Προς το περιεχόμενο

ps2????

mike_schino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους τους insomniacs.Εδω και αρκετα χρονια εχω ενα psone και λογω τρελης πωρωσης με το tekken 3 δεν εχω γυρισει σε ps2 ακομα(ξερω,θα μου πειτε "που ζεις ρε φιλε").Οταν ομως επαιξα tekken 5 στο ps2 και επειτα απο ενημερωση σχετικα με τους χιλιαδες τιτλους που κυκλοφορουν, αποφασισα να αγορασω κι εγω ενα slim, ειδικα τωρα που με την αφιξη του ps3 η τιμη θα πεσει αισθητα. Μπορειτε να μου πειτε ομως καποια πλεονεκτηματα του ps2 απεναντι στο pc στο οποιο ειμαι πιστος για χρονια; Ευχαριστω εκ των προτερων φιλαρακια!

Δημοσ.

Χμ...

Απο τεχνικης πλευρας,πολυ απλα κανενα πλεονεκτημα.

Απο πλευρας πληθωρας τιτλων το ps2 απλα αφηνει χιλιομετρα πισω το pc.

Δημοσ.

Αν το PC που εχεις το πηρες την εποχη που πηρες και το PS1 τοτε μαλλον το PS2 ειναι καλυτερο απο πλευρας hardware :-D:-D

Αν ειναι σχετικα νεο,φυσικα δεν τιθεται θεμα συγκρισης...

Τωρα οσον αφορα τη συγκριση στα παιχνιδια φυσικα και πιστευω οτι το PC εχει πολυ καλυτερα παιχνιδια απο το PS2,αλλα αυτο ειναι που πιστευω εγω γιατι πολυ απλα προτιμω τα real time strategies k FPS απο τα Japan RPG...

Ειναι θεμα γουστου το τι θα προτιμισει κανεις.

Βεβαια μιας και σαρεσει το Tekken δυσκολα θα βρεις καποιο αναλογο παιχνιδι σε PC...

Δυστυχως τa fighting παιχνιδια μετριουνται στα δαχτυλα για το pc...

Εγω παρολο που δεν μαρεσει το PS2 σου προτεινω να το παρεις μιας και:

1)Ειναι φτηνο

2)Θα βρεις πολλα αξιολογα παιχνιδια να παιξεις(ειδικα fighting games)

Αμα εχεις αρκετα λεφτα παρε καλυτερα μια καινουρια κονσολα.Και οι 3 εχουν αρκετο μελλον μπροστα τους και σιγουρα θα βγουν πολλοι και αξιολογοι τιτλοι για αυτες...

Αμα εχεις ακομα πιο πολλα λεφτα μπορεις να κανεις και μια δυνατη αναβαθμιση η ακομα και να αγορασεις καινουριο pc :-D:razz:

Δημοσ.
Απο πλευρας πληθωρας τιτλων το ps2 απλα αφηνει χιλιομετρα πισω το pc.

Λίγο υπερβολική δήλωση, νομίζω. Είμαι αρκετά σίγουρος ότι το PC υπερτερεί σημαντικά σε πληθώρα τίτλων του PS2, ακόμα κι αν παραβλέψουμε τον παράγοντα retro gaming. Κατ' εμέ, το PS2 υπερτερεί στα παρακάτω σημεία:

- Βάζεις το δισκάκι και παίζεις, ούτε εγκατάσταση, ούτε προβλήματα συμβατότητας, ούτε ανάγκη για αναβάθμιση.

- Διαθέτει κατηγορίες παιχνιδιών που δε διαθέτει το PC, όπως Beat em Ups, Arcade Games, Puzzle Games. Γενικά πιο arcade action τίτλους δηλαδή. Από την άλλη όμως δεν διαθέτει FPS, Strategy, Adventures.

- Final Fantasy!

Τα γραφικά του είναι outdated αλλά αξιοπρεπή για αυτά τα παιχνίδια, ακόμα και σήμερα IMHO. Τώρα το αν σε συμφέρει πραγματικά να το πάρεις, εξαρτάται καθαρά από τα γούστα σου ως gamer. Αν σε ενδιαφέρει περισσότερο το gameplay παρά τα state of the art next gen HD super duper γραφικά και αν βρίσκεις την τιμή του προσιτή, τότε χτύπα το, why not?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Συμφωνω με τον φιλο Arioch79.

Για μενα χτυπα το,ειδικα αν δεν σε ενοχλουν τα γραφικα 7ετιας και θες να παιξεις μερικα απο τα ποιοτικοτερα παιχνιδια ολων των εποχων,οπως Οkami,Swadow of the Colossus,,ico,Final fantasy,God of war,Metal gear που δεν θα τα βρεις πουθενα αλλου.

ΥΓ.Τα metal gear μεχρι το 2 θα τα βρεις και αλλου,αλλα η καλυτερη εκδοση οσων αφορα τον χειρισμο ειναι αυτη του Ps2.

Δημοσ.
Λίγο υπερβολική δήλωση, νομίζω. Είμαι αρκετά σίγουρος ότι το PC υπερτερεί σημαντικά σε πληθώρα τίτλων του PS2, ακόμα κι αν παραβλέψουμε τον παράγοντα retro gaming

Δε νομιζω πως ειναι υπερβολικη.

Απλα το PS2 εχει ισως την πιο πληρη βιβλιοθηκη τιτλων που υπηρξε σε κονσολα.

Οταν λεμε παιχνιδια για ολα τα γουστα και καθε ειδους,το εννοουμε.Το PC υπερτερει σε FPS και RTS,που ουτως η αλλως δεν ειναι ο λογος που καποιος θα προτιμησει μια κονσολα εναντι ενος υπολογιστη.

Υ.Γ Βλεπω το θεμα να καταληγει σε Consoles Vs Pc....:mrgreen:

Δημοσ.

Ναι, συμφωνώ ότι έχει την πληρέστερη βιβλιοθήκη τίτλων που υπάρχει σε κονσόλα. Αλλά αν μιλάμε καθαρά για νούμερα (ανεξαρτήτως είδους), τότε σίγουρα έχουν βγει πολύ περισσότερα παιχνίδια για PC. Όσον αφορά το "παιχνίδια για κάθε είδους και γούστου" το αναιρείς ο ίδιος με την αμέσως επόμενη πρότασή σου (ότι δηλαδή δεν διαθέτει FPS και RTS), οπότε δε χρειάζεται να πω τίποτα παραπάνω. Για μένα ένας gamer που θέλει να έχει απόλυτη ελευθερία επιλογής παιχνιδιών κάθε είδους, πρέπει να έχει και PC αλλά και κονσόλα, και μάλλον κλίνω προς το PS2 (αν αφήσουμε απ' έξω τις next gen).

Όσον αφορά τη διαμάχη PC vs Console gaming, είναι τελείως ανούσια, αφού κάθε πλατφόρμα έχει πολύ συγκεκριμένα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Ο καθένας διαλέγει με βάση τις ανάγκες του. Δεν υπάρχει λόγος να διαφωνούμε για κάτι το υποκειμενικό.

Δημοσ.
Καλησπερα σε ολους τους insomniacs.Εδω και αρκετα χρονια εχω ενα psone και λογω τρελης πωρωσης με το tekken 3 δεν εχω γυρισει σε ps2 ακομα(ξερω,θα μου πειτε "που ζεις ρε φιλε").Οταν ομως επαιξα tekken 5 στο ps2 και επειτα απο ενημερωση σχετικα με τους χιλιαδες τιτλους που κυκλοφορουν, αποφασισα να αγορασω κι εγω ενα slim, ειδικα τωρα που με την αφιξη του ps3 η τιμη θα πεσει αισθητα. Μπορειτε να μου πειτε ομως καποια πλεονεκτηματα του ps2 απεναντι στο pc στο οποιο ειμαι πιστος για χρονια; Ευχαριστω εκ των προτερων φιλαρακια!

Ksexase sto pc ta

TEKKEN 5 (exei mesa ola ta tekken plin tou tag)

METAL GEAR SOLID

GRAN THEFT AUTO

PRO EVOLUTION

VIRTUAL FIGHTER

FINAL FANTASY

GRAN TOURISMO

TOMB RAIDER

RESIDENT EVIL

GOD OF WAR

FORMULA 1

kai min mou peite oti kukloforoun gia pc dioti ta perissotera theloun kati mines ospou na kukloforisoun

Δημοσ.
Αν το PC που εχεις το πηρες την εποχη που πηρες και το PS1 τοτε μαλλον το PS2 ειναι καλυτερο απο πλευρας hardware :-D:-D

Αν ειναι σχετικα νεο,φυσικα δεν τιθεται θεμα συγκρισης...

Τωρα οσον αφορα τη συγκριση στα παιχνιδια φυσικα και πιστευω οτι το PC εχει πολυ καλυτερα παιχνιδια απο το PS2,αλλα αυτο ειναι που πιστευω εγω γιατι πολυ απλα προτιμω τα real time strategies k FPS απο τα Japan RPG...

Ειναι θεμα γουστου το τι θα προτιμισει κανεις.

Βεβαια μιας και σαρεσει το Tekken δυσκολα θα βρεις καποιο αναλογο παιχνιδι σε PC...

Δυστυχως τa fighting παιχνιδια μετριουνται στα δαχτυλα για το pc...

Εγω παρολο που δεν μαρεσει το PS2 σου προτεινω να το παρεις μιας και:

1)Ειναι φτηνο

2)Θα βρεις πολλα αξιολογα παιχνιδια να παιξεις(ειδικα fighting games)

Αμα εχεις αρκετα λεφτα παρε καλυτερα μια καινουρια κονσολα.Και οι 3 εχουν αρκετο μελλον μπροστα τους και σιγουρα θα βγουν πολλοι και αξιολογοι τιτλοι για αυτες...

Αμα εχεις ακομα πιο πολλα λεφτα μπορεις να κανεις και μια δυνατη αναβαθμιση η ακομα και να αγορασεις καινουριο pc :-D:razz:

και εδω ενα τραγικο λαθος.

Παιζει στο ΥΓ FinalFantasy?Παιζει DragonBall?Παιζει DevilMayCry?Και εγω δοκιμασα να τα παιξω εκει αλλα δυστηχως δν παιξανε :).

Και εχω και καλα PC.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...