wolf_2002 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=71035044 Απλά διαβαστέ αυτό...Ειναι ντροπή πραγματικά κ ξεφτίλα μαζί!!!!
KWSN_Men Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=71035044 Απλά διαβαστέ αυτό...Ειναι ντροπή πραγματικά κ ξεφτίλα μαζί!!!! Να αγοράσουμε 200 πυροσβεστικά λέω εγώ... Αναρωτήθηκε κανείς γιατί τα τελευταία χρόνια υπήρχε ύφεση στις πυρκαγιές; Πριν είχαμε μέσα και ξαφνικά φέτος όχι; Παρεμπιπτόντως, μία από τις άπειρες παπαριές που λέει το άρθρο είναι ότι όταν το νοικιάζεις σου το συντηρούν αυτοί ενώ αν το πάρεις με leasing το συντηρείς μόνος σου...
evansdimo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Ποτε δεν ειχαμε τα μεσα για να σβησουμε φωτια χωρις μεγαλες απωλειες.
evansdimo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Και ναι αν χρειαζονται 200 πυροσβεστικα για να σβηστει μια φωτια χωρις καμια απωλεια απο το δασος της χωρας μας, θα τα προτιμουσα απο τα F16 που αγοραζουμε.
George! Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Αναρωτήθηκε κανείς γιατί τα τελευταία χρόνια υπήρχε ύφεση στις πυρκαγιές; Πριν είχαμε μέσα και ξαφνικά φέτος όχι; Πολύ απλά γιατί δεν έμεινε και τίποτα να κάψουν. Μια Πάρνηθα είχε μείνει και οι ανίκανοι δεν κατάφεραν να προστατέψουν ούτε αυτή που θα έπρεπε να την φυλάνε σαν τα μάτια τους.
KWSN_Men Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Μάλλον δεν έχεις κάνει καμιά βόλτα στην Ελλάδα τελευταία να δεις ότι υπάρχουν πολλά δάση ακόμα. Μου κάνει εντύπωση πάντως που δυσκολεύονται όλοι να πιστέψουν ότι ήταν θέμα οργάνωσης, λες και ζουν στη Γερμανία...
incognito Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Αναρωτήθηκε κανείς γιατί τα τελευταία χρόνια υπήρχε ύφεση στις πυρκαγιές Δε ξέρς για σένα πάντως σε μας μπήκε φωτιά πριν δυο χρόνια.Και περσι νομίζω κάηκε μια περιοχή που αρχίζει σε Χαλκ και τελειώνει σε δική.Μεγάλη είναι δε νομίζεις? θα τα προτιμουσα απο τα F16 που αγοραζουμε. Kαι που τα χες το 74 τα στειλες να ρίξουν τη κυβέρνηση στην Αθήνα.Η Κύπρος τους έπεφτε μακριά.Αλλά ναι πανω απολα να τα τρώνε οι βουλευτάδες μας οι αξιοι:twisted: Ποτε δεν ειχαμε τα μεσα για να σβησουμε φωτια χωρις μεγαλες απωλειες. Επί χούντας είχαμε 40 καναντέρ.Τώρα έχουμε 11.Απλά κάποιοι δεν τα τρώγαν τότε σε σχέση με τα τελευταιά 33 χρόνια Η ΔΕΗ πάντως είπε πως δεν υπήρχε κίνδυνος αν έριχναν νερό δε χρησιμοποιείτο ο κόμβος? ΥΓ Ο Φούρλας τι δόντι έχει και δεν το βγάζουν?
bablyk Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Και ναι αν χρειαζονται 200 πυροσβεστικα για να σβηστει μια φωτια χωρις καμια απωλεια απο το δασος της χωρας μας, θα τα προτιμουσα απο τα F16 που αγοραζουμε. Εγώ θα πρότεινα να μην πάρουμε ούτε το ένα ούτε το άλλο αλλά να τα δώσουμε για να εκπαιδεύσουμε σωστά τα σημερινά πιτσιρίκια...
wolf_2002 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 http://inlovewithlife.wordpress.com/2007/06/29/%CE%97-%CE%A0%CE%AC%CF%81%CE%BD%CE%B7%CE%B8%CE%B1-%CE%94%CE%B5%CE%BD-%CE%A5%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%A0%CE%B9%CE%B1/
wolf_2002 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Αντί να πάρουν κανένα από τους Ρώσους στέκονται και κλαίνε. Θυμάστε το Adonov που είχε έρθει πριν καμία 15 χρόνια σε μια μεγάλη πυρκαγιά?? Το βλέπαμε και νομίζαμε οτί ήταν UFO. Με 2 ρίψεις τα έσβησε όλα.. όλα. Δεν μου λες αυτο το αεροπλανο που μπορω να δω πως ειναι???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 μμμμμμμ το κιτρινάκι των Canadair είναι πιο trendy!
wolf_2002 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Τι δυνατοτητες εχει αυτο το πυροσβεστικο αεροπλανο??
-nick- Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Μου κάνει εντύπωση πάντως που δυσκολεύονται όλοι να πιστέψουν ότι ήταν θέμα οργάνωσης, λες και ζουν στη Γερμανία... Μα φυσικά και ήταν θέμα οργάνωσης, ποιος είπε το αντίθετο, ότι δηλ. υπήρχε οργάνωση?
KWSN_Men Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Επί χούντας είχαμε 40 καναντέρ.Τώρα έχουμε 11.Απλά κάποιοι δεν τα τρώγαν τότε σε σχέση με τα τελευταιά 33 χρόνια Περίεργο. Μόνο που το 1972 παραγγέλθηκαν 19 Canadair CL-215 και παρελήφθησαν επί δημοκρατίας... Δε θα μπορούσε να έχει γίνει και διαφορετικά μια και το CL-215 μπήκε σε παραγωγή το 1969 και δεν ήμασταν οι πρώτοι που παραγγείλαμε στην καναδέζικη εταιρεία, αλλά ο... Καναδάς. Επίσης, το 1999 παραγγέλθηκαν 10 CL-415 που είναι εξέλιξη του προηγούμενου μοντέλου. Πώς γίνεται να είχαμε λοιπόν τότε 40 και τώρα 11, μόνο εσύ το ξέρεις. Τι δυνατοτητες εχει αυτο το πυροσβεστικο αεροπλανο?? Τίποτα το σπουδαίο που να σε κάνει να το προτιμήσεις από το BE-200.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.