johnykim Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Παλιό παιχνίδι αλλά καλό.Ξέρετε να μου πείτε πως βάζω τους κωδικούς;
george_o/c Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Στη συντόμευση του παιχνιδιού κάνε δεξί κλικ, και πάτα ιδιότητες. Έπειτα πήγαινε στην καρτέλα προορισμός, και στο όνομα του παιχνιδιού εκεί που τελειώνει σε ---> Μaxpayne.exe" άλλαξέ το σε Μaxpayne.exe-developer" Eπειδή είναι πολύ παλιό και δεν θυμάμαι και πολύ καλά, υπάρχει περίπτωση να αφήνεις κενό μεταξύ του exe και της παύλας... Πάντως πειραματίσου -σχετικά με το κενό που σου είπα- και θα το βρείς :wink:
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Παράδειγμα shortcut για το Max Payne (1) για να υποβάλλεις cheat codes και άλλες console εντολές: "C:\Program Files\Max Payne\MaxPayne.exe" "-developer" "-developerkeys" (υποθέτωντας ότι το Path στο φάκελο εγκατάστασης του Max Payne είναι το C:\Program Files\Max Payne\) Επειτα με F12 μέσα από το παιχνίδι (σε κάποιο Level) μπορείς να εμφανίσεις την Console και να γράψεις εντολές. (Υπάρχουν 3 Modes για την console. View, Issue Commands, Hide -πατας F12 για να μεταβεις από το ένα στο άλλο). Επίσης σε developer mode μπορείς να κάνεις και άλλα cool πραγματάκια όπως πχ πατώντας 'C' μπορείς να μετακινήσεις την κάμερα (και εδώ υπάρχουν τρια modes - Game Camera, User Moves Camera, Static Camera User Moves Player). Σημείωση: Κάποια mods για το Max Payne (λόγω βιαστικού σχεδιασμού τους) απαιτούν να τα παίξεις σε developer mode.
johnykim Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Τώρα είδα τα post:mad: Κάνω μετονομασία αλλά μετά δεν μου ανοίγει το παιχνίδι γιατί δεν είναι σε κατάληξη .exe
Moderators Praetorian Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δεν πρέπει να κάνεις μετονομασία σε τίποτα. Τη συντόμευση (shortcut) θα αλλάξεις. Δεξί κλικ στη συντόμευση, επιλογή "Ιδιότητες"(Properties)), και αλλάζεις το πεδίο "προορισμός"(target) όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι είναι απαραίτητο το κενό μεταξύ του MaxPayne.exe και των switches "-developer" "-developerkeys"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.