spiderr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 καλησπερα το fan της zalman 9700ντ se socket 775 prepei na βλεπει μπροστα και οχι πισω προς το fan της εξαγωγης ετςι δεν ειναι?
morgoth_gr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δεν πρέπει να βλέπει προς τον ανεμιστήρα του κουτιου τον πίσω,πρέπει να βλέπει προς τους σκληρούς δίσκους(προς το μπροστά μέρος του κουτιού). Έχει κατατοπιστηκές οδηγίες μαζί με την ψύχτρα η zalman,δεν τις πρόσεξες??
spiderr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 δεν καταλαβες απο μαγαζι μου το εφεραν το κουτι ετσι που το ειχα αφηςει να την βαλουν το εφεραν οταν ελειπα για δουλεια και ηρθα και ειδα το δημιουργημα μπορο τωρα να την αλλαξω μονος μου ?
morgoth_gr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 αν έχει τοποθετηθεί απο μαγαζί λογικά θα είναι κανονικά,δεν νομίζω να μπαίνει ανάποδα
spiderr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 KAI oμως αν το πιστευεις απο μαγαζι και ειχαν βαλει το φαν να βλεπει φατσα το φαν της εξαγωγης και οχι τους σκληρους τορα την αλλαξα μπηκα στην ζαλμαν και το ειδα ολα οκ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 to fan ths Zalman prepei na einai apo ta de3ia kai na fysaei pros to pisw fan tou koutiou wste o zestos aeras na feugei kateu8eian e3w...alliws xalaei teleiws to airflow...
george_o/c Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Όντως λογικά ο ανεμιστήρας της Zalman πρέπει να φυσάει προς τα πίσω ώστε να φεύγει ο ζεστός αέρας (τουλάχιστον σε αυτό αποσκοπείς :grin:), αλλιώς ο ζεστός αέρας εγκλωβίζεται μέσα στο κουτί... Τέσπα αφού λύθηκε το ζήτημα όλα ok :grin: . Τσέκαρε και photo, έτσι πρέπει να είναι :wink:
spiderr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 τωρα που την αλλαξα ειναι απο δεξια τοφαν της η λογικη ειναι να διωχνει τον ζεστο αερα εξω οχι να τον κραταει μεσα τι ναπω απιστευτα πραγματα ευτυχως που δεν επαθα καμια ζημια φιλε george den λειτουργει το λινκ
george_o/c Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Παράξενο που δε λειτουργούσε το link... Anyway, εδώ είσαι :wink: Ελπίζω να σε κατατόπισα ε....
morgoth_gr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Έτσι ακριβώς το περιέγραψα,όταν ο ανεμιστήρας της zalman είναι τοποθετημένος να κοιτάει προς το εσωτερικό του κουτιού τότε η ροή του αέρα πηγαίνει προς το πίσω ανεμιστήρα και οδηγείται έξω...
george_o/c Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Spiderr νομίζω ότι πλέον κατατοπίστηκες πλήρως έτσι? :grin: Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω βέβαια, πώς στο καλό μπερδεύτηκαν οι τύποι που σου έβαλαν την 9700 στο μαγαζί...
spiderr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 ελα ντε πιστευω οτι επειδη βρισκονται σε μετακομιση το εκαναν βιαστικα πολυ αφου οταν ανοιξα το pc δεν το πιστευα ασε που ανεβασε θερμοκρασια ο cpu τι να πεις θα παρω την δευτερα και θα σκοτωθουμε ευχαριστω παντος καιγια το λινκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.