Προς το περιεχόμενο

Κατασκευαστής ποιος ? {Vga}

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βρε παιδιά για ρίξτε μια βοήθεια πήγα σήμερα και πήρα μια καρτούλα μια 7600Gs από το stock house του πλαισίου η καρτούλα όλα μια χαρά κυριλέ λειτουργεί άψογα αλλα δεν σηκώνει ούτε 10 Mhz από τον πυρήνα της :( και επειδή με τρώνε τα χεράκια μου αλλάχτηκε το σύστημα ψύξης που είχε ( ένα παθητικό με ένα ζαλμάν Vf900 Led πως σκατά λέγεται δεν θυμάμαι :D ) και τώρα θέλω να δω από ποιον κατασκευαστή είναι φτιαγμένη για να της κάνω Vmod γιατί δεν αντέχω :D δοκίμασα everest και αλλα διαγνωστικά και δεν μου λένε όνομα κατασκευαστή καμια ιδέα ? έψαξα από το google μπας και βρω καμια παρόμοια σε φωτογραφίες αλλα ούτε πάλι :( μια 7600Gs pci-e είναι 256Mb με τα chip των μνημών όλα από την κάτω μεριά της

Δημοσ.

Δεν γράφουν τίποτα στα αυτοκόλλητα πάνω στην κάρτα ρε συ ?

Σίγουρα κάποιο model number θα έχει.

Αλλιώς κοίταξε να ανοίξεις με το NiBiToR το BIOS της μήπως και έχουν βάλει εκεί το manufacturer info οι BIOS engineers της εταιρίας.

Αλλιώς βάλε φωτογραφίες από την κάρτα για να σου πω ποιά chips θέλω να μου πείς τι γράφουν πάνω κλπ για να βγάλουμε τα vmod.

Δημοσ.

nope :D δεν έχεις δει ποτε κάρτα που να μην λέει πάνω της την τον κατασκευαστή ? :D μου φαίνεται θα το κάνω με τον δύσκολο τρόπο :(

δεν λέει ρε bill έψαξα και από τον σειριακό τίποτα το θέμα είναι να μην την βγάλω να βρω τίποτα έτοιμο αν την βγάλω τα βρίσκω και εγώ ;)

πάω να δοκίμασε με το βίος good ίδια ;)

Δημοσ.

Ίσως από το Product Number της βγάλεις κάποια άκρη. Βρες το και google it... Καλή επιτυχία ;-)

[edit]Αχουμ... Άργησα και δεν είδα τις πάνω απαντήσεις...:-) [/edit]

Δημοσ.

Μέτρα την αντίσταση μεταξύ pin4 και ground και έπειτα βουρ για αγορά VR ;)

Εγω έλεγα να σου δώσω όλα τα πόδια ( άντε και τα χέρια ) εκτός του feedback :P

Δημοσ.

ok ο βραδάκι θα κάτσωνα βρω πια πάει στο Fb να τις κάνω με μολύβι δουλειά για σήμερα και από δευτερα Vr ;) το τέταρτο είναι το fb έχεις καμια σελίδα με dataseeds να έχω και εγώ ?

Δημοσ.

Done 600/900 εκεί θα μήνει :mrgreen: καλά είναι νομίζω :D απο Δετέρα πάω για τριμράκια :D να γίνει μόνιμο :D thanks Bill και όλους τους υπολοιπους :D

Bill ένα info αν μπορείς, σε όλους του voltage regulators το Fb είναι το τέταρτο πόδι η μονο η Intersil τα κάνει έτσι ? αυτά δεν μας τα μάθανε στην σχολη :D

στο άκυρο τον κατασκευαστή τελικά πως μπορώ να τον δω ? :mrgreen:

Δημοσ.
Bill ένα info αν μπορείς, σε όλους του voltage regulators το Fb είναι το τέταρτο πόδι η μονο η Intersil τα κάνει έτσι ?

Δεν υπάρχει κάποιο standard, o καθείς ότι θέλει κάνει.

Πάντως αρκετά συχνά η Intersil και η Analog Devices χρησιμοποιούν το Pin4 για FB :)

στο άκυρο τον κατασκευαστή τελικά πως μπορώ να τον δω ? :mrgreen:

Ρίξε μου δύο καλές φωτό όταν μπορέσεις της κάρτας ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...