Προς το περιεχόμενο

wii emulator yparxei?

anpetsalis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπα δεν την ξέρω την κυρία. Για να βγει πάντως τεχνικά θέλει πολύ δουλειά δεν είναι ένα απλό χειριστήριο και καθαρίσαμε. Εδώ για το ps2 και σχεδόν 6 χρονιά μετά την κυκλοφορία του και δεν έχει βγει (εννοώ playable της προκοπής).

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Το wiimote χρησιμοποιείται κανονικότατα σε υπολογιστή και υπάρχουν και πιο "ψαγμένες " εφαρμογές γι αυτό απο αυτά που κάνει το wii...

Ένα απλό mapping θεωρώ οτι χρειάζεται..

Οτι δεν υπάρχει σήμερα, δεν υπάρχει κάτι.. αλλα είναι όπως όλα θέμα χρόνου..

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μια ερωτηση.

Ο λογος που δεν υπαρχει ακομη λειτουργικος emu για το Wii ειναι λογω hardware (εξομοιωσης αυτου) η software (εξομοιωσης αυτου);

Δημοσ.

Έλεος ρε παιδιά,1ον ο PS2 emulator μια χαρά παίζει εδώ και 2 χρόνια,τώρα αν δεν έχεις δυνατό μηχάνημα δεν σου φταίω εγώ.Ένας φίλος μου με ΗΡ laptop 5ετίας κοντεύει να τερματίσει το final fantasy XII.

2ον είπαμε υπάρχει wii emulator και είναι η νέα έκδοση του dolphin,δεν παίζει καλά τα παιχνίδια με απαιτήσεις αλλά κάτι χαζά τα παίζει,μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το wiimote αν έχεις bluetooth στο pc σου.

Δημοσ.

Μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις :P

είπαμε είναι λειτουργικός,εφόσον μπορείς και παίζεις παιχνίδια είναι λειτουργικός,δεν μπορείς να παίξεις όμως σοβαρά παιχνίδια,κάτι παιχνίδια τύπου puzzle bubble και animal crossing τα παίζει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...