Προς το περιεχόμενο

Παει και η Παρνηθα...

GeorgeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι Ν.Ηράκλειο και από το μπαλκόνι μου βλέπω το τραγικότερο θέαμα που έχω δει ποτέ μου..Αλλά αυτό μας αξίζει, αυτό παίρνουμε.

Αυτό δεν το κατάλαβα ποτέ. Από πού και ως πού φταίνε απλοί άνθρωποι όπως εσύ και 'γω που έτσι κι αλλιώς δεν μπορούνε να κάνουν απολύτως τίποτα για τέτοιου είδους καταστάσεις. :neutral:

• Απαντ. 285
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
....αφού πρώτα είχαν κάψει όλα τα μέλη της οικογένειάς του, παρουσία του..και ας μην φταίνε.

Είμαι Ν.Ηράκλειο και από το μπαλκόνι μου βλέπω το τραγικότερο θέαμα που έχω δει ποτέ μου..Αλλά αυτό μας αξίζει, αυτό παίρνουμε.

Ας αφανιστούμε εμείς, και η Γη θα τη βγάλει την άκρη μόνη της.

....:roll:

Δημοσ.

Πραγματικά είμαι απίστευτα εξοργισμένος με αυτό που γίνεται στην Πάρνηθα.

Αν είχα μπροστά μου κάποιον υπεύθυνο θα τον σκότωνα. Είναι τελείως μπ##ρδέλο το κράτος.

Και έχεις επιπλέον τους μ@λάκες τους δημοσιογράφους να λένε και να κάνουν θέμα το αν κάηκε κανένα σπίτι και αν έδειραν οι αστυνομικοί 2 εγκληματίες αλβανούς. Δείχνουν εγληματική αδιαφορία για το μεγαλύτερο έγλημα που γίνεται στην χώρα.

Σκασίλα μου για τα σπίτια που είναι στην Πάρνηθα, αυθαίρετα είναι σε βάρος του δάσους, ας καούν δάσος να μείνει!

Εικόνες από το σπίτι μου:

dsc00631pt6.th.jpg

dsc00632xt5.th.jpg

και από το απόγευμα:

dsc00629du9.th.jpg

dsc00630iy8.th.jpg

Δημοσ.

εχω δει πολλες φορες ,πραγματα ακραια και ασυνηθηστα,ΑΥΤΟ το θεαμα οσο και να το κοιτω δεν θα το συνηθησω ποτε!Ειναι παντα αποκρουστικο και τραγικο!Μακαρι να σταματησει εδω!

Δημοσ.
Αυτό δεν το κατάλαβα ποτέ. Από πού και ως πού φταίνε απλοί άνθρωποι όπως εσύ και 'γω που έτσι κι αλλιώς δεν μπορούνε να κάνουν απολύτως τίποτα για τέτοιου είδους καταστάσεις. :neutral:

Γιατί αποδεικνύεται καθημερινά φίλε μου, ότι ο άνθρωπος είναι το χειρότερο ζωντανό πλάσμα σε αυτόν τον πλανήτη. Και επειδή οι επιπτώσεις των πράξεών του, δεν κάνουν διακρίσεις, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα πάρει η μπάλα και εσένα και εμένα.

....:roll:

Μα αν προβλεπόταν κάτι τέτοιο, νομίζω ότι ο επίδοξος εμπρηστής θα το σκεφτόταν αρκετά παραπάνω πριν πάρει την απόφαση να ξεκινήσει μια φωτιά..

• Moderators
Δημοσ.

Μια επισημανση, φιλη ειναι η EndlessNameless, οχι φιλος (απλα για να την προλαβω το εγραψα :P)

Και επισης να πω οτι τωρα απο εδω ειναι αρκετα καλυτερα τωρα...

Δημοσ.
Μια επισημανση' date=' φιλη ειναι η EndlessNameless, οχι φιλος (απλα για να την προλαβω το εγραψα :P)

[/quote']

Και θέλει να πάρει και mac!! Τι άλλο μπορεί να ψάχνει κάποιος από μια γυναίκα σε τεχνολογικό φόρουμ!:P:p

Ζώα του κράτους,μετά τη Πεντέλη πάει και η Πάρνηθα.... Τι να πει κανείς... Ας ελπίσουμε να σωθεί τίποτα αν και από τις φοτος και την έκταση που έχει πάρει δν το βλέπω... (με συγχωρείτε αν είμαι απληροφόρητος, αλλά δεν έχω τη δυνατότητα και την τιμή φυσικά να παρακολουθήσω τα έγγυρα δελτία ειδήσεων...έχουν στείλει και τον Σόμπολο στο βουνο??)

Δημοσ.

Πόσο μαλάκες μπορεί να είναι όλοι οι υπεύθυνοι! Ξέρουν ότι αυτές τις μέρες έχει υπερβολική θερμοκρασία και αέρα, επίσης ξέρουν ότι η Πάρνηθα αυτό το απίστευτα όμορφο βουνό με το καταπληκτικό δάσος είναι τεράστιο και το μοναδικό στην Αθήνα. Θέλει πολύ μυαλό να κάνουν το αυτονόητο, δηλαδή να έχουν κάθε μερικά χιλιόμετρα στο δρόμο του βουνού και από ένα πυροσβεστικό όχημα ώστε αν εκδηλωθεί πυρκαγιά να την προλάβουν και να την σβήσουν;

Το λιγοτέρο που μπορώ να χαρακτηρίσω τους υπεύθυνους, είναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.

Δημοσ.
εχω δει πολλες φορες ,πραγματα ακραια και ασυνηθηστα,ΑΥΤΟ το θεαμα οσο και να το κοιτω δεν θα το συνηθησω ποτε!Ειναι παντα αποκρουστικο και τραγικο!Μακαρι να σταματησει εδω!

Το παιδι τα ειπε ολα...Ντροπη και κριμα!:evil:

Δημοσ.
κ ειμαστε στην αρχη του καλοκαιριου...

@[nick[ μηπως θυμασαι ποιος το ειπε αυτο π γραψες...πολυ καλο.

[/url]

Κάποιος Ινδιάνος, και δεν το έχω μεταφέρει με απόλυτη ακρίβεια αλλά το πνεύμα του ρητού αυτό είναι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...