Προς το περιεχόμενο

ΑΤΙ 1900GT masterless crossfire

Razor333

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εδω και καιρο μια 1900GT, ηξερα οτι απο τους 6.7 και μετα υπαρχει δυνατοτητα χωρις mastercard, με μια ιδια καρτα να κανεις crossfire.

Τωρα βρηκα μια ακομα ολοιδια 1900GT ωστε να δοκιμασω αν πραγματι αξιζει το crossfire. Η μητρικη μου ειναι μια asus p5w-dh με το 975x. Εβαλα τις καρτες τα ρευματα ολα ενταξει, τους τελευταιους οδηγους και ενεργοποιησα μεσα απο το control panel το crossfire.

Αρχικα ετρεξα τα 3dmark05&06 και οντως η διαφορα ηταν τεραστια.

Ομως οσα παιχνιδια εχω δοκιμασει μεχρι τωρα δεν εχουν καμια διαφορα!

Rainbow six Vegas, lost planet, call of duty 2, quake 4, stalker, fear.

Μετραω με αναλυση 1440x900 (οπου δεν υπαρχει χρησιμοποιω την αμεσως μεγαλυτερη που υποστηριζει η οθονη μου) και enabled AA/AF μπας και δω εκει διαφορα, παλι τπτ. Πρεπει να βαλω 14x ΑΑ για να πω οτι κερδισα κατι. (οχι οτι κανει διαφορα το crossfire, απλα πριν μπορουσα μεχρι 6x :mrgreen: )

Τι παει στραβα? Μετρησεις με την 1950pro crossfire που ειδα σε αρκετα παιχνιδια υπαρχει μεγαλη διαφορα και οχι μονο στα 3dmark.

Δημοσ.

Eksartate merika pexnidia upostirizoun crossfire, me apotelesma na vlepeis mexri k ptosi epidosewn.

px. to Rainbow six Vegas den upostirizi crossfire.

to 3dmarks 2006 upostirizi.:D

AA xriazese mexri 4X. k AF 16X. (den einai apolito auto)

An deis diafora 8a einai sta FPS tou pexnidiou....

den 3erw pio programa to kani afto.

didadi na metrai ta frames stis 3d Games.

Δημοσ.

Το vegas δεν υποστηριζει σιγουρα, αλλα το call of duty 2 και quake 4?

Σε αυτα η 1950pro εχει σημαντικο κερδος, εμενα η 1900gt γιατι δεν κερδιζει ουτε καρε? Τωρα ετρεχα το quake 4 σε αλλη οθονη (παλια crt) και εβγαλε 32fps στα 1600x1200 4xAA 16xAF και high quality.

Και να πεις οτι κανω κατι λαθος?

Στο 3dmark06 βγαζει 8300 την στιγμη που η 1950pro βγαζει κατι παραπανω.

Στο quake 4 ομως ειναι πολυ πιο πανω:

38795.gif

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Το vegas δεν υποστηριζει σιγουρα, αλλα το call of duty 2 και quake 4?

Σε αυτα η 1950pro εχει σημαντικο κερδος, εμενα η 1900gt γιατι δεν κερδιζει ουτε καρε? Τωρα ετρεχα το quake 4 σε αλλη οθονη (παλια crt) και εβγαλε 32fps στα 1600x1200 4xAA 16xAF και high quality.

Και να πεις οτι κανω κατι λαθος?

Στο 3dmark06 βγαζει 8300 την στιγμη που η 1950pro βγαζει κατι παραπανω.

Στο quake 4 ομως ειναι πολυ πιο πανω:

kitakse i 1950pro exi kaliterous xronismous apo tis 1950gt, me O/C mboreis na ftaseis tin 1950pro.

An ena pexnidi upostirizi crossfire. 8a to deis sto "readme.txt" tou pexnidiou.

Opos katalabes to quake den upostirizi C/f me update to upostirizi.

to apotelesma einai sxedon to idio me tis 1950pro(-5,8fps)

An prosekses to quake einai ekdosi 1.3. sto parapanw review, se anti8esi me to diko sou pou exi malon ali mikroteri ekdosi.

an to petixi to C/F tote 8a exeis apodosi 8800gts:-D.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...