Προς το περιεχόμενο

Παει και η Παρνηθα...

GeorgeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ λέω να πάρουμε από ένα κλαδί και ένα φτυάρι ο καθένας και να ανέβουμε στο βουνό.. Ή μήπως πρέπει να σκεπαστούμε με τα σεντόνια μας και να αρχίσουμε να κλαίμε?? Είναι κατακριτέα ως εκεί που δεν πάει άλλο αλλά κανείς από εμας δν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα...

Και μη μου πει κανείς να προσέχουμε που ρίχνουμε την ψήφο μας... Κι εγώ δεν υποστηρίζω την παρούσα κυβέρνηση, αλλά όποιος και να ήταν στην εξουσία η Πάρνηθα σήμερα θα καιγόταν γιατί ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

• Απαντ. 285
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αχιδια πυλωνες της Δεη. 150 μετωπα σε ολη την Ελλαδα.

Φανταζομαι ποιοι τριβλακες τα καναν παλι φετος,αλλα μη περιμενετε να το ακουσετε απο εμενα.

Δημοσ.
Η Πάρνηθα καίγεται και άλλοι κάθονται και γράφουν για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναικό. Τι να πω.

Αυτό σε πείραξε εσένα?Εδώ στο ΣΚΑΙ μια πέρνει τηλέφωνο και λέει ελεος με τις φωτιές έχω απλώσει ρούχα και θα χουν στάχτη πάνω τους:evil:

εν΄ς ένας γνωστος μου είπε ε φωτιά είναι θα καψει και κάποια στιγμή θα σταματήσει

Ναι κοίτα το 99.9% των Ελλήνων είναι αναίσθητοι τώρα το κατάλαβες?Γιατί αυτά τα άτομα ως αποτυχημένα (όχι κοινωνικά δε με ενδιαφέρει αυτό) αλλά στον τομέα της συνείδησης θεωρούν ανώτερους τους εαυτούς τους αν νικήσει η ομάδα τους.

Και μεταξύ μας καλύτερα να ασχολείσαι με μπαλα ,τσατίζεσαι ,χαίρεσαι έχεις εναλλαγή συναισθηματων παρά να ασχολείσαι με το που θα πας 10 μέρες διακοπές για να ξεφύγεις από τη μίζερη ζωή σου τις υπόλοιπες 355.Γιατί μίζερη είναι η ζωή τους και ας μην το ξέρουν.

Με το που θα μπει το πρώτο τούβλο στα καμμένα θέλω να μαζευτεί κόσμος και να κυνηγήσει τον αληταρά τον εργολαβο μέχρι και γω δεν ξέρω που.

Κι εγώ δεν υποστηρίζω την παρούσα κυβέρνηση, αλλά όποιος και να ήταν στην εξουσία η Πάρνηθα σήμερα θα καιγόταν γιατί ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

Η χούντα είχε κανει ένα έξυπνο κόλπο.Βλέποντας τις πυρκαγίες το 60 σε Αιγάλεω και Καβούρι (ναι υπήρχαν δαση εκεί τα παλιά τα χρόνια) έδςσε άδεια σε πολλους μετέπειτα οικισμούς στην Αττική.Αλλά από τη μεταπολίτευση και μετά ούτε Εθνικό Κτηματολόγιο δε φτιάξανε.

Δημοσ.

Η χούντα είχε κανει ένα έξυπνο κόλπο.Βλέποντας τις πυρκαγίες το 60 σε Αιγάλεω και Καβούρι (ναι υπήρχαν δαση εκεί τα παλιά τα χρόνια) έδςσε άδεια σε πολλους μετέπειτα οικισμούς στην Αττική.Αλλά από τη μεταπολίτευση και μετά ούτε Εθνικό Κτηματολόγιο δε φτιάξανε.

Σωστο και αυτο. Μια χουντα μας χρειαζετε!

Μισο λεπτο να παρω τηλεφωνο τον Χουντινι να σβησει τις φωτιες ως δια μαγειας.

Δημοσ.

Σήμερα οι ειδήσεις έλεγαν ότι απο τα 22 αεροσκάφη της πυροσβεστική λειτουργούν μόνο τα 9. Δεν θυμάμαι ακριβώς τα νούμερα πάντως οι αναλογίες ήταν έτσι. Δηλαδή ρε γμτ αρχάριοι είναι? Δεν ξέρουν ότι κάθε καλοκαίρι γίνονται τα ίδια? Ας προετοιμαστούν τον χειμώνα... Δηλαδή τι μαλακία δικαιοογία θα μας πουν πάλι για αυτά τα πυροσβεστικά που δεν λειτουργούν? Όταν ήταν μικροί δεν είχαν διαβάσει το ''Ο τζίτζικας και ο μέρμυγκας''???

Δημοσ.

απλα να δω τη λεει αυτο το πραμα γιατι ποτε δεν ασχοληθηκα με τις πυρκαγιες και ολα αυτα σε νομικο επιπεδο παρα μονο να χαλιεμε και να καταριεμαι, βριζω τους υπευθηνους-ανευθυνους

Δημοσ.
Σωστο και αυτο. Μια χουντα μας χρειαζετε!

Μισο λεπτο να παρω τηλεφωνο τον Χουντινι να σβησει τις φωτιες ως δια μαγειας.

Eκτος τοπου και χρονου

Δημοσ.

Στις ειδήσεις πριν από λίγο είπαν ανφερόμενοι στην πυρκαγιά της Πάρνηθας πως κάηκε κ ο τελευταίος πνεύμονας της Ατικής....Όντως έτσι είναι ή τα δραματοποιούν και λίγο?

Δημοσ.

Γάμα το. Το θέαμα είναι αποκαρδιωτικό.

Βγήκα πριν στο δρόμο, κι έβλεπα τις φλόγες στο βουνό, ερχόντουσαν και οι στάχτες και με έριξε εντελώς.

Είναι από τα αγαπημένα μου μέρη/ησυχαστήρια η Πάρνηθα.

Παίρνω το ποδήλατο και το ipod και σουλατσάρω εκεί στους πρόποδες.

Δημοσ.

Κι εμένα μου ράγισε η καρδιά. Να μην αφήσουν τίποτα πια? Να ζούμε σε κλουβιά, μαμ, κακά, κοκό και νάνι? Να χουμε τα ωραία μας παιχνίδια και υλικά αγαθά, και στην ουσία να μαστε φυλακισμένοι μες τις πόλεις και την χάβρα που εμείς δημιουργήσαμε?

Όταν γινει αναδάσωση, θα τρέξω αμέσως, κι ας είναι φύση αδύνατο να δημιουργηθεί πάλι αυτο που χάθηκε. Μακάρι να τρέχουμε όλοι για τέτοια ζητήματα αντι να τρέχουμε στον κάθε υποψήφιο (μ*λ*κ*) που κάνει συγκέντρωση για να ικανοποιήσει το εγώ του και να τα φάει χοντρά. Χρειάζεται να καταλάβει όλος ο κόσμος τη σοβαρότητα του ζητήματος και να βοηθήσουμε όλοι μαζικά. Αντί να ζητάμε απ΄τους υπουργούς μια θέση για να βολευτούμε, να κοιτάξουμε γύρω μας και να καταλάβουμε οτι η ποιοτητα ζωής δεν βρίσκεται στα χρήματα που κάνουν κύκλο γύρω μας ή στην ωραία τηλεόραση που πήραμε για το σαλόνι μας. :(

Δημοσ.

Ξέρετε,κάθε φορά που σημβαίνει κάτι σε αυτήν την χώρα κατηγορούμε την κυβέρνηση(που παντα είναι για τον πούτσο).Αυτήν την φορά λοιπόν είμαι ενταγμένος και εγώ σε αυτήν την λογική.

Βαρέθηκα την ανικανότητα και τις μλκίες.Είμαι λάτρης της φύσης και φρικάρω όποτε βλέπω τέτοια.

Αλλά τι να κάνεις αφού σίγουρα οι μισοί που έχουν ποστάρει εδώ όλο και κάποιο ρουσφέτι με το αντίτιμο τις ψήφους τους θα έχουν κάνει και έπειτα διαμαρτυρόμαστε.

Τέσπα,θα καλλιεργήσω λίγα φυτά στο μπαλκόνι να έχω οξυγώνο όταν τελειώσει στους υπόλοιπους...

Δημοσ.

Το βουνό μια χαρά θα ξαναγεννηθεί ακόμα και χωρίς αναδασώσεις, αρκεί να το αφήσουν ήσυχο, να μη χτιστεί τίποτα και να μην ξανακαεί.

Δυστυχώς όμως δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος, κρίμα, κρίμα και πάλι κρίμα....

Δημοσ.

Αφού τους Δασοφύλακες τους έχουμε εξαφανίσει, καλά να πάθουμε. Αν υπήρχε κόσμος στο δάσος που να παρακολουθεί 24/7 ποιος πάει που και τι κάνει και ένας καλός νόμος που να καταργεί τα δήθεν ισόβια και να σε βάζει μέσα μέχρι να πεθάνεις, θα τα λέγαμε αν θα πλησίαζε κανένας...

Δημοσ.

Κωστα υπαρχει κοσμος που παρακολουθει το δασος. Δουλευω στη Παρνηθα στα Radar και τα βλεπω καθε μερα.

1.Η φωτια δεν υπηρχε περιπτωση να σταματησει γιατι δεν υπηρχαν αντιπυρικες ζωνες κατα κυριο λογο.

Αν ξερεις και εχεις δει καθολου απο πισω την Παρνηθα θα καταλαβαινες.

2. Δεν υπαρχει προσβαση με δρομους για να διευκολυνει την κατασταση

στην πυροσβεση.

3. Οτι μπορουσε να γινει εγινε με τα αεροπλανα. Απο τη στιγμη που βραδιασε τελος δεν μπορουσε να γινει τιποτα αλλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...