gambros Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Καλησπέρα παιδιά. Εχω μπερδευτεί λίγο με το beryl και ζητώ την βοήθειά σας. Δεν μπορώ να βρώ στον beryl manager απο που θα ρυθμίσω τον cube έτσι ώστε να μην καταλαμβάνει ολόκληρη την οθόνη. Θέλω να έχει μικρότερο μέγεθος για να μπορώ να τον κάνω rotate με την ησυχία μου και να τραβήξω και κανά screenshot. Θέλω να φαίνεται οπως στην παρακάτω φωτογραφία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koultouras Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Εάν κατάλαβα καλά, θέλεις μόλις γυρνάς τον κύβο να ξεzoomάρει έτσι ώστε να φαίνεται από πιο μακριά. Αυτό γίνεται αν πάς στην desktop πάνω καρτέλα – rotate cube στα αριστερά σου – και κατεβάσεις το general και αλλάξεις το zoom που λέει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeTd4mN Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Εκτός και αν εννοείς το compiz fusion που φαίνεται κάπως έτσι ο κύβος. Το οποίο δεν έχει σχέση με beryl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koultouras Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Γίνεται και σε beryl να φαίνεται έτσι ο κύβος. Και για του λόγου το αληθές ορίστε και ένα screenshot από τον κύβο μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gambros Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Αυτό που με μπερδεύει είναι το εξής: Ο κύβος ξεζουμάρει κατα το rotation και φαίνεται ολόκληρος για ελάχιστα (μισό δευτερόλεπτο). Μετά το desktop ξαναπιάνει ολόκληρη την οθόνη. Εγώ θέλω να μείνει ξεζουμαρισμένος. Να τον "παγώσω" δηλαδή εκεί που φαίνεται μικρός και βλέπω όλες τις πλευρές του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bchris Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Θα πατησεις ctrl+meta και θα τον γυρνας με το ποντικι. Ετσι θα τον εχεις οπως στην φωτο επανω (για οση ωρα πατας ctrl+meta) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gambros Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Ποιό είναι το meta? το αριστερό alt?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pkoutsias Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Λοιπόν: Θα πατήσεις Ctrl + R_Alt + Αριστερό click και θα περιστρέψεις τον κύβο σου. Όταν φτάσει στο σημείο που θες αφήνεις το Ctrl + R_Alt και κρατάς πατημένο το click του ποντικιού. Εκείνη τη στιγμή πατάς το Print Screen και βγάζεις το screenshot σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.