Προς το περιεχόμενο

ntropi kai aisxos ston ote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή η αγανάκτηση έχει και τα όρια της, μάλλον θα ήταν η ώρα να κράξουμε

λιγάκι τον οτε για όλα αυτά πού έχει κάνει ως τώρα, γιατί μερικοί οτετζίδες

ξεπερνάνε κάθε όριο και κάθε προηγούμενο.Εντάξει μέσα σε όλους αυτούς

υπάρχουν και οι καλοί αλλά οι περισσότεροι.... μην πω την λέξη.Και θα μου

πείτε εσείς γιατί στον κάθε isp δεν υπάρχουν άχρηστοι...ε; Και εκεί υπάρχουν

αλλά τουλάχιστον εκεί τούς ελέγχει κάποιος, ενώ στον οτε κανείς.

Παράπονα προς οτε.

1.Γιατί όταν πας και αλλάζεις ζεύγος στον πελάτη δεν μπαίνεις καν στον κόπο

λόγο ανθρωπιάς να συνδέσεις το νέο ζεύγος στον κατανεμητή τού πελάτη, η να

αφήσεις ένα χαρτάκι, αλλά αλλάζεις το ζεύγος λες όλα οκ και λήγει έτσι το

θέμα.

2.Γιατί είναι τόσο ζώα(βρίζω και τα ζώα) πού νομίζουν ότι μόνο τα πριζάκια τα

δικά τους με τους χαζοπυκνωτές από πίσω είναι τα σωστά; και ότι άλλο πριζάκι

βρουν το βγάζουν προβληματικό.Δηλαδή τα legrande τα πριζάκια που

θεωρούνται από τα τοπ σε όλο τον κόσμο είναι μάπα σύμφωνα με τον οτε.

Πώς γίνεται όλα τα πριζάκια στο εμπόριο να μην έχουν πυκνωτές και μόνο του οτε να έχουν;

και να τα θεωρούν αυτά σωστά. Μήπως επειδή τούς βολεύουν

επειδή έχουν τερματική αντίσταση αλλά ταυτόχρονα δημιουργούν επιπλέον αντίσταση που δεν την θέλουμε.

Για αυτό δεν πρόκειται να δοσουν ποτέ πολλά megabps.

3.Γιατί ο τεχνικός του οτε πάει σε πελάτη και τού λέει καλά αυτό το ρούτερ σας

έδωσαν; αυτό είναι μάπα. Μάλλον ο κύριος τού οτε δεν ήξερε ότι αυτό το

ρουτεράκι το συγκεκριμένο πού ήταν ένα telindus 1131 το έδινε ο οτε πρώτος

στην ελλάδα και μετά το έφεραν και οι άλλοι isp, και ότι μερικοί τεχνικοί τού οτε

πάνε στα ραντεβού τους με telindus.

4.Γιατί ο οτε θεωρεί ότι μόνο το speedtouch υπάρχει στην ελλάδα και ότι άμα

έχεις πρόβλημα με άλλο ρούτερ δεν τους ενδιαφέρει άμα παίζει με

speedtouch.δηλαδή η Cisco είναι για πέταμα και για κλάματα????

τουλάχιστον ας έλεγαν ρε παιδιά οι γραμμές είναι μπάχαλο έχετε 60 attenuation

οπότε μόνο αυτό το ρημάδι παίζει.Και ας μην βγάζουν όλα τα άλλα ρούτερ

προβληματικά.

5.Δεν μπορώ να ακούω να βρίζουν κάτι μοντεμάκια όπως crypto και microcom

που είναι usb, και να λένε καλά usb μόντεμ σας πούλησαν όταν ι ίδια ι οτενετ

δίνει το Sagem.

6.Γιατί οι τεχνικοί που βγαίνουν έξω ακόμα και το 60 attenuation το βλέπουν

σαν... (μια χαρά γραμμή έχετε πετάει)

7.Γιατί όταν κατεβάζεις με 10 kilobytes με 2 mbit γραμμή αντί να σου πουν το

dslam είναι πίτα σου λένε ότι ι γραμμή είναι καθαρή, και ο πελάτης αντί να

καταλάβει ότι η γραμμή είναι καθαρή αλλά το dslam πίτα νομίζει ότι κάτι φταίει

από αυτόν.

8.Γιατί είναι τόσο ανίδεοι που δεν ξέρουν ότι ένα ρουτεράκι θα συγχρονίσει πάνω

στην γραμμή ακόμα και με λάθος vpi vci όπως επίσης θα συγχρονίσει και με

λάθος username.

9.Γιατί όταν βάζεις ρούτερ στην γραμμή θέλουν να συνδέσεις και άλλο pc πάνω

εκτός από του πελάτη; αφού ότι πρόβλημα και να έχει του πελάτη το σίγουρο

είναι ότι θα συγχρονίσει.

10.Γιατί λένε ότι φταίει το μεγάλο τηλεφωνικό καλώδιο; ενώ άμα το καλώδιο είναι

σε καλή κατάσταση και 20 μέτρα να είναι θα παίξει μια χαρά.

11.Γιατί όταν ένας πελάτης δεν παίζει λόγο απόστασης επειδή το dslam είναι

μακριά λένε στον πελάτη αα.. HOL έχετε; για αυτό δεν παίζετε...βάλτε οτε και

θα παίξετε.Λες και θα μεταφερθεί το dslam για χάρη του πελάτη.Εκει είναι να

τους πεις οκ άμα δεν έχω ίντερνετ σε 1 βδομάδα σε μαμάο κανονικά.

12.Γιατί πάνε και λένε ότι ο οτε άμα θέλει μπορεί να διώξει τούς isp μέσα από τα

αστικά του κέντρα(αυτό και αν είναι super duper μαλακία).

13.Γιατί όταν φταίει πχ μια κάρτα τούς πρέπει να σου βγάλουν την πίστη μέχρι να

τούς αποδείξει όσο δεν πάει ότι ρε μεγάλε πήγαινε τσέκαρε λίγο το

dslam σου...κάρτες είναι χαλάνε.

14.Γιατί μας έχουν τόσο γκαβούς ότι δεν βλέπουμε άμα συγχρονίζει μια γραμμή;

τούς λες ότι δεν συγχρονίζει αυτοί σού λένε ότι συγχρονίζει.άντε μετά να τούς

πείσεις ότι υπάρχει και η περίπτωση του cross connect.

Αυτά θυμάμαι για αρχή, έτσι να βγάλω λίγο το άχτι μου.

Πέρα από αυτά θα ήθελα να συγχαρώ κάποια άτομα που δεν ξέρω ποιοι είναι, που πράγματι είναι μέσα στον οτε και βοηθάνε, και έχουν λύσει προβλήματα σε κλάσματα του δευτερόλεπτου.Καλά που υπάρχουν και αυτοί.Λίγη ανθρωπιά δεν βλάπτει.όπως και αμα είχαν λίγο παραπάνω έλεγχο και αυτό θα ήταν μια χαρά.Όλοι άνθρωποι είμαστε ολοι κάνουμε λάθη άλλα θέλουμε να διορθωθούμε και όχι να υπάρχει κόντρα μεταξύ τον isp. Αφού το παιχνίδι ο οτε το έχασε ας δεχτούν οτι χάσανε απο όλους τούς isp ας κοιτάξουν να βοηθήσουν να φύγουμε όλοι απο τον οτε και ας συντηρήσουν τα καλώδια.

Όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι και οι isp δεν έχουν προβλήματα.Και ο κάθε isp έχει τα δικά του προβλήματα από άσχετα άτομα, απο έλλειψη προσωπικού, από ότι μπορεί να γίνει.Αλλά δυστυχώς ο οτε έχει αναλάβει το κυριότερο κομμάτι που λέγονται καλώδια.Ότι και αεροπλάνο να έχεις αμα καίει νερό δεν πάει μπροστά.Το κράξιμο τον isp στο επόμενο επεισόδιο.Όλοι κράζουν τούς isp στα υπόλοιπα τόπικ εγώ είπα να κράξω τον οτε με πολλά παραδείγματα.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

/offtopic

Δε νομίζω να κάτσει κανείς να διαβάσει ολόκληρο αυτό το κατεβατό σε greeklish και τόσο κακογραμμένο - γενικά. Εγώ άντεξα 3-4 γραμμές.

offtopic/

Από τον τίτλο και μόνο του τόπικ ωστόσο να σου πω καλή δύναμη.

Δημοσ.

Bravo poulinos kai apo mena. pes ta ekso apo ta dodia.. kai gia osous exoun parapono sinexeia me ta greekenglish mi ta diabazoun.. otan diladi pas kai diabazete ta ksena sites pos kai de paraponieste pou den einai sta ellinika.. na katalabete oti merikoi apo emas doulevoun se etairies kai mplikaroun ta codings kai otan grafoun ellinika ta vgazei meta kinezika..

poulinos kata ti gnomi mou prepei oi admin na se kanoun moderator tou insomnia me tosa polla posts pou exeis..

Apo mena ksana bravo!!!! (eilikrina)

Δημοσ.

Ωραια τα εγραψες να εισαι καλα και να τα γραφεις συνεχεια,μηπως τα δη κανεις απο αυτους που μπαινουν.

Δημοσ.
/offtopic

Δε νομίζω να κάτσει κανείς να διαβάσει ολόκληρο αυτό το κατεβατό σε greeklish και τόσο κακογραμμένο - γενικά. Εγώ άντεξα 3-4 γραμμές.

offtopic/

Από τον τίτλο και μόνο του τόπικ ωστόσο να σου πω καλή δύναμη.

opoios mporei as to kanei metafrasi kai auto.

Bravo poulinos kai apo mena. pes ta ekso apo ta dodia.. kai gia osous exoun parapono sinexeia me ta greekenglish mi ta diabazoun.. otan diladi pas kai diabazete ta ksena sites pos kai de paraponieste pou den einai sta ellinika.. na katalabete oti merikoi apo emas doulevoun se etairies kai mplikaroun ta codings kai otan grafoun ellinika ta vgazei meta kinezika..

poulinos kata ti gnomi mou prepei oi admin na se kanoun moderator tou insomnia me tosa polla posts pou exeis..

Apo mena ksana bravo!!!! (eilikrina)

mpa moderator oute se 200000 posts den tha gino.edo ban efaga tin alli fora moderator tha me kanoun???

Δημοσ.

Λυπαμαι που δεν μπορω να διαβασω ολα αυτα που γραφεις poulinos,λογω greeklish....αλλα μαλλον δικιο εχεις (αν κρινω απο τιτλο)!!

Δημοσ.

15. Γιατί όταν τους λές ότι συγχρονίζεις σε ταχύτητα χαμηλότερη της ονομαστικής σου πετάνε... "οι ταχύτητες δεν είναι εγγυημένες", είπα εγώ ότι είναι; Εγώ ζήτησα και πληρώνω σωλήνα διατομή 3cm, το πόσο νερό θα μου παρέχεις δεν είναι εγγυημένο το καταλαβαίνω, αλλά γιατί μου φέρνεις σωλήνα διατομής 2cm που απ΄αυτόν δε θα δω ποτέ ταχύτητες που αντιστοιχούν στα 3cm και τον πληρώνω για 3cm;

16. Τί πάει να πει, "το πρόβλημα δε θα διορθωθεί για κανα δίμηνο τουλάχιστον"; Αν δεν μπορείς να παρέχεις σωστά μια υπηρεσία, μην την πουλάς!

17. Γιατί δεν παραδέχονται ότι υπήρχε πρόβλημα με τους authentication servers τους όταν 4 στις 10 φορές το router δεν έπαιρνε ip (όχι μόνο σε εμένα αλλά και σε αρκετούς άλλους) και επικαλούνται ένα κάρο άσχετες δικαιολογίες (το us-robotics δεν είναι συμβατό (μα δοκίμασα και το alcatel το δικό σας), ααα το alcatel έχει ένα bug που δημιουργεί το πρόβλημα αυτό (μα και το usr έχει το ίδιο bug ; ) κλπ κλπ κλπ, για να λυθεί μια ωραία μέρα ως δια μαγείας το πρόβλημα αυτό.

18. Γιατί δεν βάζει χέρι ο ΟΤΕ στην εταιρία courier που φέρνει το connex όταν με καθυστερούν 5 μέρες από το προγραμματισμένο ραντεβού και πρέπει να κάθομαι και σαν μπάστακας για να τους περιμενω;

19. Γιατί δεν υπάρχουν σε εμφανές σημείο οι όροι συμβολαίου του conn-x για να ξέρουμε τι παραγγέλνουμε π.χ. Παραγγελία και δίπλα όροι χρήσης (ακόμα δεν έχω καταφέρει να βρω που βρίσκονται on-line)

• Super Moderators
Δημοσ.

getty an to spiti sou einai makrya apo to dslam pws na sygxronisei stis taxythtes pou poulane? na metaferoun to dslam h to spiti sou?

Δημοσ.

THRESH nai exo perasei apo irc alla auto den exei sxesi me ta greeklish.episis allo to na min mporeis na klidoseis se mia taxitita ton 10 mbit opote nai den tha katevazo me 10 mbit kai allo na klidonei se 2 mbit kai epoidi einai pita to dslam na perneis 0.,5

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...