναι να τελειωνει τις φασεις αυτο δε σημαινει οτι ειναι και καλυτερος παιχτης πχ δε μπορεις να τους συγκρινεις μονο απο τα γκολ τη φετινη σεζον οταν ο κυριως ρολος του ενος ειναι να σκοραρει και του αλλου να φτιαχνει και παιχνιδι 9 στα 10 ματς παιζει λιγο μπροστα απο το κεντρο και μακρια απο την περιοχη μιας και εχουμε ανυπαρκτο κεντρο καλα δε περιμενω να καταλαβεις τι σου λεω μιας και στο εξηγω αναλυτικα εδω και ποση ωρα μαλλον πας στο wiki κοιτας τα στατς και λες αααααααα εχει 15 γκολ παραπανω.γαμαει και δερνει στο ξαναλεω βγαλε και τους 2 απο τις ομαδες τους και σκεψου πως θα παει η καθε ομαδα το ποσο καλος φενεσαι εχει να κανει και με την ομαδα που παιζεις προφανως αυτο ισχυει και για το μεσσι οταν η μπαρτσα ηταν στα πολυ καλα της η διαφορα ειναι οτι ακομα και τοτε δημιουργουσε ακομα πιο πολυ ταυτοχρονα με το σκοραρισμα και αν τον εβγαζες η ομαδα επεφτε 2 επιπεδα αν βγαλεις το ροναλντο τωρα οπως ειναι η ρεαλ 9 στα 10 ματς ακομα για πλακα θα τα παρει οπως παιζει θυμιζω τη χρονια με τα 91 γκολ ειχε παραλληλα και 27 ΑΣΣΙΣΤ πρωτος στα μεγαλα πρωταθληματα στις 2 βασικες κατηγοριες τεσπα δε γραφω αλλο στο εξηγησα μεχρι αηδιας εχεις τη γνωμη σου εχω τη δικη μου αλλα παραθετω καλυτερα επιχειρηματα
PostHelper Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 θυμιζω τη χρονια με τα 91 γκολ ειχε παραλληλα και 27 ΑΣΣΙΣΤ πρωτος στα μεγαλα πρωταθληματα στις 2 βασικες κατηγοριες Και τι ελεγε τοτε? Οτι καλυτερος ειναι παλι ο Ροναλντο. Υποκρισια? Μπα μην το λες.... Με τετοιο ατομο κάνεις συζητηση. Που πριν λιγο ειπες οτι ισχυει το Α και σου λεω χαιρομαι που συμφωνεις οτι δεν ισχυει το Α. :lol: Με παιδακια που ειναι φαν καποιου ατομου δεν θα κάνεις ποτέ σοβαρη συζητηση. Απλως θα καταρριπτεις αυτα που λενε για να σωνεις την αληθεια απο τον βιασμο που υποκειται. 99% των αθρωπων που βλεπουν ποδοσφαιρο λενε το αυτονοητο οτι ο Μεσι ειναι ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ του Ροναλντο. Ακομη και τωρα που ο Μεσι δεν ειναι(αν και ανεβαινει) στο προηγουμενο διαστημικο επιπεδο που ηταν πριν τον τραυματισμο και που ο Ροναλντο εχει πετυχει περισσοτερα γκολ στο πρωταθλημα. Μόνο οι οπαδοι της Ρεαλ Μ. και τα fanboys του Ροναλντο λενε το αντιθετο.
Raikkonen86 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Φιλε gas83. Προς πληροφορηση σου βλεπω πολλα χρονια μπαλα ( ισως λιγοτερα απο εσενα γιατι μαντευω οτι εισαι μεγαλυτερος και ξες κατι παραπανω) και επιπλεον επαιζα και σε τοπικη ομαδα της Θεσσαλονικης για περιπου 7 χρονια... Η γνωμη που εχω για τα θεματα που μιλαμε εδω περα προερχεται απο τους αγωνες που βλεπω στην τηλεοραση-διαδικτυο και απο το transermarkt που ειναι για μενα το ποιο εγκυρο site για στατιστικα και αξιες παικτων. Διαβαζω αθλητικες εφημεριδες σχεδον καθε μερα αλλα και αθλητικα site οπως τα gazzetta-sport24-sportfm. Γενικα ειμαι πολυ κοντα στο αθλημα και ξερω τι γινεται... Οποτε θα παρακαλουσα να λειπουν οι χαρακτηρισμοι. Αν νομιζεις οτι μειωνοντας με θα αποδειξεις οτι τα επιχειρηματα σου ειναι ανωτερα, κοροιδευειες τον ευατο σου. Στο κατω κατω μια συζητηση κανουμε... Σχετικα με το προηγουμενο το ειχα πει και παλαιοτερα . Για μενα ο Ροναλντο ειναι ο ποιο ολοκληρωμενος παικτης που υπαρχει αυτην την στιγμη. Καθε χρονο ριχνει 50 τεμαχια ( οπως και ο μεσσι φυσικα) και ειναι σε τοπ φορμα. Ο Μεσσι τωρα ειναι ενας παικταρας που οντως αλλος σαν αυτο ισως να μην βγει. Μιλαμε για καθαροαιμο ταλεντο.Ειδικα την περιοδο 2009-2011 ο Μεσσι ηταν ΑΠΙΑΣΤΟΣ. Τα τελευταια χρονια πιστευω οτι γινεται το αντιθετο. Ο Ροναλντο δεν ειναι τοσο ταλεντο οσο ο Μεσσι. Η ποιοτητα του Ροναλντο ειναι περισσοτερο αποτελεσμα υπερβολικα σκληρης προπονησης και απιστευτης προσπαθειας να γινει ο καλυτερος ( που το καταφερε στην τελικη). ΚΑΝΕΝΑΣ απο τους δυο δεν αξιζει να χαρακτηριζεται καλυτερος ολων των εποχων. Πρωτον δεν εχουν ολοκληρωσει την καριερα τους για να τους κρινουμε συνολικα και δευτερον με τις εθνικες ομαδες τους εκτος απο 1-2 τελικους-τριτες θεσεις ο καθενας δεν εχουν κανει πολλα( τιποα ουσιαστικα). Η Ρεαλ ειναι καλυτερη ομαδα απο την Μπαρτσελονα χωρις τον Ροναλντο. Ειναι ακομα καλυτερη με τον Ροναλντο ο οποιος σε πολλες περιπτωσεις ειναι μια ομαδα μονος του. Αυτο δεν μειωνει την αξια του Ροναλντο. Η Μπαρτσελονα απο την αλλη ειναι τοσο απιστευτα στημενη γυρω απο τον Μεσσι που χωρις αυτον ειμαι σχεδον σιγουρος οτι κανενα απο αυτα που εκανε τα τελευταια χρονια θα γινοταν... Ουτε τρεμπλ, ουτε 6 τιτλοι, ουτε θα γινοταν μαγκας και γαματος προπονητης ο Πεπ... PostHelper αμα εγω ειμαι fanboy εσυ τι εισαι???? Χαρακτηριζεις τον Μεσσι " ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ" του Ροναλντο τον οποιο μαλιστα ειμαι 150% σιγουρος οτι τον εχεις πισω απο τους Σουαρεζ-Νευμαρ-Ινιεστα-Τσαβι-Μπουσκετς(αναγουλα μονο που αναφερω το ονομα)... Μας μιλας ολη την ωρα για θεους της μπαλας, ανθρωπους απο αλλο πλανητη και τσακ νορις. Τα μονα σου επιχειρηματα ειναι τα 'πεναλντο", "κλαψιανο" "κλαρινιγαμπρος" τα οποια ειναι copy paste( οπως τα περισοοτερα που λες) απο το blaugrana.gr και αλλα τετοια site... Και πολυ ασχολουμαστε μαζι σου...
gas83 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Φιλε gas83. Προς πληροφορηση σου βλεπω πολλα χρονια μπαλα ( ισως λιγοτερα απο εσενα γιατι μαντευω οτι εισαι μεγαλυτερος και ξες κατι παραπανω) και επιπλεον επαιζα και σε τοπικη ομαδα της Θεσσαλονικης για περιπου 7 χρονια... Η γνωμη που εχω για τα θεματα που μιλαμε εδω περα προερχεται απο τους αγωνες που βλεπω στην τηλεοραση-διαδικτυο και απο το transermarkt που ειναι για μενα το ποιο εγκυρο site για στατιστικα και αξιες παικτων. Διαβαζω αθλητικες εφημεριδες σχεδον καθε μερα αλλα και αθλητικα site οπως τα gazzetta-sport24-sportfm. Γενικα ειμαι πολυ κοντα στο αθλημα και ξερω τι γινεται... Οποτε θα παρακαλουσα να λειπουν οι χαρακτηρισμοι. Αν νομιζεις οτι μειωνοντας με θα αποδειξεις οτι τα επιχειρηματα σου ειναι ανωτερα, κοροιδευειες τον ευατο σου. Στο κατω κατω μια συζητηση κανουμε... Σχετικα με το προηγουμενο το ειχα πει και παλαιοτερα . Για μενα ο Ροναλντο ειναι ο ποιο ολοκληρωμενος παικτης που υπαρχει αυτην την στιγμη. Καθε χρονο ριχνει 50 τεμαχια ( οπως και ο μεσσι φυσικα) και ειναι σε τοπ φορμα. Ο Μεσσι τωρα ειναι ενας παικταρας που οντως αλλος σαν αυτο ισως να μην βγει. Μιλαμε για καθαροαιμο ταλεντο.Ειδικα την περιοδο 2009-2011 ο Μεσσι ηταν ΑΠΙΑΣΤΟΣ. Τα τελευταια χρονια πιστευω οτι γινεται το αντιθετο. Ο Ροναλντο δεν ειναι τοσο ταλεντο οσο ο Μεσσι. Η ποιοτητα του Ροναλντο ειναι περισσοτερο αποτελεσμα υπερβολικα σκληρης προπονησης και απιστευτης προσπαθειας να γινει ο καλυτερος ( που το καταφερε στην τελικη). ΚΑΝΕΝΑΣ απο τους δυο δεν αξιζει να χαρακτηριζεται καλυτερος ολων των εποχων. Πρωτον δεν εχουν ολοκληρωσει την καριερα τους για να τους κρινουμε συνολικα και δευτερον με τις εθνικες ομαδες τους εκτος απο 1-2 τελικους-τριτες θεσεις ο καθενας δεν εχουν κανει πολλα( τιποα ουσιαστικα). Η Ρεαλ ειναι καλυτερη ομαδα απο την Μπαρτσελονα χωρις τον Ροναλντο. Ειναι ακομα καλυτερη με τον Ροναλντο ο οποιος σε πολλες περιπτωσεις ειναι μια ομαδα μονος του. Αυτο δεν μειωνει την αξια του Ροναλντο. Η Μπαρτσελονα απο την αλλη ειναι τοσο απιστευτα στημενη γυρω απο τον Μεσσι που χωρις αυτον ειμαι σχεδον σιγουρος οτι κανενα απο αυτα που εκανε τα τελευταια χρονια θα γινοταν... Ουτε τρεμπλ, ουτε 6 τιτλοι, ουτε θα γινοταν μαγκας και γαματος προπονητης ο Πεπ... ωραιο ποστ συμφωνω στο 90% απο αυτα που γραφεις το μοναδικο που μπορω να σου πω ειναι οτι για να βλεπεις μπαλλα και να καταλαβαινεις τι γινεται δε χρειαζετε να χεις παιξει αναγκαστικα εχω φιλους που παιζουν στα τοπικα η και ποιο πανω χρονια ολοκληρα και δεν ξερουν τι τους γινεται και εχω φιλους που ειναι οι λεγομενοι αμπαλοι αμα τους βαλεις εστω κα στο 5χ5 αλλα αν θες σου κανουν αναλυση σουπερ του αγωνα και της τακτικης 1
linkin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 ......... αμα καθομαστε να γραφουμε για τις βουτιες του νευμαρ συνεχεια θα τελειωσει το μελανι στο ιδιο ματς εχει κανει μια ακομα χειροτερη προς το τελος του ματς ok, αυτο που λες εδω μου φτανει. το θεμα ειναι ομως οτι δεν επηρεαζουν τοσο το αποτελεσμα του αγωνα συνηθως φαουλ καπου στο κεντρο η προς την επιθεση μας παιρνει ο αλλος κρινει αποτελεσματα πολλες φορες με τα πεναλτι και για αυτο συζητιεται πιο πολυ λογικο δεν ειναι νομιζω εχει μια καποια διαφορα Δηλαδη πιστευεις οτι ο ενας πεφτει στην αρχη και επηρεαζει αποτελεσμα ενω ο αλλος μετα το 70 που εχετε βαλει 2-3 goal πρωτα?? Ελα ρε gas τωρα.... Και οι 2 ειναι καραγκιοζηδες, και οι 2 πεφτουν και οι 2 επηρεαζουν αποτελεσματα.
gas83 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δηλαδη πιστευεις οτι ο ενας πεφτει στην αρχη και επηρεαζει αποτελεσμα ενω ο αλλος μετα το 70 που εχετε βαλει 2-3 goal πρωτα?? Ελα ρε gas τωρα.... Και οι 2 ειναι καραγκιοζηδες, και οι 2 πεφτουν και οι 2 επηρεαζουν αποτελεσματα. απο αυτα που εχω δει εγω στον 1,5 χρονο που ειναι ο νευμαρ εδω δε θυμαμαι να χει παρει καποιο μουφα πεναλτι που να εκρινε αποτελεσμα η καποιο επικυνδινο φαυουλ που να μπηκε γκολ ισα ισα μπορω να σου πω μιας και οι διαιτητες σφυριζουν πολλες φορες κοντρα την μπαρτσα σε καποια ματς στο πρωταθλημα και επειδη ειναι μεγαλος θεατρινος καποια κανονικα πεναλτι η επικυνδινα φαουλ που του εχουν γινει δε τα χει παρει λογο της φημης του τωρα γιατι ο ροναλντο με τη δικη του φημη τα παιρνει δεν ξερω προφανως δεν περιμενω να βλεπεις ολα τα ματς της μπαρτσα για να το ξερεις και φυσικα στα χαιλαιτ των ματς δε βλεπουμε αυτες τις φασεις οι φιλοι της ρεαλ ας μη με βρισουν παρακαλω το βαζω απλα επειδη ειναι αστειο 7
gas83 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 raikkonen ενα τελευταιο στατιστικο για να δεις οτι ο καλυτερος παιχτης δε βγαινει απο τα στατς μονο ο ροναλντο εχει 2 γκολ παραπανω απο το μεσσι αν βγαλεις τα πεναλτι(πρεπει να μετρησουμε το γεγονος οτι η ρεαλ τα παιρνει για πλακα και στην μπαρτσα δεν εχουν δωθει μπολικα) με τον μεσσι να χει 9 δοκαρια το οποιο ειναι απιστευτο για τοσα λιγα ματς DO THE MATH xaxa περα απο αυτο συγκρινε το χτεσινο χαττρικ του κριστιανο με το σημερινο του μεσσι και θα δεις παλι ποιος ειναι καλυτερος παιχτης
PostHelper Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 raikkonen ενα τελευταιο στατιστικο για να δεις οτι ο καλυτερος παιχτης δε βγαινει απο τα στατς μονο ο ροναλντο εχει 2 γκολ παραπανω απο το μεσσι αν βγαλεις τα πεναλτι(πρεπει να μετρησουμε το γεγονος οτι η ρεαλ τα παιρνει για πλακα και στην μπαρτσα δεν εχουν δωθει μπολικα) με τον μεσσι να χει 9 δοκαρια το οποιο ειναι απιστευτο για τοσα λιγα ματς DO THE MATH xaxa Τι math να κανουν? Τα τυφλα fanboys θα ειναι παντα τυφλα fanboys.... Aντε πεισε με εμενα τωρα οτι ΕΤΥΧΕ και εγινε αυτο το στατιστικο και οτι δεν ισχυει αυτο που βλεπω με τα ματια μου οτι ο Ροναλντο δηλαδη ειναι ενας κλαψιαρης ΒΟΥΤΗΧΤΗΣ ενω ο Μεσι το αντιθετο ακρο δηλαδη γενικα προσπαθει να μεινει ορθιος οσες κλωτσιες και να φαει. 3
Raikkonen86 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Τι math να κανουν? Τα τυφλα fanboys θα ειναι παντα τυφλα fanboys.... Aντε πεισε με εμενα τωρα οτι ΕΤΥΧΕ και εγινε αυτο το στατιστικο και οτι δεν ισχυει αυτο που βλεπω με τα ματια μου οτι ο Ροναλντο δηλαδη ειναι ενας κλαψιαρης ΒΟΥΤΗΧΤΗΣ ενω ο Μεσι το αντιθετο ακρο δηλαδη γενικα προσπαθει να μεινει ορθιος οσες κλωτσιες και να φαει. Kαπου ειχα ποσταρει ενα συνολικο διαγραμμα με τις αρετες του Αγίου Μεσσι ειδικα για τον posthelper αλλα βαριεμαι να ψαχνω τωρα...
Raikkonen86 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μας τα εχετε ζαλισει Gas. Νταξει ειπαμε ειναι αστειο μια φορα. Μην μας πριζετε τις μπαλες ομως. Αντε μη γεμισω το thread σας με video τωρα...
gεεckin0s Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ ronaldo και messi, παρά μόνο για όσους ξεκίνησαν να βλέπουν μπάλα προχθές.Ο πεναλντο είναι μηχανή γκολ οκ, αλλά είναι αυτό που είπε ένας πιο πάνω ότι δυστυχώς έπεσε στην εποχή του Μεσσία. 1
Raikkonen86 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Νομιζω οτι με οποια ομαδα και να κληρωνομασταν θα περνουσαμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα