michailovits Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Γειά σας, έχω την gecube radeon x1950pro pci-e 256mb αλλα δεν μπορώ να βρω πουθενά κάποιο bios της.Μόνο για sapphire βρήκα. Ξέρετε που θα βρω για την κάρτα μου? Επίσης αν βάλω bios της sapphire θα χαλάσει η κάρτα μου? Για ρίχτε ρε παιδιά τα φώτα σας Ευχαριστώ
billpeppas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Θα ήθελα να ήξερα γιατί θες να της αλλάξεις το BIOS....
michailovits Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Βρε ας με βοηθίσει κάποιος... τεσπα το θέλω για να κάνω ένα Bios upgrade την κάρτα γραφικών μου γιατί έχει μερικά προβληματάκια και ένας φίλος μου είπε πως αυτός έβαλε bios και όλα έφτιαξαν. Μάλιστα μου είπε οτι σε όλα τα forum και sites λένε οτι αυτή η κάρτα έχει sensor (και έτσι είναι) αλλα για κάποιον λόγο δεν το βγάζει. Λοιπόν πιστεύω όπως μου είπε πως θα εμφανίσει θερμόμετρο και γενικα θα βελτιωθει. Όταν το άκουσα τον κορόιδευα αλλα μόλις είδα οτι η κάτα του ήταν ίδια με την δικιά μου μόνο που είχε και sensor και γενικά ήτα πιο καλή λειτουρικά έπαθα την πλάκα μου. Απο την άλλη δεν μπορω να τον ρτίσω τώρα γιατί είναι διακοπές Και επίσης ΄ςψαξα αρκετά κξαι δεν βρήκα τίποτα Για help ρε παιδιά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.