Προς το περιεχόμενο

Ιδέα για Μηχανογραφικό

Filos19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε 19,υπάρχουν κέντρα του υπουργείου παιδείας σε κάθε πόλη αν δεν κάνω λάθος που σε βοηθάνε αλλά και σε συμβουλεύουν στο πως να συμπληρώσεις το μηχανογραφικό για τις σχολές.

Ψαξ'το ;)

Δημοσ.

Ρωτάω επειδή ενδιαφέρει έναν ξάδερφο μου.Αλλά τέλος πάντων μωρε θα βρει ακρη.Τέλος πάντων ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ο βαθμός του είναι πάρα πολύ καλός οπότε καλό θα ήταν αφου αποφασίσει ποιες σχολές τον ενδιαφέρουν κυρίως να πάρει και τις περσινές βάσεις και να το ψάξει.Δεν είναι τπτ δύσκολο απλά θέλει λίγο προσοχή μη βρεθεί ξαφνικά στην άλλη άκρη της Ελλάδας....

Δημοσ.

Εδώ θα βρεις όλες τις σχολές και λεπτομέρειες για προγράμματα σπουδών και τα παρεμφερεί. http://195.251.20.34/studies.asp

Έχει μεγάλη σημασία η πόλη.Εγώ μένω Πάτρα και μάλλον δεν θα πάω Θεσσαλονίκη που θα ήθελα γιατί αν θέλω να πάω ένα σαβ/κο στο πατρικό μου είναι μια μέρα να πάω και μια να γυρίσω.Άρα σκούρα τα πράγματα.Οπότε μην το θεωρείς απλό.

Δημοσ.
17300 μόρια.

Εξωτερικό το σκέφτεται καθόλου για καμια υποτροφία ?εκεί δεν κοιτάνε πανελλήνιες κοιτάνε τους βαθυμούς του σχολείου

Δημοσ.

Μπα όχι με τίποτα για εξωτερικό.Δεν θέλει κιόλας βασικά αλλά εκτός αυτού οι περισσότεροι κάθονται στην Ελλάδα και είναι πολύ καλά.Δεν υπάρχει λόγος να φύγει έξω.

Ιδού το ερώτημα>Αξίζει κανείς να πηγαίνει στο εξωτερικό για σπουδες ή καλύτερα να μένει στην Ελλάδα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...