Dr.sun Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Ντροπή και αίσχος...και στους εμπρηστές...αλλά και στο κράτος που κάθε φορά που ξεκινάει μια φωτιά,δεν υπάρχει ο κατάλληλος αριθμός ατόμων και εξοπλισμών για να τη σβήσουν!!!Γιατί κάθε χρόνο όλο τα ίδια και τα ίδια??? Κρίμα,στο τέλος δε θα μείνει τίποτα!
alet Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Θα θελα να ξερα παντως ποσοι απο εμας που ποσταρουμε την αγανακτηση μας εδω περα θα σηκωθουμε απο τον καναπε μας και θα παμε σε καποια μελλοντικη αναδασωση στην παρνηθα...Πηγαμε αραγε στην Πεντελη και στον Υμηττο?
KWSN_Men Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δε σε πιάνω ρε μόρτη...Μήπως έφερε πολύ στάχτη το βουνό σας και θόλωσες? Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο που λες; Και ποιος σου είπε ότι δεν έχουμε αρκετά πυροσβεστικά αεροσκάφη;
Finn Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Τα μάτια μου μου το πανε.Όταν καιγόμασταν πέρσι εδώ πάνω τα αεροσκάφη ήταν για "συντήρηση" στην Θεσσαλονίκη και τις επόμενες 2 μέρες πετούσαν μόνο 4.
KWSN_Men Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Τα μάτια μου μου το πανε.Όταν καιγόμασταν πέρσι εδώ πάνω τα αεροσκάφη ήταν για "συντήρηση" στην Θεσσαλονίκη και τις επόμενες 2 μέρες πετούσαν μόνο 4. Το πότε προγραμματίζεται η συντήρηση και αν γίνεται σωστός σχεδιασμός είναι εντελώς διαφορετικό θέμα. Στην Ελλάδα υπάρχει ένας από τους μεγαλύτερους στόλους πυροσβεστικών αεροσκαφών σε όλη την Ευρώπη.
Finn Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Απο τη στιγμή που αυτός ο στόλος αδυνατέι να ανταπεξέλθει παύει να είναι μάχιμος στόλος όσο μεγάλος και να είναι. Τι να τον κάνω τον μεγάλο τον στόλο τη στιγμή που δε μπορεί να ελένξει/περιορίσει μια πυρκαγιά σε εξέλιξη?
KWSN_Men Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Απο τη στιγμή που αυτός ο στόλος αδυνατέι να ανταπεξέλθει παύει να είναι μάχιμος στόλος όσο μεγάλος και να είναι.Τι να τον κάνω τον μεγάλο τον στόλο τη στιγμή που δε μπορεί να ελένξει/περιορίσει μια πυρκαγιά σε εξέλιξη? Διαβάζεις τι λέω; Ή όχι; Τα αεροσκάφη χρειάζονται περιοδική συντήριση. Και δεν επιτρέπεται να πετάνε ούτε ώρα παραπάνω από ότι λένε τα βιβλία του κατασκευαστή χωρίς να συντηρηθούν. Εκ των πραγμάτων, είναι αδύνατο να έχεις 100% διαθεσημότητα. Το θέμα είναι να έχει όμως 90% και να προγραμματίζεις ανάλογα με τις ανάγκες σου και τις συντηρίσεις.
Finn Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Μια χαρά διαβάζω τι λες.Εσύ βλεπεις τις απαντήσεις μου? 4 αεροσκάφη σε μεγάλη πυρκαγιά (120 χιλιάδες στρέμματα) θεωρείς ότι είναι το 90% του στόλου?
Typhoon Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Εγώ λέω ότι είμαστε άξιοι της μοίρας μας γιατί πολύ απλά όταν κάποιος πάει να χτίσει βίλλα στα καμμένα, οι υπόλοιποι θα τις κοιτάτε από κάτω και θα σιχτιριάζετε αλλά κάνεις δεν θα κάνει τίποτα. Αν το κάνει κανείς αυτό εδωπέρα, θα γίνει σχεδόν επανάσταση από τον κόσμο.
KWSN_Men Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Μια χαρά διαβάζω τι λες.Εσύ βλεπεις τις απαντήσεις μου?4 αεροσκάφη σε μεγάλη πυρκαγιά (120 χιλιάδες στρέμματα) θεωρείς ότι είναι το 90% του στόλου? Μάλιστα. Στέλνεις όσα αεροσκάφη έχεις σε μία -τεράστια πραγματικά- πυρκαγιά. Και στην περίπτωση άλλων, είσαι ξεβράκωτος. Αλήθεια, είσαι σίγουρος ότι ήταν μόνο 4; Ελικόπτερα; Άλλα αεροσκάφη εκτός από CL-215/CL-415;
Finn Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Την πρώτη μέρα της πυρκαγιάς ήρθε μόνο ένα. Την δεύτερη και την 3η ήταν 4 +1 ελικόπτερο. Αυτά.
KWSN_Men Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Στην τελική, ο σχεδιασμός των υπεύθυναν δεν έχει καμία σχέση ούτε με τον αριθμό των πυροσβετικών μέσων, ούτε με F-16, ούτε με άλλα άσχετα. Αν κάποιοι αδυνατούν να το καταλάβουν, τι να κάνουμε. Εδώ η πυρκαγιά ξεκίνησε από μετασχηματιστή της ΔΕΗ και εδώ μέσα μιλάνε για κρέμασμα των εμπρυστών και άλλα φαιδρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.