Sadamiraq Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Eγω θα κανω του χρονου αλλα δεν ξερω τι ειναι:?
no-signal Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Filos19 τι εννοείς καμιά ιδέα? Μηχανογραφικό γ' λυκείου να φανταστώ?
pappous_soulis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Φίλε 19,υπάρχουν κέντρα του υπουργείου παιδείας σε κάθε πόλη αν δεν κάνω λάθος που σε βοηθάνε αλλά και σε συμβουλεύουν στο πως να συμπληρώσεις το μηχανογραφικό για τις σχολές. Ψαξ'το
Filos19 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Ρωτάω επειδή ενδιαφέρει έναν ξάδερφο μου.Αλλά τέλος πάντων μωρε θα βρει ακρη.Τέλος πάντων ευχαριστώ!
Tzinaki Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Ο βαθμός του είναι πάρα πολύ καλός οπότε καλό θα ήταν αφου αποφασίσει ποιες σχολές τον ενδιαφέρουν κυρίως να πάρει και τις περσινές βάσεις και να το ψάξει.Δεν είναι τπτ δύσκολο απλά θέλει λίγο προσοχή μη βρεθεί ξαφνικά στην άλλη άκρη της Ελλάδας....
Filos19 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Ε σιγά δεν παίζει τόσο ρόλο η πόλη που θα σπουδάσει.Έτσι δεν είναι???
pappous_soulis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Εδώ θα βρεις όλες τις σχολές και λεπτομέρειες για προγράμματα σπουδών και τα παρεμφερεί. http://195.251.20.34/studies.asp Έχει μεγάλη σημασία η πόλη.Εγώ μένω Πάτρα και μάλλον δεν θα πάω Θεσσαλονίκη που θα ήθελα γιατί αν θέλω να πάω ένα σαβ/κο στο πατρικό μου είναι μια μέρα να πάω και μια να γυρίσω.Άρα σκούρα τα πράγματα.Οπότε μην το θεωρείς απλό.
incognito Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 17300 μόρια. Εξωτερικό το σκέφτεται καθόλου για καμια υποτροφία ?εκεί δεν κοιτάνε πανελλήνιες κοιτάνε τους βαθυμούς του σχολείου
Filos19 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Μπα όχι με τίποτα για εξωτερικό.Δεν θέλει κιόλας βασικά αλλά εκτός αυτού οι περισσότεροι κάθονται στην Ελλάδα και είναι πολύ καλά.Δεν υπάρχει λόγος να φύγει έξω. Ιδού το ερώτημα>Αξίζει κανείς να πηγαίνει στο εξωτερικό για σπουδες ή καλύτερα να μένει στην Ελλάδα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.