kyrnikos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Κατευθείαν στο θέμα ... Έχω ένα pc του οποίου η βασική σύνθεση είναι : Motherboard: Intel Rock Lake D865PERL cpu : Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) Memory: 1024 MB (4x256 PC3200 DDR SDRAM) HDD 1 : seagate - ST380817AS (80 GB) sata-1 HDD 2 : seagate - ST3320620AS (320 GB) sata-2 + κάτι DVD , cd κλπ. Τα xp είναι στον πρώτο (2 partitions) Ο δευτερος έχει 3 partitions και η εικονική μνήμη (1500 mb) είναι σε ένα από αυτά. Τις τελευταίες μέρες μου έχει εμφανιστεί 3 φορές το MHNYMA και μετά χάνω τον δεύτερο δίσκο. Δεν φαίνεται πουθενά ,ούτε στο bios όταν μπω με επανεκκίνηση. Μόνο αν βγάλω το δίσκο από τη μητρική , μπω στα xp και μετά κάνω εκκίνηση αφού τον συνδέσω τον ξαναβλέπει σαν να μην τρέχει τίποτα , μέχρι την επόμενη φορά. Την πρώτη φορά τον έβαλα σε άλλο δίαυλο sata και μετά το ξαναέκανε. Πιθανολογώ από αυτό ότι δεν είναι ( ; )θέμα μητρικής. Κατέβασα το Sea Tools For Windows και δεν βγάζει πρόβλημα. Επίσης το everest στην επιλογή smart δείχνει το δίσκο ΟΚ . Έχει κανείς ιδέα για το τι τρέχει ; Τα φτύνει ο δίσκος μήπως ; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων .
washcloud Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 to pio pi8ano einai na ta ftynei to kalwdio tou,eite to vysma tou trofodotikou pou paei s auton,EITE kai to idio to trofodotiko. a)ton syndeeis se allo vysma tou trofodotikou b)vazeis allo kalwdio shmatos c)dokimazeis allo trofodotiko
kyrnikos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Σ' ευχαριστώ washcloud . Μάλλον αυτό ήταν . Άλλαξα καλώδιο τροφοδοσίας και μέχρι τώρα όλα καλά . Απορώ πως χάλασε . Ούτε βάλε-βγάλε έκανα ούτε ήταν λυγισμένο απότομα . Μάλλον "αστοχία υλικού" . Ελπίζω να μην έχουν επίπτωση στο δίσκο οι διακοπές που έκανε.
savnik20 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Τις τελευταίες μέρες μου έχει εμφανιστεί 3 φορές το MHNYMA Akrivos to idio minima mou bgazei kai mena tora teleftea.Auti tin stigmi to exo dialisei olo kai allazo kalodia , na do ti tha ginei.Emena to bgazei se dio sata apo tous treis poy exo. To jumber pano ston sata se poia thesi mpainei; Exei : SSC_DIS PM2 OPT1 OPT2 Tora einai sto SSC_DIS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.