Προς το περιεχόμενο

Κατασκευαστής ποιος ? {Vga}

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πιο από όλα όμως :/ δύσκολα πράγματα μου βάζεις αλλά δεν πειράζει αφού έγινε η δουλειά αυτό είναι το λιγότερο απλά σαν απορία δε υπάρχει software που να σου λέει πια είναι ? η κάρτα δεν έχει τέτοιες λεπτομέρειες μέσα της ?

Δημοσ.

Δοκίμασε με το 2ο από τα 4 strings, αφαιρώντας το "PCI\" από την αρχή...

Σε εμένα τουλάχιστον, το 1ο hit του Google είναι αυτό:

wmmcmlbtjhojwuylit1m.png

και όντως, πρόκειται για Sapphire.

Δημοσ.

μπα δεν βγάζει τίποτα :( πάντως η ψυχτρα που είχε μια παθητική μου έκανε σαν αυτές που βγάζει η άσους μονο που δεν έχει τους κίτρινους πυκνωτές πάνω της δεν ξέρω ίσως έγραφε τίποτα σε κανένα αυτοκόλλητο αλλα από το stock house που την πήρα ένας θεός ξέρει

Δημοσ.

Οk ικανοποιητικο το ανεβασμα 200/200....Ξερεις αν μπορω να κανω και εγω κατι παραπανω στην δικια μου μιας και ηδη ολα τα pixel shaders και vertex shaders(πλην ενος χαλασμενου) ειναι ξεκλειδωτα και εχει υποστει το αναλογο πουσαρισμα...Ποια ειναι καλυτερη η δικη σου η η δικη μου?Ετσι για την ιστορια επαιζα το απογευμα σε 1280χ1024 το painkiller:battle out of hell και το ετρεχε ανετα με ολα στο foul...Βεβαια εχω κατεβασει και καπου 800+mb καμια πενταρια pach!!!!Tρελο game που μου θυμισε μια αλλη παλιοτερη παιχνιδαρα(EXHUMED) αν το θυμαται κανεις για play1 και saturn!!!!

Δημοσ.

stefan δεν παίζω παιχνίδια για να σου πω αποδώσεις απλά για την Κ@.λα τα τραβάω από τα μαλλιά :D από ότι θυμάμαι οι 6800 είναι καλύτερες από τις 7600 αλλα εδώ έχουμε και τα GS LE και πραγματικά δεν ξέρω τι παίζει :( για παραπάνω που λες αν σε ικανοποιεί δεν αξίζει να μπλέξεις με Mod και τέτοια τσάμπα θα spas το κεφάλι σου και θα έχεις και τον κίνδυνο να σου μείνει στα χερια βλέπεις όμως είναι αρρώστια το OC εγώ σήμερα την πήρα σήμερα την μεταμόρφωσα κιόλας ;) αν σκεφτείς να ασχοληθείς με Vmods δώστου να καταλάβει αλλα να είσαι έτοιμος για τις συνέπειες ;)

parsifal τίποτα :( δοκίμασα με όλα αλλα τίποτα δεν πειράζει

Δημοσ.

Α καταλαβα,αστο καλυτερα...Δεν εχω και ιδεα απο αυτα οποτε μαλλον για RIP θα την παω!!!!Παντως η δικια μου ειναι μια μεταμορφωμενη 6800gt (στο περιπου) με 128mb ram !!!!Kαι μου κοστισε μονο 90 ευρω απο plaisio πριν απο πολυ πολυ καιρο....(να ναι κανα δυο χρονια?)....

Δημοσ.

ε τότε μια χαρά είσαι αφού σε καλύπτει ακόμα σαν απόδωση κρατα την έτσι και πας μια και καλή σε κάποια πιο δυνατή και εγώ πρόχειρα είμαι με την 7600 όταν πάρω την 8800 τότε θα αρχίσω και τα παιχνίδια :mrgreen:

Δημοσ.

Σαν 6800le δεν λεει και πολλα πραγματα(λιγο καλυτερη απο 9700pro) αλλα μολις αρχισουν τα ξεκλειδωματα και τα πουσαρισματα αρχιζει να δειχνει την δυναμη της..Επειδη δεν ξεκλειδωναν ολες την πηρα μεταχειρισμενη απο καποιον ιnsomniac ωστε να ειμαι σιγουρος για το αποτελεσμα...Αλλα πιστευω αξιζε ο κοπος...Μεγεια την νεα σου καρτα και χωρις αλλα απροοπτα ελπιζω(φτου να μην την ματιασω)....

Δημοσ.

ευχαριστώ ρε συ :D και εγώ ελπίζω να μην έχω αλλα τρεχάματα, για τώρα ψιλοφοβάμαι να το αφήσω ανοιχτό το βραδυ πάλι το pc :D αλλα δεν θα την κάνω την αμαρτία πρέπει να λιώσει και η Dsl να μου φέρει τα Vista ο θείος να τα δοκιμάσω και εγώ στο καινούριο μου pc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...