Bambis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Αγόρασα έναν Acer Aspire 5024 από γνωστό μαγαζί, με ένα χρόνο εγγύηση... Στους 6 μήνες παρατήρησα τη δημιουργία μίας μικρής ρωγμής στο πίσω μέρος της οθόνης (στο πλαστικό back panel) στο σημείο ακριβώς που ανοιγοκλείνει το καπάκι (στους μεντεσέδες). Μιας και είμαι υπερπροστατευτικός με το laptop μου ξέρω σίγουρα πως ΔΕΝ το έκανα εγώ αλλά είναι κατασκευαστικό σφάλμα... Κάλεσα την εταιρεία που αντιπροσωπεύει την Acer στην Ελλάδα και μου είπαν πως η εγγύηση ΔΕΝ καλύπτει τα πλαστικά μέρη και θα πρέπει να πληρώσω για την αλλαγή όλου του back panel (οπότε και το άφησα έτσι) Mετά από 2 περίπου χρόνια, ο ένας από τους 2 "μεντεσέδες" εχει σπάσει τελείως και έχει εμφανιστεί η ίδια ρωγμή και στον 2ο! Ψάχνοντας και σε άλλα sites ανακάλυψα πως τελικά ΕΙΝΑΙ κατασκευαστικό σφάλμα και είναι κοινό μυστικό... Σε κάποιες χώρες μάλιστα (Τουρκία, Γερμανία κα) ο κόσμος ετοιμάζει μηνύσεις κατά της Acer... Θα ήθελα να μάθω αν και άλλοι φίλοι από το insomnia έχουν το ίδιο πρόβλημα...
Yabadabado Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 sosto bambis to idio kai me ta dell inspiron8200 o gios ti filenadas mou, prin 2 xronia, ekane megalo sfalma otan elipa kai pire kai agorase ena aspire 3000 pour parousiadei to idio problima ! distixos, i egguisi den kalipti dioti ti seoroun kanoniki fsora... for info, ACER exei to pio megalo pososto RMA apo oles ths markes kai parolo afto, einai defteri sto kosmo se pouliseis laptop. 1.HP 2.ACER 3.DELL
Bambis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Σήμερα (2 χρόνια μετά) ξαναεπικοινώνησα με την Acer μήπως και στο μεταξύ άλλαξε κάτι στο status (να αναγνώρισαν πχ το πρόβλημά τους) Αλλά αυτοί ... το ίδιο τροπάριο: "Aκόμη και στην εγγύηση να είναι ΔΕΝ το καλύπτουμε... Πρέπει να το πληρώσετε..." Φρίκη ο σκοτεινός μεσαίωνας... :evil:
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 file kai ego to idio laptop exo,ston mina pano kaike o skliros tou...kai mou petaksan(mpas kai psarosei to koroido)oti ftaio egopou xalasa kai na plhroso,akouse kanena dyo kai ok,meta apo....ena mina htan etoimo!!! to allo problhma pou exei den katafera pote na tou balo kainourgia drivers sthn vga,dokimasa ta panta,drivers apo pantou,kai to ModtoolV4,tipota me to pou ebaze ena game kai meta ebgena eixa karo othoni,aspres gri grammes.. proti kai teleftea fora acer makria,dineis liga parapano kai perneis sosto mhxanima
PaNtErAz Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 To idio problima exw kai egw sto aspire 1600. Einai problima thermokrasias. To anoigeis to fysas kai lynetai.den exei sxesi me drivers.
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 nai allo ayto den to kanei pote,kai meta apo 4 ores games,to exo dei mono otan ebala alla drivers,kai otan to eixa ligo kairo to ekane,kai oxi opote na ne,me to pou bgo apo to paixnidi.mono me ta ergostasiaka douleyei,kai den to kanei pote.
Gauss3 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Ti eixes gianni ti eixa panta...Psyxraimia paidia to problhma me ta Acer einai gnwsto...to service tous einai apaisio gia ayto ta apofeugei o kosmos para thn kalh timh tous. Anarwtiemai pote tha ftiaksoun to Service tous? Otan tha kleisoun?
Nfountou Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 exw kai egw ena 5024 kai den exei kapoio provlhma san auto pou perigrafeis. Malista pote den eixe provlhma... Ti na pw... oti sou katsei....
tasosvel Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 o kollhtos mou eixe to aspire 1353lm !! apo ton proto mhna parousiase auto to provlhma me ta spasimata sto piso meros ths othonis !! ap oso thimamai eixe epikoinohsei ki ekeinos me to service kai den tou ta eftiaxnan an den plhrone !!
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 kai ego exo dei alla dou douleyoun kanonika,laxio pernoume apo thn bromoacer !oxi laptop!!episis to 5024 mou otan klinei to kapaki othonis afinei simadia sto kato plastiko dipla sto pliktrologio,exei bgalei thn bogia..foberi sxediash....
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Αγόρασα έναν Acer Aspire 5024 από γνωστό μαγαζί, με ένα χρόνο εγγύηση... Στους 6 μήνες παρατήρησα τη δημιουργία μίας μικρής ρωγμής στο πίσω μέρος της οθόνης (στο πλαστικό back panel) στο σημείο ακριβώς που ανοιγοκλείνει το καπάκι (στους μεντεσέδες). Μιας και είμαι υπερπροστατευτικός με το laptop μου ξέρω σίγουρα πως ΔΕΝ το έκανα εγώ αλλά είναι κατασκευαστικό σφάλμα... Κάλεσα την εταιρεία που αντιπροσωπεύει την Acer στην Ελλάδα και μου είπαν πως η εγγύηση ΔΕΝ καλύπτει τα πλαστικά μέρη και θα πρέπει να πληρώσω για την αλλαγή όλου του back panel (οπότε και το άφησα έτσι) Mετά από 2 περίπου χρόνια, ο ένας από τους 2 "μεντεσέδες" εχει σπάσει τελείως και έχει εμφανιστεί η ίδια ρωγμή και στον 2ο! Ψάχνοντας και σε άλλα sites ανακάλυψα πως τελικά ΕΙΝΑΙ κατασκευαστικό σφάλμα και είναι κοινό μυστικό... Σε κάποιες χώρες μάλιστα (Τουρκία, Γερμανία κα) ο κόσμος ετοιμάζει μηνύσεις κατά της Acer... Θα ήθελα να μάθω αν και άλλοι φίλοι από το insomnia έχουν το ίδιο πρόβλημα... τα acer δεν έχουν κατασκευαστικό πρόβλημα με αυτό και ούτε είναι κοινό μυστικό, απλά όταν παρουσιάστηκε η ρωγμή ,η οποία μπορεί να παρουσιαστεί σε οποιοδήποτε λαπτοπ , θα πρέπει να αντικαταστούν τα χαλασμένα εξαρτήματα άμεσα, διότι είσαι πολλή τυχερός που χάλασε εντελώς μετά από δυο χρονιά, ωστόσο εσύ μπορεί να είσαι υπερπροστατευτικός με τον φορητό σου αλλά (και επειδή έχουμε όλοι φορητούς),είναι αδύνατον να τα προσέχουμε πολλή διότι είναι υπολογιστές οι οποίοι μετακινούνται και όταν κάτι μετακινείτε είναι λογικό να βγάζει προβλήματα, πχ σε πλαστικά η σκληρούς δίσκους. επειδή ο σκοπός μου είναι καθαρά συμβουλευτικός σε αυτό το θέμα και για να μην παρεξηγηθώ από τον φίλο bambis προτείνω μερικές συμβουλές για να αποφύγουμε τις μικρό ρωγμές και τα μικροσπασιματα στα τμηματα της οθωνης α.ποτε δεν αφηνουμε αντικειμενα πανω στον φορητο οταν αυτος ειναι με κλιστη την οθωνη,βιβλια κτλ κτλ β.δεν κλεινομε ποτε τηνν οθωνη με βιβεο τροπο και παντα την κλεινομε κρατωντας τις δυο γωνιες τις με τα δυο μας χερια και την κλεινουμε απαλα γ.πριν βαλουμε εναν φορτητο στην τσαντα μεταφορας περιμενουμε παντα μερικα λεπτα (ενα-τρια) για να αρχισει να αποβαλει τυχον θερμικα φορτια,διοτι εαν βαλουμε τον φορητο κατευθειαν στην τσαντα αυτη η θερμοκρασια θα παραμεινει αρκετα λεπτα μεσα στην τσαντα ,θα μαλλακωσει τα πλαστικα μερη και υπαρχει κινδινος με την παραμικρη κρουση σε καποιο αντικειμενο καποιο πλαστικο να αρχισει να ραγισει δ.στην τσαντα μεταφορας βαζουμε μονο το λαπτοπ και προσεχουμε παντα να μη την υπερφορτονομε με διαφορα αλλα αντικειμενα,και ειδικα οταν αυτα τα αντικειμενα ειναι απο την μερια τις οθωνης ,υπαρχουν μαρτιριες απο τεχνικους οτι οι τσαντες ειναι τοσο υπερφορτωμενες που ειναι αδυνατον να μην προκλιθει ζημια απο την πιεση. πάντα φορητός θα τοποθετείται στην τσάντα μεταφοράς με τους μεντεσέδες προς το χερούλι της τσάντας (δηλαδή προς τα πάνω ) και ποτέ προς τον πάτο της τσάντας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.