PunkBuster Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Καλήσπερα παιδιά. Χρειάζομαι τα φώτα σας. Πήρε ένα φίλος μου ένα laptop SONY Vaio. Το πρόβλημα είναι ότι μέσα δεν είχε το cd των windows VISTA BUSINESS !!!! Και αντί για αυτό είχε οδηγίες για να δημιουργήσει ο αγοραστής ένα cd εγκατάστασης των Windows!!! Ισχύει κάτι τέτοιο? είναι δυνατόν? εγώ αυτό που ξέρω έιναι ότι σου δίνουν και το cd των windows ώστε σε περίπτωση κλοπής του κλειδιού ή αν γίνει κάτι αντίστοιχο με τα XP όπου όλα τα ΟΕΜ κλειδιά ακυρώθηκαν και δεν μπορουσες να βάλεις SP1 να έχεις έστω την δυνατότητα να αποδέιξεις πως είσαι νόμιμος κάτοχος. Δεύτερον δεν είχε καν το cd-key(TO ΛΕΩ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟΣ.... θα πάω σπίτι του αργότερα να δω τι λείπει και τι όχι) Είναι δυνατόν αυτό? τι γίνεται πειρατικά τα βάζουν και τώρα όπως με την εποχή των windows 98 που τα πλήρωνες και ουτε cd-key ούτε τίποτα άλλο έβλεπες!!!! Επειδή το θέμα του cd-key είναι αμφιλεγόμενο δεν λέω από ποιό κατάστημα το πήρε. Μόλις δω τι έγινε ΑΝ έγινε τίποτα θα το αναφέρω εδώ.
Ros_Original Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Το CD που λες βρίσκεται σε ένα κρυφό partition στον δίσκο και είναι δική σου η εύθυνη να το κάψεις σε δισκάκι (προσωπικά ψιλοδιαφωνώ αλλά είναι συνηθισμένη τακτική). Όσον αφορά το cd-key λογικά βρίσκεται σε ένα αυτοκόλλητο στην βάση του φορητού (γράψτο κάπου αλλού γιατί έχω δει περιπτώσεις όπου το cd-key λόγω θερμοκρασίας έχει ξεβάψει :-?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.