Vatos_locos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 βρε παιδιά για ρίξτε μια βοήθεια πήγα σήμερα και πήρα μια καρτούλα μια 7600Gs από το stock house του πλαισίου η καρτούλα όλα μια χαρά κυριλέ λειτουργεί άψογα αλλα δεν σηκώνει ούτε 10 Mhz από τον πυρήνα της και επειδή με τρώνε τα χεράκια μου αλλάχτηκε το σύστημα ψύξης που είχε ( ένα παθητικό με ένα ζαλμάν Vf900 Led πως σκατά λέγεται δεν θυμάμαι ) και τώρα θέλω να δω από ποιον κατασκευαστή είναι φτιαγμένη για να της κάνω Vmod γιατί δεν αντέχω δοκίμασα everest και αλλα διαγνωστικά και δεν μου λένε όνομα κατασκευαστή καμια ιδέα ? έψαξα από το google μπας και βρω καμια παρόμοια σε φωτογραφίες αλλα ούτε πάλι μια 7600Gs pci-e είναι 256Mb με τα chip των μνημών όλα από την κάτω μεριά της
Sed22 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Καλα δεν λεει επανω στην καρτα τον κατασκευαστη της....
billpeppas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δεν γράφουν τίποτα στα αυτοκόλλητα πάνω στην κάρτα ρε συ ? Σίγουρα κάποιο model number θα έχει. Αλλιώς κοίταξε να ανοίξεις με το NiBiToR το BIOS της μήπως και έχουν βάλει εκεί το manufacturer info οι BIOS engineers της εταιρίας. Αλλιώς βάλε φωτογραφίες από την κάρτα για να σου πω ποιά chips θέλω να μου πείς τι γράφουν πάνω κλπ για να βγάλουμε τα vmod.
Vatos_locos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 nope δεν έχεις δει ποτε κάρτα που να μην λέει πάνω της την τον κατασκευαστή ? μου φαίνεται θα το κάνω με τον δύσκολο τρόπο δεν λέει ρε bill έψαξα και από τον σειριακό τίποτα το θέμα είναι να μην την βγάλω να βρω τίποτα έτοιμο αν την βγάλω τα βρίσκω και εγώ πάω να δοκίμασε με το βίος good ίδια
vagpap Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Ίσως από το Product Number της βγάλεις κάποια άκρη. Βρες το και google it... Καλή επιτυχία ;-) [edit]Αχουμ... Άργησα και δεν είδα τις πάνω απαντήσεις... [/edit]
Vatos_locos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 τίποτα ούτε από bios ( Nvidia gf7600Gs 256Mb Pci-e ) bill έχεις καμια σελίδα με dataseeds πρόχειρη την βγάζω έξω
Vatos_locos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Bill και για μνήμη και για core νομίζω intersill 6549CBZ ( απο κάτω P631CD9 ) Bill αν βρείς κάτι ζητώ το FB πόδι
billpeppas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Μέτρα την αντίσταση μεταξύ pin4 και ground και έπειτα βουρ για αγορά VR Εγω έλεγα να σου δώσω όλα τα πόδια ( άντε και τα χέρια ) εκτός του feedback
Vatos_locos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 ok ο βραδάκι θα κάτσωνα βρω πια πάει στο Fb να τις κάνω με μολύβι δουλειά για σήμερα και από δευτερα Vr το τέταρτο είναι το fb έχεις καμια σελίδα με dataseeds να έχω και εγώ ?
Vatos_locos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Done 600/900 εκεί θα μήνει καλά είναι νομίζω απο Δετέρα πάω για τριμράκια να γίνει μόνιμο thanks Bill και όλους τους υπολοιπους Bill ένα info αν μπορείς, σε όλους του voltage regulators το Fb είναι το τέταρτο πόδι η μονο η Intersil τα κάνει έτσι ? αυτά δεν μας τα μάθανε στην σχολη στο άκυρο τον κατασκευαστή τελικά πως μπορώ να τον δω ?
billpeppas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Bill ένα info αν μπορείς, σε όλους του voltage regulators το Fb είναι το τέταρτο πόδι η μονο η Intersil τα κάνει έτσι ? Δεν υπάρχει κάποιο standard, o καθείς ότι θέλει κάνει. Πάντως αρκετά συχνά η Intersil και η Analog Devices χρησιμοποιούν το Pin4 για FB στο άκυρο τον κατασκευαστή τελικά πως μπορώ να τον δω ? Ρίξε μου δύο καλές φωτό όταν μπορέσεις της κάρτας
stefan123 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Ωραιος φιλε vatos locos...Oi default συχνοτητες ποσο ηταν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.