nymphaeon Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 geia sas! ta teleutaia xronia eixa mia radeon 9600 pro i opoia edo kai dyo xronia arxise kai ta paizei kai opote epaiza pexnidia krasare kai evgaze mple othoni opou anefere kati gia ena arxeio tis ati. kathe fora dokimaza drivers neous, palious mpas kai vro kati stathero alla tipote. px evaza to oblivion teleutaia kai krasare synexeia. pao kai pairno tin 7600 gs mpas kai paikso kana paignidi giati pisteua pos ftaiei i karta grafikon kai telika na ti pathaino. ksekinaei bootarei kanonika mpaino bios ola entaksei kai me to pou ksekinane ta windows arxizoun kati perierga xromata kai meta gemizei oli i othoni perierga xromata kai meta svinei i othoni kai auto itan. ksanaegkathisto ta windows mipos ftaei auto alla tipote. vgazo tin gs kai vazo tin ati 9600 kai douleuei to systima, pali me tous periorismous aytous pou de paizo paixnidia kai exo tin karta san vga apli. ti na kano?
Kagkouros Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 άμα η κάρτα σου είναι AGP έχουμε την ίδια ...σύνδεσες το καλώδιο ρεύματος που απαιτήται στην κάρτα γραφικών για έξτρα τροφοδοσία? (πόσα Watt είναι το τροφοδοτικό σου?)...για άμα έχεις εγκαταστήσει τους drivers δεν σου λέω επειδή αναφέρεις ότι μετά το boot σβήνη η οθόνη...βέβαια μπορεί και να μην την έχεις συνδέση καλά με την κάρτα γραφικών Άμα εξακολουθείς να έχεις προβλήμα δοκίμασέ τη σε ένα άλλο PC (άμα έχεις την δυνατότητα) αλλιώς πηγαινέ την πίσω για αλλαγή ή servis.
vaso7 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Επειδή και εγώ αυτή έχω θα σου έλεγα να προσέξεις αν έχεις συνδέσει την τροφοδοσία πάνω στην κάρτα, αν το τροφοδοτικό σου τη σηκώνει αλλά και κάτι πιο βασικό. Μήπως δεν έχει γίνει σωστή απεγκατάσταση των οδηγών της ατι και δημιουργούνται επιπλοκές.
Kagkouros Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 vaso7 τί τροφοδοτικό έχεις? Εγώ έχω 550W αλλά μερικές φορές μου βγάζει το μήνυμα μή επαρκές τροφοδοσίας
zoocra77 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Loipon kai ego eiha paromio provlima eidikotera sta paihnidia pou meta apo ligi ora vgainan kati mavra pragamta ktl!!!!To elisa apenergopoiontas tin epilogi energopisi sindiasmou egrafis apo tis idiotites stin othoni(idiotites othoni-rithmiseis-gia prohorimenous-antimetopisi provlimaton kai untick sto sto koutaki)!!Pistevo oti eheis to idio provlima me emana!!!Dokimase to kai pes mou
Vatos_locos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 δεν δοκιμάζεις την κάρτα σε4 κανένα άλλο pc ? και να μην έχει επαρκή τροφοδοσία δεν θα έβγαζε artifacts όπως τα λες αυτό νομίζω ότι έχεις οποτε παίζει να είναι προβληματική η κάρτα που αγόρασες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.