louthiros20 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 den exoun ti na kanounn ka molis doun greeklish amesws peiraxthkan kai meta arxizoun oi upoloipoi kourastiko,ta matia mou ,zalisthka me epiase o kolos mou kai mlkies...koitaxte to post deite an einai greeklish den sas aresei?epomeno thema KAI OPWS EIPE O POULINOS DEN EINAI ENANTIA SE KAPION KANONISMO
madsc Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Θα ήθελα να σταματήσει μια & καλή το θέμα με τα greeklish. Δεν θέλω να ξαναδώ τέτοια κατάσταση αχαριστίας. Αυτή τη στιγμή επιτρέπονται κανονικότατα τα greeklish παντού στην κοινότητα insomnia πλην του section mpla mpla. Δικαίωμα του καθενός να γράφει όπως γουστάρει, δικαιώμα του καθενός να διαβάζει ότι γουστάρει, εφόσον είναι εντός κανόνων. Δεν φτάνει που ο όποιος poulinos διαθέτει τις γνώσεις του & τον χρόνο του για την κοινότητα (εσάς δηλ), τον κράζουμε κιόλας. Αυτή είναι η μόνη ασέβεια που βλέπω εδώ μέσα. Όποιος έχει πρόβλημα με την adsl του ας μη διαβάσει greeklish ας καλέσει τεχνικό να δει πόσο πάει το μαλλί. Πήξαμε στα καλομαθημένα. R3SP3C7 /sc
Mithrantir Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Αυτό που θα ήθελα να πω στο όλο θέμα που άνοιξε ο poulinos είναι οτι το να βρίζεις τον ΟΤΕ γιατί οι τεχνικοί του (όχι όλοι αλλά όσοι είναι) έχουν έλλειψη γνώσεων ή άσχημε συμπεριφορά ή οτιδήποτε είναι ολίγον τι άκυρο. Καλό θα είναι να βρίζετε τους τεχνικούς και όχι τον Οργανισμό. Εν τέλει αυτοί οι άνθρωποι είναι Έλληνες πολίτες και διέπονται από την Ελληνική νοοτροπία που υπάρχει σε όλους μας. Κοιτάχτε και λίγο το δάσος και αφήστε το δέντρο. Ο ΟΤΕ όπως και οποιαδήποτε δημόσια εταιρεία της Ελλάδας από την προβληματική συμπεριφορά των Ελλήνων υποφέρει (και αυτών που δουλεύουν σε αυτή και αυτών που απαιτούν να εξυπηρετηθούν απο αυτή). Προτού αρχίσετε να κατηγορείτε γενικά και αόριστα κοιτάχτε την αιτία του προβλήματος και προσπαθήστε να μην είστε μέρος αυτού.
kallair Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 eiste eleos re paidia.. oso oi kanones tou forum epitrepoun na grafoume se greeklish, den exete kanena dikaioma na griniazete. opoios exei provlima na milisei stous mods k ston admin. alliws as min diavazoun ta replies pou periexoun greeklish. sorry k apo mena gia to offtopic... pantws gia na eimai epi tou thematos, ama den ginei riziki allagi ston ote, den blepo kalo... gia na kaneis tin douleia sou, prepei na sou kanoun rousfeti k na exeis meson pleon. alliws tha perimeneis gia tou agiou @@ animera gia na erthoun... ante na mpoun oi ksenoi ependites, na triksoun ta dontia stous tempelides pou exoun dioristei ekei...
zedone Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Μεγάλη καραμέλλα αυτό με τους επενδυτές,να είσαι ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης ενός οργανισμού (όλοι εμείς θέλοντας και μή)και αντί να απαιτείς η κάθε κυβέρνηση και τα κόμματα που ψηφίζεις να μήν παίζει μικροπολιτικά παιχνίδια στη πλάτη των δημ.οργανισμών να επιμένεις να ιδιωτικοποιηθεί!Με ποιά βάση;το επιτυχημένο μοντέλο λειτουργείας που έχουν να επιδείξουν όλες οι υπόλοιπες ιδιωτικές εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό;Και αναφέρομαι σε όλες,απο πώληση χώρου στο internet,παροχείς μισθωμένων,κινητή ακόμα και αυτούς που εγκαθιστούν τηλεφωνικά κέντρα.Τώρα που ξεπούλησαν το 10 % ενώ καιγόμασταν έναντι πινακίου φακής,αντιληφθήκατε κάποια βελτίωση; είναι καλύτερα τα πράγματα;θα γίνουν καλύτερα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Τέλος, ερωτηθείς για την αύξηση του μισθού του, κατά 80%, ο κ.Βουρλούμης απάντησε ότι δεν μπορούν οι απολαβές διοικητών Οργανισμών να είναι χαμηλές, ενώ για τη δική του περίπτωση, είπε ότι δεν έπρεπε πρόεδρος Οργανισμού να παίρνει λιγότερα χρήματα από υφιστάμενό του, εννοώντας το διευθύνοντα σύμβουλο της COSMOTE κ. Ευ.Μαρτιγόπουλο. auto einai apo thn synenteu3h tou Vourloumh tis proales... opws eipe kai enas poster tou adslgr.com gia ton Vourloumh: "ee afou ta pairnoun oloi na mhn ta parw kai egw?"
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Tο "ζήτημα" με τα greeklish έληξε. Όποιος έχει πρόβλημα με κείμενα σε greeklish, ας μην τα διαβάσει. Όποιος έχει πρόβλημα με την πολιτική του forum στο θέμα των greeklish, μπορεί να πάει σε άλλα fora. Οποιοδήποτε μήνυμα ξανα-αναφερθεί στο "ζήτημα" των greeklish θα διαγραφεί. :evil:
zedone Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Και ποιός τον διόρισε τον τύπο;είναι και ολόιδιος ο YODA!Αυτό λέω, οτι ήταν και είναι υπάκουος σε αυτούς που τον διόρισαν και πήρε την αμοιβή του:ένα καλό διορισμό με καλά λεφτά για να εξυπηρετήσει καί απο αυτή τη θέση τη πολιτική που θέλουν να εφαρμόσουν τα αφεντικά του.Όχι το συμφέρον των ιδιοκτητών (Εμείς επαναλαμβάνω) αλλά των επενδυτών που "επενδυτές" είναι οι άνθρωποι και γενικά "επενδύουν" και θέλουν να δούν και τις προηγούμενες "επενδύσεις" τους να αποφέρουν καρπούς.Τώρα σε ποιανού τη πλάτη καταλάβατε.
tasosrs2000 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Χα χα πολύ καλό.Εγώ πριν λίγο καιρό είχα πρόβλημα με την γραμμή μου.Δεν συγχρόνιζε με τίποτα.Πήρα τηλέφωνο στον ΟΤΕ και δήλωσα βλάβη.Με πήραν την επόμενη και μου είπαν ότι ψηφιακά η γραμμή είναι εντάξει και ότι δεν ξέρουν ποιο είναι το πρόβλημα και θα στείλουν τεχνικό.Ο τεχνικός ήρθε μετά από 2 μέρες(μια χαρά δηλαδή).Μου είπε ότι το καλώδιο της γραμμής είναι χαλασμένο.Εντάξει λέω θα πάω να αγοράσω άλλο.Το αντικατέστησα την ίδια μέρα,πάω να συνδεθώ και αντί για 2048 σύνδεση μου κάνει 900 κάτι.Ώπα λέω τι είναι αυτό?Αλλά δεν έμεινε για πολύ.Κάθε ένα λεπτό έπεφτε συνέχεια η γραμμή.Τους ξαναπήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα ξαναδηλώσουν βλάβη. Μετά από κανένα 3ήμερο,''τσουπ'' έρχεται άλλος τεχνικός,με όλα κι όλα εργαλεία ένα δοκιμαστικό κατσαβίδι. Με το που τον βλέπω,του λέω ρεύμα έχω,ίντερνετ δεν έχω.Κοιτάει το καλώδιο της γραμμής και μου λέει μάλλον θέλει άλλαγμα το καλώδιο.Του λέω κ εγώ ''άστα μας τα πανε κ άλλοι,τώρα το άλλαξα''.Φεύγει για κανένα 10λεπτο και επιστρέφει με το τηλεφωνάκι του να ακούσει την γραμμή.Μου λέει κάνει νερά.Του λέω και εγώ φτιάχτο. Τελικά μετά από κανένα μισάωρο να παλεύει με κάτι καλώδια,να ξηλώνει και να ξανασυνδέει τα ίδια κ τα ίδια,έχοντας κάνει και καμιά 10αριά τηλέφωνα σε όλο τεχνικό προσωπικό του ΟΤΕ,η γραμμή δια μαγείας επανήλθε. Αφού σκούπησε τον ιδρώτα,γυρίζει κ μου λέει ότι δεν ήταν πρόβλημα του ΟΤΕ.Φταίει το DSLAM,είναι φορτωμένο.Εντάξει ρε φίλε είναι φορτωμένο,αλλά και πάλι θα μπορούσα να κάνω σύνδεση,απλά θα σερνόταν. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι πάνε όλοι στην τύχη.Έρχονται σου λένε άλλαξε καλώδιο κ φεύγουν.Με αποτέλεσμα να χάνεις τόσες μέρες άδικα.
Dimitris22 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Χα χα πολύ καλό.Εγώ πριν λίγο καιρό είχα πρόβλημα με την γραμμή μου.Δεν συγχρόνιζε με τίποτα.Πήρα τηλέφωνο στον ΟΤΕ και δήλωσα βλάβη.Με πήραν την επόμενη και μου είπαν ότι ψηφιακά η γραμμή είναι εντάξει και ότι δεν ξέρουν ποιο είναι το πρόβλημα και θα στείλουν τεχνικό.Ο τεχνικός ήρθε μετά από 2 μέρες(μια χαρά δηλαδή).Μου είπε ότι το καλώδιο της γραμμής είναι χαλασμένο.Εντάξει λέω θα πάω να αγοράσω άλλο.Το αντικατέστησα την ίδια μέρα,πάω να συνδεθώ και αντί για 2048 σύνδεση μου κάνει 900 κάτι.Ώπα λέω τι είναι αυτό?Αλλά δεν έμεινε για πολύ.Κάθε ένα λεπτό έπεφτε συνέχεια η γραμμή.Τους ξαναπήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα ξαναδηλώσουν βλάβη.Μετά από κανένα 3ήμερο,''τσουπ'' έρχεται άλλος τεχνικός,με όλα κι όλα εργαλεία ένα δοκιμαστικό κατσαβίδι. Με το που τον βλέπω,του λέω ρεύμα έχω,ίντερνετ δεν έχω.Κοιτάει το καλώδιο της γραμμής και μου λέει μάλλον θέλει άλλαγμα το καλώδιο.Του λέω κ εγώ ''άστα μας τα πανε κ άλλοι,τώρα το άλλαξα''.Φεύγει για κανένα 10λεπτο και επιστρέφει με το τηλεφωνάκι του να ακούσει την γραμμή.Μου λέει κάνει νερά.Του λέω και εγώ φτιάχτο. Τελικά μετά από κανένα μισάωρο να παλεύει με κάτι καλώδια,να ξηλώνει και να ξανασυνδέει τα ίδια κ τα ίδια,έχοντας κάνει και καμιά 10αριά τηλέφωνα σε όλο τεχνικό προσωπικό του ΟΤΕ,η γραμμή δια μαγείας επανήλθε. Αφού σκούπησε τον ιδρώτα,γυρίζει κ μου λέει ότι δεν ήταν πρόβλημα του ΟΤΕ.Φταίει το DSLAM,είναι φορτωμένο.Εντάξει ρε φίλε είναι φορτωμένο,αλλά και πάλι θα μπορούσα να κάνω σύνδεση,απλά θα σερνόταν. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι πάνε όλοι στην τύχη.Έρχονται σου λένε άλλαξε καλώδιο κ φεύγουν.Με αποτέλεσμα να χάνεις τόσες μέρες άδικα. Pou kollaei tora sto oti sigxronizi i grammi pio xamila apo oso tha eprepe me to oti einai fortomeno to DSLAM.... Mono o Idios o texnikos to kseri!
user-64 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 .Του λέω και εγώ φτιάχτο.(----->Ο πελατης<--------)Τελικά μετά από κανένα μισάωρο να παλεύει με κάτι καλώδια,να ξηλώνει και να ξανασυνδέει τα ίδια κ τα ίδια,έχοντας κάνει και καμιά 10αριά τηλέφωνα σε όλο τεχνικό προσωπικό του ΟΤΕ,η γραμμή δια μαγείας επανήλθε. Τα λογια περισσευουν μεσα ο ΟΤΕ εχει σαν τεχνικους τον γιο του υποδιευθυντη τον ξαδελφο του και ολο το σοι @zedone το κεφαλι του δεν γερνει αλλα ενταξει ειναι ιδιοι
poulinos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 den exo perasei apo to 1242 alla exo kanei tilefoniki ipostirixi se provider gia ligo kairo.
melody Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 >>>6.Γιατί οι τεχνικοί που βγαίνουν έξω ακόμα και το 60 attenuation το βλέπουν σαν... (μια χαρά γραμμή έχετε πετάει) Να θεωρήσω ότι το Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 12,5 / 19,0 με κάνει πολύ τυχερό;;; Το Speedtouch έχω και είμαι στην Άρτα. SN Margin (Up/Down) [dB]: 31,0 / 30,5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.