Finn Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Έλα ρε συ που δεν έχει σχέση.Εδώ επενδύουμαι σε πολεμικό υλικό για να προστατευούμε απο αόρατους εχθρούς τη στιγμή που καιγόμαστε και δεν έχουμε αεροπλάνα να σβήσουν την φωτιά.Κι αυτά που έχουμε στους 40+ και πάνω αδυνατούν να πετάξουν.
KWSN_Men Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Έλα ρε συ που δεν έχει σχέση.Εδώ επενδύουμαι σε πολεμικό υλικό για να προστατευούμε απο αόρατους εχθρούς τη στιγμή που καιγόμαστε και δεν έχουμε αεροπλάνα να σβήσουν την φωτιά.Κι αυτά που έχουμε στους 40+ και πάνω αδυνατούν να πετάξουν. Για αρχή. Βρες αεροπλάνα που μπορούν να πετάξουν με πάνω από 40 και πρότεινέ τα για να τα πάρουμε. Τελευταία φορά που κοίταξα πάντως από Λέσβο η Τουρκία ήταν μια χαρά ορατή.
Finn Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Τελευταία φορά που κοίταξες απ το παραθυρό σου το δάσος της Πάρνηθας ήταν ορατό ή μήπως το πρόλαβε η φωτιά?
KWSN_Men Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Κοίταξε, μπορείς να καταφεύγεις σε λαϊκίστικα πολιτικάντικα επιχειρήματα, αλλά δε λες και κάτι.
Finn Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Εγω σου αναφέρω το αληθινό πρόβλημα και εσύ κινδυνολογείς χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Τη στιγμή που καίγεται το σπίτι σου απ τη φωτιά εσύ κοιτάς μην έρθουν εξωγηίνοι να στο γκρεμίσουν?
KWSN_Men Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Εξωγήινοι, αεροπλάνα που κάνουν πυρόσβεση σε ηφαίστεια στους 1200 βαθμούς, να δούμε τι άλλο θα πεις. Ψάξε να δεις γιατί κάηκε η Πάρνηθα, αν υπήρχε επαρκής αριθμός αεροπλάνων, αν ο σχεδιασμός στο έδαφος ήταν σωστός ή τα έκαναν σαλάτα και άσε τις ιστορίες για αγρίους. Το αληθινό πρόβλημα δεν είναι ούτε τα Canadair, ούτε τα F-16.
incognito Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Εδώ η πυρκαγιά ξεκίνησε από μετασχηματιστή της ΔΕΗ και εδώ μέσα μιλάνε για κρέμασμα των εμπρυστών και άλλα φαιδρά. Δε στα λένε καλά στην τοπική.Εγώ με κάτι φιλαράκια περνάγαμε χτες και λέμε αν πετάξουμε ένα τσιγάρο πόσα στρέμματα θα καούν?Λέει ο ένας 500 ο άλλος 1000, βάλαμε στοίχημα και τελικά πεταξα το τσιγάρο:twisted:.Και εγώ σου λέω αντε να ταν μετασχηματιστής το 89 το 99 τι ήταν?Στην Πεντέλη, στο Πήλιο τι ήταν?Ολα μετασχηματιστές?Θα μου πεις εσύ η ζέστη και γώ σου λέω πριν από το 50 δεν ειχε ζέστη ? Και επειδή μάλλον είσαι στρατιωτικος για να ξέρεις από αεροπλανα πες μου ποια περίοδο είχαμε καλύτερα αεροπλάνα από τους Τούρκους και τι τραγελαφικό συνέβη?Σε spoiler για να μη χαλάμε τη συζήτηση πάντως για μένα δε φταίνει οι εμπρηστές ούτε αυτοί που τους πληρώνουν.Φταίει ο Ελληνας που θέλει να χει 2 σπίτια 4άρια για τον ευτό του και 2 διαμερίσματα για κάθε μέλος της οικογένειας του.
KWSN_Men Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δε στα λένε καλά στην τοπική.Εγώ με κάτι φιλαράκια περνάγαμε χτες και λέμε αν πετάξουμε ένα τσιγάρο πόσα στρέμματα θα καούν?Λέει ο ένας 500 ο άλλος 1000, βάλαμε στοίχημα και τελικά πεταξα το τσιγάρο:twisted:.Και εγώ σου λέω αντε να ταν μετασχηματιστής το 89 το 99 τι ήταν?Στην Πεντέλη, στο Πήλιο τι ήταν?Ολα μετασχηματιστές?Θα μου πεις εσύ η ζέστη και γώ σου λέω πριν από το 50 δεν ειχε ζέστη ? Δεν είμαι κομματόσκυλο, κάτι θα ξέρεις από τέτοια για να τα αναφέρεις. Και επειδή μάλλον είσαι στρατιωτικος για να ξέρεις από αεροπλανα πες μου ποια περίοδο είχαμε καλύτερα αεροπλάνα από τους Τούρκους και τι τραγελαφικό συνέβη?Σε spoiler για να μη χαλάμε τη συζήτηση Δεν είμαι ούτε στρατιωτικός. Το ότι δε μασάω το κουτόχορτο 'τα αεροπλάνα τα αγοράζουμε για να πουλάνε οι Αμερικάνοι' δε σημαίνει ότι είμαι ούτε στρατιωτικός, ούτε στρατόκαυλος. πάντως για μένα δε φταίνει οι εμπρηστές ούτε αυτοί που τους πληρώνουν.Φταίει ο Ελληνας που θέλει να χει 2 σπίτια 4άρια για τον ευτό του και 2 διαμερίσματα για κάθε μέλος της οικογένειας του. Δες τι είπα στο πρώτο μου ποστ.
Finn Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Τα παίρνεις ολα τοις μετρητοίς απ ότι βλέπω.Κρίμα,νόμιζα έιχα να κάνω με ώριμο άτομο. Που θέλω να καταλήξω... Προετοιμαζόμαστε για ανύπαρκτο κίνδυνο κι όχι γι αυτόν που είναι μπροστά μας. Τρανταχτά παραδείγματα οι φωτιές σε Αττική και Πελλοπόνησο και φυσικα η μεγάλη φωτια στην Χαλκιδική πέρσι. Φέρε μου εσύ μερικά παραδείγμα (Βούλγαροι να βιάζουν γυναίκες και να καίνε χωρία,τούρκοι να βομβαρδίζουν νησιά) και τότε θα πάω πάσο όσον αφορά τον μαμημένο στρατιωτικό εξοπλισμό μας.
alt10 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 να σας πω καηκε τελικα το μον παρνες ? γιατι δεν λενε τπτ στην τβ
Delirium Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δεν προτείνω να κρεμαστούν, να καούν προτείνω Πολλαπλά σχεδόν (!) ταυτόχρονα μέτωπα = 25.000!
WolfBack Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 να σας πω καηκε τελικα το μον παρνες ? γιατι δεν λενε τπτ στην τβ Μακάρι να καίγονταν αυτό και να σώνονταν όλες εκείνες οι περιοχές που έγιναν παρανάλωμα... :evil:
KWSN_Men Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Τα παίρνεις ολα τοις μετρητοίς απ ότι βλέπω.Κρίμα,νόμιζα έιχα να κάνω με ώριμο άτομο. Που θέλω να καταλήξω... Προετοιμαζόμαστε για ανύπαρκτο κίνδυνο κι όχι γι αυτόν που είναι μπροστά μας. Τρανταχτά παραδείγματα οι φωτιές σε Αττική και Πελλοπόνησο και φυσικα η μεγάλη φωτια στην Χαλκιδική πέρσι. Φέρε μου εσύ μερικά παραδείγμα (Βούλγαροι να βιάζουν γυναίκες και να καίνε χωρία,τούρκοι να βομβαρδίζουν νησιά) και τότε θα πάω πάσο όσον αφορά τον μαμημένο στρατιωτικό εξοπλισμό μας. Συγγνώμη, αλλά πρέπει να περιμένουμε μια εισβολή και μετά να κοιτάξουμε αν θα έχουμε στρατό; Και περιμένεις να απαντήσω σοβαρά σε αυτό; Και όλα αυτά με γείτονα όχι το Βέλγιο και την Ολλανδία, αλλά μια χώρα που συνεχώς δημιουργεί προβλήματα με ΟΛΕΣ τις γειτονικές τις χώρες. Να το ξαναπώ ΑΛΛΗ μία φορά. Δεν είναι θέμα πυροσβεστηκών μέσων (τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον) αλλά σχεδιασμού. Και αυτός δε βελτιώνεται αν δεν αγοράζεις F-16, ούτε αν αγοράσεις 100 πυροσβεστικά.
coolman Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 να σας πω καηκε τελικα το μον παρνες ? γιατι δεν λενε τπτ στην τβ Και το 100% του δάσους να καιγόταν το καζίνο θα γλίτωνε. Ατάκα από εθελοντή πυροσβέστη Είχαν κάνει κύκλο τα πυροσβεστικά και φύλαγαν τα ντουβάρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.