anpetsalis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 kserete an yparxei i an tha bgei kapote? thanks a lot...
ffseriespower Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 δεν υπάρχει δεν θα βγει οι λόγοι είναι πολλοί
FILIM0N Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Oτι δε θα βγει που το ξερεις? Καμια σχεση με την Πυθεια?
ffseriespower Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Μπα δεν την ξέρω την κυρία. Για να βγει πάντως τεχνικά θέλει πολύ δουλειά δεν είναι ένα απλό χειριστήριο και καθαρίσαμε. Εδώ για το ps2 και σχεδόν 6 χρονιά μετά την κυκλοφορία του και δεν έχει βγει (εννοώ playable της προκοπής).
hackerW32 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 νομιζο οτι υπαρχει wii εμουλατορ δεσ το βιντεο ====> http://http://www.youtube.com/watch?v=btEh2kFyloQ -----Προστέθηκε 3/10/2008 στις 08 : 56 : 43----- οχ το εβαλα διο φορεσ!!
klainmaingr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Το wiimote χρησιμοποιείται κανονικότατα σε υπολογιστή και υπάρχουν και πιο "ψαγμένες " εφαρμογές γι αυτό απο αυτά που κάνει το wii... Ένα απλό mapping θεωρώ οτι χρειάζεται.. Οτι δεν υπάρχει σήμερα, δεν υπάρχει κάτι.. αλλα είναι όπως όλα θέμα χρόνου..
gherudos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Υπάρχει wii emulator εδώ και τόσο καιρό,το θέμα είναι ότι παίζουν χωρίς προβλήματα μονάχα παιχνίδια τύπου puzzle bubble.
pavlos77 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 O Dolphin Emulator μπορει να παιξει Wii Games?
gherudos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Ναι μπορεί αλλά όπως είπα μόνο κάτι χαζοπαίχνιδα που δεν έχουν απαιτήσεις.
ghostgr_a_n Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δυσκολο να βγει κανονικος emulator για το wii. Εδω ο emulator του ps2 εχει τοσα προβληματα.
Αδμιν Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μια ερωτηση. Ο λογος που δεν υπαρχει ακομη λειτουργικος emu για το Wii ειναι λογω hardware (εξομοιωσης αυτου) η software (εξομοιωσης αυτου);
gherudos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Έλεος ρε παιδιά,1ον ο PS2 emulator μια χαρά παίζει εδώ και 2 χρόνια,τώρα αν δεν έχεις δυνατό μηχάνημα δεν σου φταίω εγώ.Ένας φίλος μου με ΗΡ laptop 5ετίας κοντεύει να τερματίσει το final fantasy XII. 2ον είπαμε υπάρχει wii emulator και είναι η νέα έκδοση του dolphin,δεν παίζει καλά τα παιχνίδια με απαιτήσεις αλλά κάτι χαζά τα παίζει,μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το wiimote αν έχεις bluetooth στο pc σου.
gherudos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις είπαμε είναι λειτουργικός,εφόσον μπορείς και παίζεις παιχνίδια είναι λειτουργικός,δεν μπορείς να παίξεις όμως σοβαρά παιχνίδια,κάτι παιχνίδια τύπου puzzle bubble και animal crossing τα παίζει.
Αδμιν Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Εμ, εγω το γιατι ρωτησα (κονσολα 18ης γενιας που να παιζει μονο Tetris δεν τη θεωρω λειτουργικη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.