Προς το περιεχόμενο

Χαλασμένο ups?

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το MGE Pulsar Ellipse Premium 800. Το πήρα αρχές του 2002 με 250 ?. Μέχρι προχθές άντεξε. Ξαφνικά όμως παρέδωσε πνεύμα. Σκέφτηκα ότι θα φταίνε οι μπαταρίες και τις αντικατέστησα. Όταν το έβαλα στη πρίζα, χωρίς έξοδο φορτίου, αναβοσβήνουν τα πρώτα 2 λαμπάκια. Το 1ο που είναι ένδειξη για το ρεύμα είναι κόκκινο και το 2ο που δείχνει τη κατάσταση της μπαταρίας είναι πράσινο. Ήχος δεν ακούγεται.

Επικοινώνησα με το service και μου είπαν ότι φταίνε, μάλλον, οι νέες μπαταρίες που έβαλα. Τις νέες μπαταρίες τις αγόρασα από τον Γερμανό (SUNLIGHT SP12v-6AH), ενώ οι παλιές που είχε μέσα ήταν CSB HR12v24W 7,2AH. Η μόνη διαφορά που έχουν, από ότι μου είπαν από τον Γερμανό, είναι ότι από 7,2 ΑΗ πήγα σε 6ΑΗ, δηλαδή μικρότερη αυτονομία σε χρόνο όταν κοπεί το ρεύμα. Μήπως φταίει η τροφοδοσία και δεν φορτίζουν οι μπαταρίες? Μήπως υπάρχει κάποια ασφάλεια εισόδου που κάηκε και πρέπει να αλλαχθεί ή μπορεί να παίζει τίποτα άλλο? Καμμιά ιδέα-βοήθεια κανείς?

Δημοσ.

Τελικά η μία μπαταρία από τις καινούργιες ήταν ελατωματική και μόλις την άλλαξα, όλα είναι καλά. Ευχαριστώ όσους... σκέφτηκαν να απαντήσουν ή αυτούς που θα ήθελαν, αλλά δεν γνώριζαν. Για αυτούς που γνώριζαν και δεν απάντησαν, τους εύχομαι να θέλουν βοήθεια και να μην βρίσκουν.

Δημοσ.

Έχω το ίδιο ups με σένα και περίπου ίδιας ηλικίας (το δικό μου είναι λίγο νεότερο). Πόσο σου κόστισαν οι μπαταρίες; Μόνος σου τις άλλαξες και αν ναι, είναι εύκολη η διαδικασία;

Δημοσ.

παιδια συγνωμη που ρωταω εδω αλλα σκεφτηκα να μην αοιγω κι αλλο θεμα. θελω να παρω ενα ups line interactive, mge nova 600VA kai το θελω βασικα για να βαλω το λαπτοπ πανω να χω το κεφαλι μου ησυχο.απλα αναρωτιεμαι πως γινεται υλοποιηση συνδεσης που δεν εχει σουκο μπριζες,αλλα din

episis αξιζει η εν λογω αγορα;δεν το θελω για αυτονομια, απλα να προστατευει το λαπτοπ απο υπερταση/υποταση

η μπαταρια μονητης δεν βοηθα,την εχω βεβαια πανω για τον φοβο των ιουδαιων,αλλα εχει αρχισει να χανει κι αυτη την αποδοση της

Δημοσ.

Μπορείς να πάρεις ένα πολύπριζο που συνδέεται σε πρίζα τύπου din και σου δίνει πρίζες τύπου σούκο. Αν δε βρίσκεις, μπορείς να ζητήσεις από κάποιον σχετικό με το αντικείμενο (ηλεκτρολόγο) να σου φτιάξει ένα.

Η χρησιμότητα του ups είναι δεδομένη, πρέπει να υπάρχει ένα όταν υπάρχει υπολογιστής. Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν το ξέρω και δεν μπορώ να πω κάποια γνώμη. Η μάρκα MGE πάντως θεωρείται από τις καλές του χώρου.

Δημοσ.

Na rotiso egw kati..Mia fili agorase molis xthes ena UPS APC RS500 Line interactive..Apo ti stigmi pou sinedese to pc kai tin othoni panw tou se asxetes xronikes stigmes to pc kanei restart xwris kamia proidopoiisi. To psu tis prepei na einai noname alla den einai palio kai allwste den katalavainw giati na exei sxesi to psu me to simvan..Lete na einai provlimatiko?Ti na tis proteinw na kanei?

Δημοσ.

Δεν πρέπει να έχει σχέση με το ups, δεν έχω ξανακούσει παρόμοιο πρόβλημα. Δοκιμάσατε αν κρατάει το μηχάνημα ανοιχτό κόβοντας το ρεύμα;

Δημοσ.

Tha to dokimasw kai auto kai tha dw. Pantws etreksa to self-test tou UPS apo to programma tou kai einai ok..Upopsiazomai kanena provlima trofodotikou kai apla etyxe tin idia stigmi pou sinedese to pc me to UPS..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...