Προς το περιεχόμενο

Παει και η Παρνηθα...

GeorgeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 285
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Είπε ο Καραμανλής στην Πάρνηθα θα εφαρμόσουμε το μοντέλο της Χαλκηδικής. Στην Χαλκηδική δεν έχει γίνει ουσιαστικά τίποτα ένα χρόνο τώρα. Δεν κατάλαβα, αυτό το μοντέλο θα εφαρμόσουνε ? Mας δουλεύουνε ψιλό-γαζί μου φαίνεται.

Ρώτα κάποιον ειδικό αν πρέπει να γίνει αναδάσωση άμεσα.

Δημοσ.

Φίλε system στην Χαλκιδική που λες γίνανε αντιπλυμμηρικά έργα (μη φανταστείς κάτι τρελό) και σε σημεία που ήταν δυνατό έγινε δεντροφύτευση.

Ήδη καλαμιές και πικροδάφνες είναι όπως ήταν πριν,οι ακακίες μεγάλωσαν και η αναγέννηση του δάσους προχωρά (πολυ αργά αλλά προχωρά).

Δημοσ.

το μεσογειακο δασος ειναι φτιαγμενο για να καιγεται

αν κρατησετε μακρια τα αιγοπροβατα και τους...οικοπεδακηδες το δασος θα γινει οπως πρωτα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Pally kala pou kahke h parnitha kai arxisan oi athinaioi na endiaferontai gia to peribalon.Tosa xronia pou kegetai olh h elada den ginetai tipota kai fetos mas exoune spasei ta @@ me tin parnitha, les kai den exei alla bouna kai dash h elada ...

Δημοσ.

ti na diavasome re mastora? gia tin oligoria ke tin toyrkia ton anipsion ke kouniadon ton vouleftadon pou ehoune tis "ipefthines" thesis (opos se olous tous dimosious organismous) stin pirosvestiki ke tin dei ke ta resta...

oso oli oi malakes tha psifizete i ton enan i ton alon ta idia skata tha trome...

APOHI lipon stis eperhomenes ekloges, mipos paroune hampari oti den imaste TOOOSOOOO malakes... i mipos imaste? :)

Δημοσ.

hexstatic εχεις δικιο γι αυτο που λες, δεν θα διαφωνισω μαζι σου, απλα η παρνηθα αφορα αμεσα την αθηνα στην οποια κατοικει περιπου το 1/3 του ελληνικου πληθυσμου.ισως γι αυτο πηρε και τοση προβολη. σε καμια περιπτωση ομως δεν ειναι πιο σημαντικο απο οποιαδηποτε αλλη φωτια.

Δημοσ.

δεν καταλαβες το πνευμα μου. δεν υπερασπιστηκα τα καναλια, η οποιον αλλο, απλα ειπα πως εξηγω εγω το γιατι ασχοληθηκαν περισσοτερο με την Παρνηθα.

δεν μπαινω στην λογιη αθηνα εναντιον επαρχιας ή αν προτιμας αθηνα εναντιον οχι-αθηνα

Δημοσ.
Pes mou ena prama to opoio den afora amesa tin athina kai i athina exei katsei kai exei asxolithei mazi tou.1 mono bres mou.

Πές μου ένα πράγμα που δεν αφορά άμεσα τη Θεσσαλονίκη* και η

Θεσσαλονίκη* έχει κάτσει κ έχει ασχοληθεί μαζί του. 1 μόνο βρές μου.

Έχοντας ζήσει αρκετά χρόνια στη επαρχία δεν είδα κανέναν περισσότερο

οικολογικά ευαισθητοποιημένο από τους κατοίκους των μεγαλουπόλεων.

*Πάτρα

Κοζάνη

Σέρρες

Χανιά

Γιάννενα

κτλ, κτλ…..

Δημοσ.

Για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα η Πάρνηθα αποτελεί έναν από τους 10 Εθνικούς Δρυμούς της χώρας. Δεν είναι και λίγο αυτό.

Το θέμα πήρε τεράστια έκταση από τα ΜΜΕ εξυπηρετώντας άλλους λόγους. Θα έπρεπε να υπάρχει η ίδια αντιμετώπιση για κάθε καμμένο δάσος στην χώρα αλλά δεν είναι η μόνη περίπτωση στην οποία συμβαίνει αυτό.

Πάντως οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου πρέπει να κάνουν κάτι άμεσα για να εξασφαλίσουν ένα ανεκτό επίπεδο διαβίωσης για τα επόμενα χρόνια...

Δημοσ.

Τι να κανουμε δλδ. Πες πως θα πεισω ενα ατομο που γραφει στα $*&^ το οτι καηκε καποιο δασος αρκει αυτος να ζει τη ζωουλα του. Γιατι αυτη ειναι η νοοτροπια του ελληνα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...