Zderg Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Λοιπον.. Πριν απο 15-20 μερες εκανα με κατι φιλους μου ενα νεο forum.. Δημιουργησαμε το forum, πηραμε και domain name και ολα καλα.. Η απορια μου ειναι η εξης: Χθες (ή προχθες, δεν θυμαμαι καλα) κατω-κατω εκει που αναφερει ποια μελη ειναι online, ποσοι χρηστες ειναι online κλπ κλπ.. ξαφνικα αρχισε να δειχνει πολλους χρηστες online (αλλα οχι registered users).. Δεν παιζει να ειναι πραγματικοι γιατι ο αριθμος ηταν πολυ μεγαλος (για τα δεδομενα του νεοσυστατου forum).. Καποιος μου ειπε οτι μπορει να ειναι επειδη σκαναρουν το site οι μηχανες αναζητησης.. Υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι τετοιο ή λεω χοντρη.. βλακεια;; Τι αλλο μπορει να ειναι;;
stroumflakis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Ακριβώς το ίδιο συναίβει και στο δικό μου forum εχτές. Ενώ οι περισσότεροι επισκέπτες που είχα ποτέ δεν ξεπερνούσαν τους 5,ξαφνικά εχτές βλέπω πως σε κάποια στιγμή βρέθηκαν μαζί 24 άτομα και κανένα από αυτά δεν ήταν μέλος. Κοιτάζοντας μετά μέσω cpanel τους επισκέπτες που είχαν μπεί μέχρι εκείνη την ώρα για την χθεσινή μέρα,είδα πως είχαν μπεί γύρω στα 10 άτομα. Άρα δεν έστεκε. Για μηχανές αναζήτησης δεν πιστεύω ότι παίζει κάτι τέτοιο,καθώς στους 4 μήνες που υπάρχει το forum ποτέ δεν είχα παρουσιαστεί κάτι παρόμοιο. Από την άλλη να ήταν κάποια μηχανή τύπου spam,δεν θεωρώ πως έχει νόημα στο να επισκεφτεί μια σελίδα απλά χωρίς να κάνει καμία "βρωμοδουλειά". Δεν ξέρω πραγματικά τι έγινε.
aris60 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Ακριβώς το ίδιο συναίβει και στο δικό μου forum εχτές.Ενώ οι περισσότεροι επισκέπτες που είχα ποτέ δεν ξεπερνούσαν τους 5,ξαφνικά εχτές βλέπω πως σε κάποια στιγμή βρέθηκαν μαζί 24 άτομα και κανένα από αυτά δεν ήταν μέλος. Κοιτάζοντας μετά μέσω cpanel τους επισκέπτες που είχαν μπεί μέχρι εκείνη την ώρα για την χθεσινή μέρα,είδα πως είχαν μπεί γύρω στα 10 άτομα. Άρα δεν έστεκε. Για μηχανές αναζήτησης δεν πιστεύω ότι παίζει κάτι τέτοιο,καθώς στους 4 μήνες που υπάρχει το forum ποτέ δεν είχα παρουσιαστεί κάτι παρόμοιο. Από την άλλη να ήταν κάποια μηχανή τύπου spam,δεν θεωρώ πως έχει νόημα στο να επισκεφτεί μια σελίδα απλά χωρίς να κάνει καμία "βρωμοδουλειά". Δεν ξέρω πραγματικά τι έγινε. καλησπερα απο περιεργια μπαινουν μπηκα και εγω και βγηκα.
stroumflakis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Μου φαίνεται λίγο άκυρο να μπούν τόσα άτομα σε μια συνηθισμένη μέρα από τη στιγμή που δεν το συνηθίζουν. Τι να πώ??? Μου φαίνεται πως θα μείνω με την απορεία.
21century Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Μπορεις απο τον πινακα ελεγχου να ρυθμισεις ορισμενες παραμετρους οπως αποκλεισμο συγκεκριμενων διευθυνσεων ηλεκτρονικου ταχυδρομειου-μιλαμε για καταληξεις- αλλα και δικαιωματα χρηστων...
Zderg Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Εχουν δλδ σχεση με τις μηχανες αναζητησης οπως ανεφερα παραπανω;;
damiano Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 ναι αν δεις τις ips τους και κάνεις ένα whois θα σου δείξει ότι είναι από google
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.