everfrost Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Εδώ και 3 μήνες περίπου έχω κάνει αίτηση στη vivodi για το πακέτο cableTV. Μετά απο 15-20 μέρες περίπου απο την αίτηση με παίρνουν τηλέφωνο απο τη vivodi να μου πούν πως θα καθυστερήσει η ενεργοποίηση 15 μέρες επιπλέον λόγο αναβαθμίσεων στο δίκτυο.H αδαής αυτή γυναίκα προσπάθησε να με πείσει πως αυτό γίνεται για να αξιοποιήθει 100% η γραμμή που θα μου δώσουν(20Mbps). Μετά από 1 μήνα με θυμήθηκαν και με πήραν τηλέφωνο πάλι,αυτή τη φορά όμως ήταν άγνωστο το πότε θα ενεργοποιήθεί η γραμμή,απλά με πήραν να μου πουν ότι θα καθυστερήσει η ενεργοποίηση,εν ολίγης δεν ξερουν τι τους γίνεται και εγώ περιμένω σαν μαλάκας 3 μήνες.Το μόνο που με κρατάει απο το να τους πάρω τηλέφωνο και να τους ξεχέσω καθώς και να διακόψω είναι τα 33 ευρο το μήνα(απο 65 στα 33 λόγο προσφοράς τότε..) καθώς και η 20mbps γραμμή.. Εσείς τι λέτε να κάνω;Μήπως έπρεπε απο το δεύτερο μήνα κι'όλας να τους πάρω τηλέφωνο και να τους ξεχέσω;;Μήπως είμαι λίγο θύμα της βλακείας και της ανευθυνότητας της vivodi;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 pare thlefwno kai zhta akyrwsh-diakoph kai automatws mesa se merikes meres 8a sou poun oti energopoih8hke h grammh sou (ek 8aumatos ) to exw diavasei na ginetai arketes fores...alla kai na mhn ginei den xaneis kai tpt afou se grafoun kanonikotata edw kai 3 mhnes...
everfrost Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι να κάνω! :-?
teontou Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Θα σε συμβουλευα απο προσωπικη κακη εμπειρια με τη Vivodi να διακοψεις τη συμβαση. Και εγω περιμενα επι τρεις μηνες. Καθε φορα (απο τις δεκαδες φορες που τους ειχα παρει τηλεφωνο) μου λεγανε οτι φταιει ο ΟΤΕ και οτι περιμενουμε τον ΟΤΕ! Πηγα και εγω και ρωτησα στον ΟΤΕ τι γινεται με την ενεργοποιηση της dsl γραμμης μου και μου απαντησαν οτι σε εμας δεν υπαρχει κανενα αιτημα για ενεργοποιηση dsl γραμμης απο κανενα παροχο για την τηλεφωνικη γραμμη μου. Το αποτελεσμα ειναι ειναι οτι η Vivodi με κοροϊδευε και δεν ειχε στειλει καν την αιτηση στον ΟΤΕ διοτι ειχαν σοβαρο προβλημα στην περιοχη οπου μενω και δεν μπορουσαν να εξυπηρετησουν τους πελατες.
aris60 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Εδώ και 3 μήνες περίπου έχω κάνει αίτηση στη vivodi για το πακέτο cableTV.Μετά απο 15-20 μέρες περίπου απο την αίτηση με παίρνουν τηλέφωνο απο τη vivodi να μου πούν πως θα καθυστερήσει η ενεργοποίηση 15 μέρες επιπλέον λόγο αναβαθμίσεων στο δίκτυο.H αδαής αυτή γυναίκα προσπάθησε να με πείσει πως αυτό γίνεται για να αξιοποιήθει 100% η γραμμή που θα μου δώσουν(20Mbps). Μετά από 1 μήνα με θυμήθηκαν και με πήραν τηλέφωνο πάλι,αυτή τη φορά όμως ήταν άγνωστο το πότε θα ενεργοποιήθεί η γραμμή,απλά με πήραν να μου πουν ότι θα καθυστερήσει η ενεργοποίηση,εν ολίγης δεν ξερουν τι τους γίνεται και εγώ περιμένω σαν μαλάκας 3 μήνες.Το μόνο που με κρατάει απο το να τους πάρω τηλέφωνο και να τους ξεχέσω καθώς και να διακόψω είναι τα 33 ευρο το μήνα(απο 65 στα 33 λόγο προσφοράς τότε..) καθώς και η 20mbps γραμμή.. Εσείς τι λέτε να κάνω;Μήπως έπρεπε απο το δεύτερο μήνα κι'όλας να τους πάρω τηλέφωνο και να τους ξεχέσω;;Μήπως είμαι λίγο θύμα της βλακείας και της ανευθυνότητας της vivodi;; Καλησπερα φιλε υπομονη σε 3 μηνες ηρθαν σε μενα, αλλα δεν ειναι εκει το προβλημα να παρακαλας να ειναι τα καλωδια του οτε σε καλη κατασταση,γιατι μετα αλλα θα εχεις να τα επισκευασουν,αλλα ειπαμε με 33 ολα πληρωμενα δεν ειναι για να το αφηνης.
aris60 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Θα σε συμβουλευα απο προσωπικη κακη εμπειρια με τη Vivodi να διακοψεις τη συμβαση. Και εγω περιμενα επι τρεις μηνες. Καθε φορα (απο τις δεκαδες φορες που τους ειχα παρει τηλεφωνο) μου λεγανε οτι φταιει ο ΟΤΕ και οτι περιμενουμε τον ΟΤΕ! Πηγα και εγω και ρωτησα στον ΟΤΕ τι γινεται με την ενεργοποιηση της dsl γραμμης μου και μου απαντησαν οτι σε εμας δεν υπαρχει κανενα αιτημα για ενεργοποιηση dsl γραμμης απο κανενα παροχο για την τηλεφωνικη γραμμη μου. Το αποτελεσμα ειναι ειναι οτι η Vivodi με κοροϊδευε και δεν ειχε στειλει καν την αιτηση στον ΟΤΕ διοτι ειχαν σοβαρο προβλημα στην περιοχη οπου μενω και δεν μπορουσαν να εξυπηρετησουν τους πελατες. Καλησπερα ποια περιοχη εισαι, διοτι το προβλημα ειναι οντως απο τον ΟΤΕ, λογω παλαιων καλοδιων, αλλο προβλημα ειναι για την φορητοτητα, η δικη μου εκανε 2,5 μηνες.Και το μεγαλυτερο δινουν ΟΚ σε καθε εταιρια χωρις καν να ελεχθουν τα καλωδια.
everfrost Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Θα τους πάρω τηλέφωνο να δω τι γίνεται..όντως τα 33ευρό αξίζουν την αναμονή που αλλού θα βρώ τέτοιο πακέτο!
aris60 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 καλημερα στειλε email απαντανε σε ολα τα το αργοτερο σε 2 μερες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.