Προς το περιεχόμενο

καθαρισμος πληκτρων λευκου μακμπουκ!

islas canarias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλημερα! πως καθαριζετε εσεις τα λευκα (πρωην λευκα δηλαδη) πληκτρα στο μακμπουκ σας???

τωρα που κιτρινιασαν και τα δικα μου, πρεπει να βαλω μπρος να τα καθαρισω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλημέρα,

΄

λίγο άσχετο, αλλά υπάρχει κάποιο σπρέι - αφρός που να το ρίχνεις μεσα στο πληκτρολογια, και να βοηθάει τα πλήκτρα που κολλάνε?Έχω ένα macaκι που το keyborad του αντιμετωπίζει τέτοιο πρόβλημα...

Είχα την εντύπωση οτι υπάρχει, αλλά όπου και να ρωτήσω δεν βρίσκω....

islas canarias, mporeis va dokimaseis me eva apalo pavi kai ligo AZAX gia ta tzamia. Prosektika pavta arxika ka8arizeis eva movo shmeio gia va deis oti dev exei dusarestes suvepies kai meta suvexizeis.

Av 8es arxika dokimase me bregmevo pavi me aplo veraki.

lefkas, to sprei afrou pou les mporeis va to breis sxedov se ola ta kompiouteradika kai suvi8os xrhsimopoieite gia va 'asprizeis' paliomeva plastika. Gia paradeigma mporei va kavei evav ektupoth va fevete kaivourios. Alla egw 8a dokimaza prwta eva sprei aera. Pare eva megalo sprei me kalamaki-mith kai jeskovise kala tov xoro katw apo ta pliktra. To sprei dev eimai sigouros oti 8a boh8isei.

Υπάρχει αφρός που χρησιμοποιώ στο δικό μου keyboard και το καθαρίζει άψογα. Επίσης τον χρησιμοποιώ και στο laptop. Θα τον βρεις στο Πλαίσιο, είναι της Connect αν δεν κάνω λάθος και είναι σε πράσινο μπουκάλι.

• Super Moderators

Και για το "κανονικό" (desktop) πληκτρολόγιο της Apple δείτε εδώ:

http://theminiblog.co.uk/archives/2006/11/16/how-to-cleaning-the-apple-keyboard/

;)

άστα... δράμα η κατάσταση... Ανάθεμα την ώρα που το αγόρασα Άσπρο... Σήμερα το καθαρίζω αύριο ξανά μαύρο γίνεται... και το LG μου άσπρο είναι αλλά δεν λερώνει τόσο πολύ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...