bokos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Ψάχνοντας ένα mobo για να συνδυάσω τον E6300 έπεσα σε αυτό. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1033&product=932590 Στο δικό μου PC έχω την 965P-DS3 της Gigabyte και έναν E6300. Τον έχω μόνιμα στα 2,45Ghz ( από 1.86 ) ενώ τρέχει κανονικά μέχρι τα 3,01 ( πιο πολύ δεν τον έχω πουσάρει γιατί δε χρειάζεται προς το παρόν ). Αναρωτιέμαι αν το συγκεκριμένη mobo έχει δυνατότητες clockαρίσματος ( όχι τπτ extreme ). Την έχει δοκιμάσει κάποιος? Eπίσης απο τι εξαρτάται το αν μία μητρική θα επιτρέπει O/C ? Παίζει ρόλο το chipset της ?
george_o/c Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Xωρίς να μπορώ να εκφέρω προσωπική γνώμη για το συγκεκριμένο mobo, με ένα σύντομο googlarisma βρήκα: http://www.futurelooks.com/360-ECS-P965T-A-Rev1-0B-Motherboard-Review.html όπου και καταλήγουν ------> Underneath the simple exterior, the potential for enthusiast users is lost on this particular motherboard, which is not all unexpected given such a low price. BIOS functionality is limited, and unseen cost saving measures may limit stability if you push it over the edge. If you fall into the category of a Hardcore Overclocker, this is not the board for you. Pros Cheap, simple solution to supporting the latest hardware Great for penny pinchers Core 2 DUO Support ECS Colour Coding for ease of setup Cons Overclocking isn't in this one's vocabulary Dual graphics support is somewhat sketchy Γενικά από ότι φαίνεται αποτελεί μία απλή και αξιοπρεπής λύση για C2D, απλά ξέχνα τα κλόκια Μπορείς επίσης να δεις και εδώ όπου επίσης καταλήγουν: Advantages: * Wide processor support * Affordable Disadvantages: * BIOS lacking proper overclocking features Νομίζω πως καλύτερα να κοίταζες για πιο αξιόπιστο o/c σε καλύτερες λύσεις :wink: όπως π.χ Asus P5B
bokos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Ξενέρωσα... Μου φαίνεται θα καταλήξω σε ένα DS3 που μου έχει βγει πολύ καλό για να τελειώνω. Thanks για το link george Πάντως αν κάποιος έχει δοκιμάσει την Elitegroup περιμένω εντυπώσεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.