scyther666 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Αντιμετωπίζω το εξης πρόβλημα με ενα εσωτερικό 56κ motorola (το μαλλον ποιο διαδεδομενο 56κ στα μαγαζιά αυτή τη στιγμή, κατασκευής motorola/Crypto).... Σε pc με ενα asus/nforce motherboard εγκαθιστώ το modem απο το cdακι του καθως τα winxp pro SP2 δε το βλέπουν απο μονα τους και δεν δουλεύει με τους standard 56k modem drivers αλλά δουλεύει μόνο την πρώτη φορά που θα δοκιμάσω να συνδεθώ.... Μετά βγάζει πάντα μήνυμα για hardware failure.... Επίσης παρατήρησα πως το pc πως μόλις μπεί στα win αργεί χαρακτηρηστικά να ανοίξει το device manager και τη συνδεση στο net... Έχω ξαναπεράσει windows και έχω δοκιμάσει 3 modem ίδιας κατασκευής....όλα βγάζουν ακριβώς τα ίδια συμπτώματα.... Κατα τα άλλα το pc δεν έχει παρουσιάσει τίποτα περίεργο... Στο δικό μου pc το modem δουλεύει κανονικα.... Κανείς....
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 dokimi allous drivers alli pci thira update to bios.an oxi another modem.poios mpenei me 56 k akoma.??
minasnis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 το ιδιο προβλημα εχει και ο αδερφος μου με καινουργιο υπολογιστη και ιδιο μοντεμ,τελικα βρεθηκε λυση φιλε scyther666;
poulinos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 me allous drivers dokimasekaneis opos grapsame?b.update bios?c.an to pas piso na sou dosoun allo.auta ta motoroda poli mpaza sta 56 k pantos.kai dokimi se diafora pci slots.
citizen Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δοκιμασε με αυτα http://www.motorola.com/softmodem/driver.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.