Paytor Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Καλησπέρα! Μπορεί να μου προτείνει κάποιος ενα καλό μαθηματικό φόρουμ? Εχω κάποιες ασκήσεις που δεν μπορώ να λύσω και ψάχνω κάποια βοήθεια. Οι ασκήσεις είναι φοιτητικού επιπέδου. Ευχαριστώ!
zoocra77 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 http://forum.mathath.net/ forum.mathath.net :: Ευρετήριο
Paytor Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Ευχαριστώ παιδιά θα τα εξερευνήσω! Οποιος ξέρει και κάποιο αλλο ας απαντήσει!
GIANNISPATRA Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν αξίζει κανένα από αυτά ! Ξέρει κανείς κάποιο άλλο καλό ?
joannito Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στην ελληνικη μαθηματικη εταιρια εψαξες?
Blondeamon Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν αξίζει κανένα από αυτά ! Ξέρει κανείς κάποιο άλλο καλό ? Φίλε μου ένα καινούργιο forum άνοιξε απο φοιτητές του Μαθηματικού Ιωαννίνων στην διεύθυνση http://www.mathcom.gr Ρίξτου μια ματιά
ellilili Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Εγώ δίνω φέτος πανελλήνιες και είμαι κάπως μπερδεμένη... Το όνειρο μου είναι βέβαια να ασχοληθώ με αστρονομία...Μου αρέσουν όμως πάρα πολύ τα μαθηματικά.Δεν υπάρχει η δυνατότητα να κάνω μεταπτυχιακό στην αστρονομία απο το μαθηματικό?Πρέπει να πάω φυσικό? Επίσης μετά τη σχολή τι?Δεν θα ήθελα να γίνω καθηγήτρια...Τί δυνατότητες υπάρχουν?
CloudConnected Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Εγώ δίνω φέτος πανελλήνιες και είμαι κάπως μπερδεμένη... Το όνειρο μου είναι βέβαια να ασχοληθώ με αστρονομία...Μου αρέσουν όμως πάρα πολύ τα μαθηματικά.Δεν υπάρχει η δυνατότητα να κάνω μεταπτυχιακό στην αστρονομία απο το μαθηματικό?Πρέπει να πάω φυσικό? Επίσης μετά τη σχολή τι?Δεν θα ήθελα να γίνω καθηγήτρια...Τί δυνατότητες υπάρχουν? Δες εδώ. Είναι φρόνιμο να ψάξεις τα μαθήματα που διδάσκονται σε κάθε σχολή από αυτές που στοχεύεις... Όσο για το μετά, ρώτα καλύτερα κάποιον καθηγητή σου. Καλή επιτυχία.
despondency Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα και από μένα, αν ακόμα ψάχνεσαι φίλε, ρίξε μία ματιά εδώ: http://www.atopo.gr Έχει κάποια ενδιαφέροντα, πιστεύω, άρθρα πάνω στην απορία σου.
kyriakosv Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Υπάρχει κανένα σαιτ που να έχει βίντεο με ασκήσεις? δλδ να μου λέει πως λύνεται η κάθε άσκηση; όπως ο καθηγητής στην τάξη πχ για μαθηματικά και για ότιδήποτε άλλο(προγραμματισμούς,κυκλώματα,κτλ);
basilis5 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 το mathath.net το εχω φτιαξει μαζι με 2 φιλους, δυστυχως αυτο το καιρο υπολειτουργει,καθως πηραμε ολοι πτυχειο και δεν ασχοληθηκαμε ξανα. καποια στιγμη θα ξαναζησει μερες δοξας, πριν 2-3 χρονια παντως δουλευε αψογα με τεραστια κοινοτητα απο μαθηματικο αθηνας και οχι μονο. ενα καλο site με φορουμ ειναι αυτο του μαθηματικου πατρας, που εναντιθεση με οσα λεγονται και ακουγονται ειναι παρα πολυ δυνατο μαθηματικο, και ισως πιο δυσκολο απο της αθηνας. τουλαχιστον σε καποιους τομεις οπως αλγεβρα ή εφαρμοσμενα μαθηματικά κανουν πολυ καλη δουλεια.στην αναλυση ειμαστε ισως λιγο καλυτερα αθηνα. τελος παντων, το λινκ ειναι http://my.math.upatras.gr/ μεχρι και πριν ενα χρονο που το τελειωνε η κοπελα μου ειχε κι αυτο μεγαλη κοινοτητα απο πισω του, και πολλοι συναδελφοι ηταν ιδιαιτερα δυνατοι. τελος το επισημο φορουμ του μαθηματικου αθηνας ισως σε βοηθησει, καθως καποτε θυμαμαι εμπαιναν και καθηγητες και βοηθουσαν http://forum.math.uoa.gr/ τελος να σου πω, πως σαν μαθηματικος περασα αστρονομια και ειναι πραγματικα υπεροχο αντικειμενο. μαλιστα αν πας μαθηματικο θα χεις το προνομιο να κανεις εργαστηρια πανω στην αστρονομια που στο φυσικο (παντα για αθηνα μιλαω) δεν μπορεις -τουλαχιστον στα δικα μου τα χρονια- γιατι ειναι τοσο μεγαλη η ζητηση και περιορισμενες οι θεσεις. πιστευω πως και τελειωνοντας το μαθ μπορεις να ασχοληθεις με αστρονομια, αλλα μαλλον απο φυσικο θα χεις καλυτερες βασεις. το εππιπεδο των μαθηματικων που θα μαθεις στο φυσικο ειναι παρα πολυ καλο, ενω υπαρχουν και πολλοι καθηγητες τουμαθ. αθηνας που διδασκους στο φυσικο (οπως και το αναποδο) μιλαμε για 2 σχολες που ουσιαστικα στεγαζοντα στο ιδιο κτηριο. επισης μιλαμε για πολυ δυσκολες σχολες -αν και το μαθ τα τελευταια χρονια εγινε πιο ανθρωπινο- καποτε ο απειροστικος 1 ειχε αποτυχια 97,5%.... και μιλαμε για 1ο εξαμηνο αλλα με λιγη σοβαροτητα θα εισαι καλα εγω αν σπουδαζα παλι απο την αρχη,παλι μαθηματικα θα σπουδαζα. καλη τυχη!
i omikron Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Γειά χαρά σε όλους. Έχω ένα blog που δημοσιεύω διάφορα πράγματα που μου αρέσουν. Συνήθως και μαθηματικά. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά ψάχνω άτομα με ανάλογα ενδιαφέροντα. Όποιος θέλει μπορεί να το επισκευτεί στην παρακάτω διεύθυνση iomikron.blogspot.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα