Daywalk3r Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 γεία σας παιδία έχω τα 5.1 της creative και θέλω να πάρω μία καλή κάρτα ήχου η οποιά όμως να είναι αρκετή για να υποστιρίξει τα logitec pou θα παρω Logitech Z-5500 και καθώς έχω μεγάλη πόρωση με τον ήχο θα ήθελα και μια καλή καρτα ήχου που να είναι αρκετη και τα logitech αλλα και με τα creative.... περιμένω τις προτάσεις σας....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 pare kapoia apo thn seira X-Fi ths Creative EKTOS apo thn X-Fi Audio...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Εαν ειχες μεγαλη πωρωση με τον ηχο δεν θα επαιρνες Logitech ηχεια... Thresh συμφωνουμε απολυτα, αλλα για απλη αναπαραγωγη και μια καλουτσικη onboard ειναι οκ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 e re George mia xara einai ta Z-5500 san etoimh lysh hxeiwn gia to PC...dyskola vriskeis kalytera 5.1 antistoixa gia to PC...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 οπως ακριβως το ειπες... ''gia to PC''... Μονο που ηχητικες απολαυσεις μεχρι ενα σημειο μπορουν να σου προσφερουν. Και μην νομιζεις οτι τα σνομαρω, μια χαρα ηχεια ειναι! (κι εγω τα Ζ2300 εχω στο δωματιο μου...)
atropa Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 ama exei porosi me ton ixo perneis kate se nad amp kai roister i b&w se ixia oxi logitech ! an thes apla ixo sto pc sou tote perneis logitech!
Daywalk3r Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 paidia exw poly porosi me ton hxo thelw na vgainei katharos kai poiotikos hxos kyrios alla epidi den xerw kai polla apo hxeia tha ithela na tin gnwmi sas ti na kanw kai ti na parw an diathesw 350 gia logitech mporw na parw kati kalytero gia hxeia me kalytero ixo kai poiothta kai me ti karta hxou na ta sindiasw plz need help
nikoskon Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Είναι multimedia ηχεία και είναι μια χαρά... Με λένε Νίκο και είμαι καλά... Κάπως έτσι... Δεν νομίζω πως μια οποιαδήποτε on-board μπορεί να συγκριθεί με κάποια καλή PCI. Ας κοιτάξει και από Terratec μεριά και M-audio(Revolution νομίζω)...
thanocaster Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Εγώ πάλι θα προτείνω μια κάρτα της EMU. Τώρα για όσα αναφέρθηκαν για καλό ήχο, από τη στιγμή που μιλάμε για πλαστικά ηχεία υπάρχει παραχώρηση στην ποιότητα. Παρολαυτά, τα 5500 για κάποιον που ζητάει μια value λύση για συνδυασμό ηχείων 5.1-decoder-ενισχυτή είναι μια χαρά λύση. Άλλωστε αν ο χώρος δεν ξεπερνάει τα 10-15 τετραγωνικά δύσκολα μπορεί κάποιος να φτιάξει σωστό ήχο. Πάντα κατά τη γνώμη μου βέβαια...
bluesattack Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Επειδη δεν θα τα εχεις μονο για μουσικη μαλλον αλλα και για games kai dvd παρε μια creative x-fi οπως ανεφεραν και οι προηγουμενοι που ειναι γενικοτερης χρησης (και η audigy 4 πολυ καλη κατα τη γνωμη μου ) εχουν τα εφε τους και πιστευω θα ταιριαξουν μια χαρα με τα ηχεια σου ... Αν μπορεις να τα ακουσεις τα ηχεια πριν τα αγορασεις καλο θα ηταν...εγω ειχα τα z5400 καποτε ....στα games @@ουσαν αλλα στη μουσικη ψιλομαπα θα ελεγα(τα θεωρω αρκετα κατωτερα απο τα inspire 7900 που εχω ) λογω ανυπαρκτων υψηλων αν και για τα z5500 εχω ακουσει καλα λογια... Τωρα αν εχεις καμια τρελη πωρωση με τη μουσικη αποκλειστικα πας σε αλλη κατασταση....ψαχνεις για δυο καλα ηχεια-τα ακους οπωσδηποτε-μπαινεις και στο http://www.avclub.gr http://www.avsite.gr για μια παραπανω γνωμη- ψαχνεις ενισχυτη που θα οδηγησει καταλληλα τα ηχεια σου θα ακουσεις ολο το σετακι να δεις αν δενουν και πως ακουγονται στα δικα σου αυτια....και τα συνδεεις κατα προτιμηση με μια απο τις εξης καρτες ηχου : m-audio ,audiotrack, esi, terratec,e-mu klp klp . το ολο πακετακι θα στοιχισει περιπου min kana 700 e...kana 200-250+ ενας φτηνος ενισχυτης yamaha sony pionner nad κανα 400+ τα ηχεια και 100+ ε η καρτα ηχου....η ψαχνεις στις αγγελιες και τα βρισκεις κανα 200-300 ε φτηνοτερα.... και αν πας προς τα εκει.. να τα δοκιμασεις με το ειδος της μουσικης που ακους και να λαβεις υποψη σου οτι αν τα χρησιμοποιησεις για να ακουσεις τα κακογραμμενα mp3 που πιθανοτατα εχεις στο δισκο σου το αποτελεσμα μπορει να ειναι ψιλοαπογοητευτικο...θα φανουν οι ατελειες της εγγραφης πολυ περισσοτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.