Vatos_locos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 εγώ πάντως θα συμφωνήσω με τον Sorath μονο με βία θα λυθούν τα πράγματα αλλα που ? παιδιά όντως τραγική κατάσταση εγώ εδώ δεν μπορώ αν ανοίξω παράθυρα θα ντουμανιάσει το σπίτι, στους δρόμους έχουμε στάχτες τι σκατά τα καίνε οι πούστηδες γάμο το μου
Crizzt Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Όταν ένα δάσος καεί 2 φορές μέσα σε 2-3 χρόνια ΔΕΝ ΞΑΝΑΦΥΤΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΟΤΕ. Aυτό να το θυμηθείτε όταν το ξανακάψουν για να είναι σίγουροι. Το ότι 10% απο τις φωτιές είναι απο μετασχηματιστές δε μου λέει κάτι... το άλλο 90%???? Άντι να παραιτηθεί ο αρμόδιος υπουργός επειδή προετοιμασία ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ βγαίνει και λέει "μια χαρά, επιτυχία!" Απο εκέι καταλαβαίνετε οτι μας δουλεύουν τόσα χρόνια ΟΛΟΙ. Ας κάνουμε ό,τι μπορούμε ο καθένας. Και για να μη ξεχνιόμαστε... φωτία στους εμπρηστές!
TonyMontana Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 καλά να πάθουμε ρε. αφού είμαστε ένας λαός μαλάκες. σε όλα.
Akujin Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 το τραγικό είναι ότι είναι προγραμματισμένο να μπει και το θέμα αυτό στην ατέλειωτη σειρά ''ε και?'' κάποιοι θα κλάψουν κάποιοι θα φωνάξουν και μετά θα μας πούνε εντάξει, εκτονωθήκατε? σκάστε τώρα. στεναχωρήθηκα πολύ όπως και οι περισσότεροι. για κάποιο λόγο το θεωρούσα λίγο πιο σπέσιαλ εκεί πέρα. δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει στην Ελλάδα, δηλαδή όποιο πολιτικό σύστημα οργάνωσης και να υπάρξει, είναι ένα 10% συνειδητοποιημένοι εδώ, δεν καταλαβαίνω. τι σόι σκατά είμαστε πια.... έκλαψα, φώναξα, ωραία. φωνή βοώντος εν τη ερήμω
Finn Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Με τους μαλάκες που μας κυβερνάνε καλά να πάθουμε. 21 Αυγούστου 2006...η πιο ζεστή μερα του 2006 στην Ελλάδα και τοτε αποφασίζουν κάποια αλάνια να γίνει συντήρηση στα canadair στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.Το ίδιο απόγευμα βλέπω τον τόπο μου την Χαλκιδική να γίνεται στάχτη. Αντί να συζητάνε πόσα πυροσβεστικά ελικόπτερα και αεροπλάνα θα πάρουνε μιλάνε για f-16 οι μαλάκες.
-nick- Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 http://www.forests-forever.com/cgi-bin/index.cgi Τσεκάρετε τι έχουν κάνει οι Δανοί ...
jimmy_techsound Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Λοιπόν μένω στην περιοχή και τα πράγματα ηταν φοβερά άσχημα το βραδυ η Πάρνηθα ήταν δρυμός μέχρι χτες όλα αυτά αιωνόβια δέντρα ελάφια αλεπούδες ούτε σε 100 χρόνια δεν θα ξαναγίνουν για να μην πω για τις πλημμύρες που θα γίνουν το χειμώνα και κάτι ακόμα όλο το βράδυ την βγάλαμε κάποιοι γύρω στα 40 άτομα μεταξύ αυτόν μέλη WWF σαν εθελοντές στην πυροσβεστική δεν μας άφησαν να ανέβουμε όπως ήταν φυσικό ακόμα και αυτοί τα είχαν βρει σκούρα πάντως έχουμε πολύ δουλεία πρέπει να βοηθήσουμε όλοι να μην τυχόν αποχαρακτηριστεί από δρυμό η Πάρνηθα και ναμην ξανά καεί και όχι να το ξεχάσουμε αύριο και κάτι ευχάριστο για όσους ξέρουν το καταφύγιο μπαφι δεν κάηκε το έμαθα μόλις τώρα δυστυχώς όχι και τα έλατα γύρω του το φλαμπουρι δεν ξέρουμε ακόμα
kouzoulos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά; Πριν μερικά χρόνια δεν είχε αγοράσει το ελληνικό κράτος ελικόπτερα παντός καιρού για πυρόσβεση; Ή λάθος θυμάμαι;
ekeinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 για οσους προσεξανε κατι,θα αναφερω μια λεπτομερεια.Την τριτη που ειχαμε την δυσκολη μερα,ζητησαμε απο αλλες χωρες να μας στειλουν επτα αεροσκαφη συγχρονα,για πυροσβεση,και αυτο συνεβει για πρωτη φορα μετα απο επτα χρονια....Ξερεται τι μου λεει αυτο;Οτι οι μαγκες ειχαν ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ και οχι απλα οτι ηθελαν να κανουν προληψη.Και δεν προλαβαν.Τα λαμογια δουλεψαν αμεσα και γρηγορα....το λαθος;Αφου ρε νουμερο περιμενεις να σου την κανουνε ,γιατι δεν περνεις τα μετρα σου ΝΩΡΙΤΕΡΑ;Και δευτερον αφου εχεις μια λιστα με τους πυρομανεις γιατι δεν τους βουτας απο τον μαιο;Τωρα τι να τους κανεις:αυτοι που δουλευουν για τα αφεντικα δεν πιανονται.Πρεπει να πεσεις πανω στην φαση,αλλα τουλαχιστον να εισαι ΕΤΟΙΜΟΣ και ΚΟΝΤΑ!!!!
chill Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά; Πριν μερικά χρόνια δεν είχε αγοράσει το ελληνικό κράτος ελικόπτερα παντός καιρού για πυρόσβεση; Ή λάθος θυμάμαι; Παντός καιρού ήταν τα νοσοκομειακά ελικόπτερα για την μεταφορά ασθενών από τις νησιωτικές περιοχές όταν και επικρατούν ακραία καιρικά φαινόμενα. Super puma νομίζω λέγονται. Στην Μαγούλα που υπάρχει φωτιά ένα ελικόπτερο έχω δει από το πρωί και αυτό συμβατικό. Δεν φτάνει που έχουμε Χάλυψ, Τιτάν, Πετρόλα πάνω από τα κεφάλια μας τώρα καίγεται και το πράσινο της Μαγούλας να δω πως θα την βγάλουμε....Η χαρά της μεζονέτας!!!!
kx5 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 και κάτι ευχάριστο για όσους ξέρουν το καταφύγιο μπαφι δεν κάηκε το έμαθα μόλις τώρα δυστυχώς όχι και τα έλατα γύρω του το φλαμπουρι δεν ξέρουμε ακόμα Μακάρι να μη καταστραφούν τα καταφύγια. Θα γίνω γραφικός σαν το Βασίλη Λεβέντη αλλά... εύχομαι μέσα από την ψυχή μου, μια μέρα οι υπαίτιοι του εγκλήματος αυτού να πεθάνουν υποφέροντας από αρρώστια σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου. Μόνο τέτοια τιμωρία τους αξίζει :evil: Να ψοφήσουν τα ζώα :evil:
KWSN_Men Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δηλαδή ο αριθμός 22 που αναφέρθηκε προηγουμένως σου φαίνεται εσένα ικανοποιητικός για μια χώρα που κάθε καλοκαίρι καίγεται από άκρη σε άκρη και στην οποία δεν υπάρχουν αντιπυρικές ζώνες και εύκολη πρόσβαση για τα επίγεια μέσα? Και εφόσον έχουμε επαρκή μέσα γιατί ζητήσαμε βοήθεια από την ΕΕ? Σε κάθε προϋπολογισμό έχουμε δαπάνες για πολεμικό εξοπλισμό , πίξαμε στα αεροπλάνα στα άρματα μάχης στις βόμβες. Για εναέρια μέσα κατάσβεσης ούτε λόγος. Και αν και εκεί υπάρχουν μίζες όπως λες είτε δεν θα είναι μεγάλες για να τραφούν τα λαμόγια είτε δεν θα προέρχονται από τις ΗΠΑ. Τι άλλο να υποθέσει κανείς δηλαδή? Δεν με ενδιαφέρει ποιος έχει τα αυθαίρετα, το θέμα είναι ότι και οι καταπατητές είναι συνυπεύθυνοι. Και θα βγαίνουν πάλι στα κανάλια να κλαίγονται ότι έχτισαν το αυθαίρετο τους με τους κόπους μια ζωής και λοιπές αηδίες που δεν αγγίζουν κανέναν.... Εάν συγκρίνεις με άλλες χώρες με αντίστοιχα προβλήματα (Πορτογαλία πχ) θα δεις ότι είναι μια χαρά ο αριθμός. Τώρα το ότι δεν υπάρχουν αντιπυρικές ζώνες είναι άσχετο με τα αεροπλάνα. Δηλαδή να μην έχουμε καθόλου επίγεια μέσα και 100 αεροσκάφη; Τώρα για μαχητικά αεροσκάφη, άρματα μάχης κτλ μάλλον δε γνωρίζεις το αντικείμενο οπότε ασ' το.
KWSN_Men Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Με τους μαλάκες που μας κυβερνάνε καλά να πάθουμε.21 Αυγούστου 2006...η πιο ζεστή μερα του 2006 στην Ελλάδα και τοτε αποφασίζουν κάποια αλάνια να γίνει συντήρηση στα canadair στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.Το ίδιο απόγευμα βλέπω τον τόπο μου την Χαλκιδική να γίνεται στάχτη. Αντί να συζητάνε πόσα πυροσβεστικά ελικόπτερα και αεροπλάνα θα πάρουνε μιλάνε για f-16 οι μαλάκες. Άλλος από εδώ.
KWSN_Men Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά; Πριν μερικά χρόνια δεν είχε αγοράσει το ελληνικό κράτος ελικόπτερα παντός καιρού για πυρόσβεση; Ή λάθος θυμάμαι; Δεν υπάρχει ιπτάμενο μέσο παντός καιρού. Ο όρος έχει επινοηθεί στην Ελλάδα. Όλες οι ιπτάμενες μηχανές έχουν φάκελο πτήσης που σημαίνει ότι έχουν και όρια.
KWSN_Men Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 για οσους προσεξανε κατι,θα αναφερω μια λεπτομερεια.Την τριτη που ειχαμε την δυσκολη μερα,ζητησαμε απο αλλες χωρες να μας στειλουν επτα αεροσκαφη συγχρονα,για πυροσβεση,και αυτο συνεβει για πρωτη φορα μετα απο επτα χρονια....Ξερεται τι μου λεει αυτο;Οτι οι μαγκες ειχαν ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ και οχι απλα οτι ηθελαν να κανουν προληψη.Και δεν προλαβαν.Τα λαμογια δουλεψαν αμεσα και γρηγορα....το λαθος;Αφου ρε νουμερο περιμενεις να σου την κανουνε ,γιατι δεν περνεις τα μετρα σου ΝΩΡΙΤΕΡΑ;Και δευτερον αφου εχεις μια λιστα με τους πυρομανεις γιατι δεν τους βουτας απο τον μαιο;Τωρα τι να τους κανεις:αυτοι που δουλευουν για τα αφεντικα δεν πιανονται.Πρεπει να πεσεις πανω στην φαση,αλλα τουλαχιστον να εισαι ΕΤΟΙΜΟΣ και ΚΟΝΤΑ!!!! Και εγώ είχα τις ίδιες πληροφορίες. Το μόνο που έκανα από τη Δευτέρα ήταν να δω ειδήσεις και τι έλεγαν οι μετεωρολόγοι. Γμτ, πάλι δε μου δουλεύει το multiquote.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.