Προς το περιεχόμενο

Παει και η Παρνηθα...

GeorgeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

wolf τρο σωστό μήνυμα βρίσκεται πιο πάνω...παρακαλώ φτιάξε το μήνυμα σου.ούτε εσύ ούτε εγώ είμαστε οι συγγραφείς του συγκεκριμένου μηνύματος και παρά το γεγονός οτι δεν υπάρχει copyright νομίζω οφείλεις να διατηρήσεις το μήνυμα ως έχει.

aragorn η ημερομηνια δυστυχώς έχει ήδη καθοριστεί(όχι απο μένα)..ελπιζω να τα καταφέρεις να συμμετάσχεια στο συνταγμα τουλάχιστον.

• Απαντ. 285
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ανέβαινα πολλά χρόνια στην Πάρνηθα με κάθε ευκαιρία. Ήταν το "ησυχαστήριο" μου. Πίστευα πως λόγο Εθνικού Δρύμου το δάσος δεν θα καεί αφού θα είναι δύσκολο για κάποιον να χτίσει εκεί μετα. Απο τη μέρα της φωτιάς στεναχωριέμαι αφάνταστα όποτε βρίσκομαι έξω και το βλέμμα μου αντικρύζει το βουνό να "καπνίζει".

θα ήθελα να συμμετάσχω και εγώ στον ποδηλατικό γύρο. Πόσο εφικτό όμως είναι κάτι τέτοιο για κάποιον που δεν έχει κάνει κάποια ανάλογη απόσταση στο παρελθόν?

Δημοσ.
Στην πάρνηθα kwsn ναι ήταν μόνο 4.Αφού ξέρουν ότι έχουμε φωτιές γιατί δεν αγοράζουν?

Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά δεν καιγόταν μόνο η Πάρνηθα. Την ίδια στιγμή υπήρχαν τουλάχιστον άλλες 4-5 μεγάλες φωτιές σε διάφορα σημεία και όπως είναι λογικό τα πυροσβεστικά μέσα πρέπει να μοιραστούν σε όλες.

Εδώ έφτασαν να λένε οι μισοί ότι κακώς έφυγαν τα αεροπλάνα από την Πάρνηθα και πήγαν στο Σχηματάρι και οι άλλοι μισοί ότι άφησαν το Σχηματάρι απροστάτευτο για να σώσουν την Πάρνηθα (που είναι και δίπλα στο κάτω κάτω και μπορούν να πάνε σε όποιο από τα δύο σημεία έχει ανάγκη).

Η λύση είναι μία. Κλείστε την τηλεόραση (η καλύτερα ρίξτε την στη φωτιά).

Εκτός και αν με την παραίτηση του Πολύδωρα, που τόσο πολύ θέλουν όλοι οι δημοσιογράφοι, γίνει ξανά παράδεισος η Ελλάδα (πότε ήταν άραγε; :roll: ).

Ας πούμε ότι η φωτιά προήλθε από το μετασχηματιστή.Γιατί δε ρίχναν νερό εκεί γύρω να μην επεκταθεί?Γιατί ο κυρ Μήτσος με τα 3κ 60που του δίνει το κράτος και που θα ψηφίσει με γνώμονα τα 17 ευρώ παραπανω που θα παρει δε θα μπορούσε να δει τον Πρετεντέρη (η ότι άλλο είχε η τηλεόραση) γιατί η κυρά Κατίνα που ναι συμβασιούχος και ξεπουλιέται για ψίχουλα θα τρωγε σαλάτα και ο Νικολάκης ο γιόκας τους ο καημένος δε θα μπορούσε ρε παιδί μου να ξεφαντώσει στο Βέρτη?Την κορη δε θα την ένοιαζε γιατί μιλαέι όλη ώρα στον κινητό

Γιατί μέσα από το δάσος περνούσαν γραμμές υψηλής τάσεως και υπήρχε κίνδυνος για black out διαρκείας σε όλη την Αττική και επειδή το ρεύμα δεν το χρησιμοποιούμε μόνο για να βλέπουμε τηλεόραση ή για να γλεντάμε στα μπουζούκια, θα υπήρχε μεγάλο πρόβλημα. Εδώ για 1-2 ώρες κόβεται το ρεύμα και πέφτουν βροχή οι κατάρες στη ΔΕΗ, φαντάσου να έμενε 1-2 μέρες χωρίς ρεύμα όλη η Αττική.

Δημοσ.

Πραγματικα αν ηταν για μενα προτιμω μια βδομαδα χωρις ρευμα παρα ενα δασος καμμενο. Το μονο που σκεφτομαι ειναι τα ατομα σε νοσοκομεια και τετοιες καταστασης που δεν μπορουν σε τετοιες καταστασις πολλες ωρες. Οτι εγινε τελειοσε πια. Απο εδω και περα εμεις πρεπει να φροντισουμε να μην καταπατιθει αυτος ο χωρος απο τα τερατα.

Δημοσ.
Την ίδια στιγμή υπήρχαν τουλάχιστον άλλες 4-5 μεγάλες φωτιές σε διάφορα σημεία και όπως είναι λογικό τα πυροσβεστικά μέσα πρέπει να μοιραστούν σε όλες.

Αυτό λεω και γω να χουν περισσότερα για να μοιράζονται παντού και να μην παρακαλάμε μέχρι και τους Πορτογάλους να στείλουνε.

Γιατί μέσα από το δάσος περνούσαν γραμμές υψηλής τάσεως και υπήρχε κίνδυνος για black out διαρκείας σε όλη την Αττική

Δε με ενδιαφέρει εμένα φίλε αν θα γινόταν μπλακ αουτ.πόσες μέρες θα μέναμε 2-3 σιγά τα λαχανα.Οι πατεράδες μας πως ζούσαν δλδ?Ε ας μην ανοίγαμε τη ρημάδα την οθόνη του Pc δε θα παθαίναμε τπτ.Ας φτιάχναμε μια σαλατα πρόχειρη.Πλάκα μας κανεις.Μιλάμε για εθνικό δρυμό για κάτι που έμεινε έτσι αναλλοιωτο επί αιώνες που θεωρούσαμε πως δε θα μπορούσε να απειληθεί ποτέ ,για κατι που ήταν το τελευταιο δάσος στην Αττική για μια οαση στη χειρότερη πρωτεύουσα του δυτικού κόσμου.Αλλά που να τα καταλάβεις αυτά εσύ.Αστο καλά είσαι στους 4 τοίχους του διαμερίσματος .

Εδώ για 1-2 ώρες κόβεται το ρεύμα και πέφτουν βροχή οι κατάρες στη ΔΕΗ, φαντάσου να έμενε 1-2 μέρες χωρίς ρεύμα όλη η Αττική.

Το υπόλοιπο το διάβασες?Είπα ότι η χούντα δε θα την ένοιαζε αν βρίζαν τη ΔΕΗ και να σου πς και κάτι αν ήμασταν σωστοί και κοιτάζαμε όχι το μικροσυμφέρον μας αλλά το συμφέρον όλων μας θα λεγαν οι νοικοκυραίοι "ε ρε φίλε ας μείνω χωρίς ρευμα για να μη χαθεί ένας πνεύμονας πρασίνου".Γιατί τότε μπορεί δυο μέρες να τις περνάγαμε δύσκολα αλλά θα χαμε τη συνειδηση μας καθαρή ότι σώσαμε το δάσος ,το πανάρχαιο αυτό δάσος και τα είδη που ζούσαν σ αυτό.Αλλά οι κοψιδιάρηδες Ελληνες θα βλεπαν τα καμμένα ζώα και θα τους άνοιγε η όρεξη.Τι μου λες τώρα.Εδώ ζωντόβολα κάνανε παρτυ με θέα τη φωτιά είπαν στο ΣΚΑΙ αστα για κλάμματα είναι ,γι αυτό λές δε φταίνε οι εμπρηστές

Δημοσ.
Ανέβαινα πολλά χρόνια στην Πάρνηθα με κάθε ευκαιρία. Ήταν το "ησυχαστήριο" μου. Πίστευα πως λόγο Εθνικού Δρύμου το δάσος δεν θα καεί αφού θα είναι δύσκολο για κάποιον να χτίσει εκεί μετα. Απο τη μέρα της φωτιάς στεναχωριέμαι αφάνταστα όποτε βρίσκομαι έξω και το βλέμμα μου αντικρύζει το βουνό να "καπνίζει".

θα ήθελα να συμμετάσχω και εγώ στον ποδηλατικό γύρο. Πόσο εφικτό όμως είναι κάτι τέτοιο για κάποιον που δεν έχει κάνει κάποια ανάλογη απόσταση στο παρελθόν?

θα είναι χαλαρή η βόλτα...λίγη προπόνηση 2 μέρες πριν μπορεί να σε σώσει..

Δημοσ.
έλεος με την εκτέλεση των εμπρηστών...χίλιες φορές να τους βάλουμε να δεντροφυτέψουν όλο το βουνό...αυτή θα είναι πραγματική τιμωρία...

:evil::evil:

Στην φοβερή σου τιμωρία πρόσθεσε: ανάσταση των 2 νεκρών στην αγια, επιτάχυνση της ανάπτυξης των δέντρων που θα φυτέψουν με το μαγικό τους λυχνάρι, αποζημίωση των κατεστραμένων ανθρώπων. Ας γίνουν αυτά και τους απαλάσουμε. ΠΙΠΕΣ ΟΛΑ!!! Κάθε καλοκαίρι ξέρουμε πως αυτοί οι κάφροι θα κάψουν για να χτίσουν, να ικανοποιήσουν την ματαιοδοξία τους αγνοόντας, ΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, όλους τους άλλους, δε πα να καούν, καταστραφούν, ψοφήσουν... Προφανώς κανείς δεν θα κρεμαστεί απο τα έντερα αλλά αν δε γίνει κάτι δραστικό ΠΡΙΝ καεί ΟΛΗ η χώρα, θα συζητάμε πάντα το πώς θα σωθούμε ΜΕΤΑ, και τι ΘΑ γίνει, και το Αλεκάκι θα το γυρνάει στον δικομματισμό και όλοι θα βρίζουν όλους(γελοία πράματα).

Υ.Γ. Κανείς γνωστός, συγγενής ή φίλος μου δεν έπαθε ζημιά. Ο,τι γράφω δεν είναι υποκειμενικό και η με θολωμένη κρίση.:-|

Δημοσ.

σημερα πηγα, απο την παρνηθα.Το μονο που θα σας πω,ειναι οτι τα πραγματα ειναι πολυ πιο χειροτερα απο οτι φανταζομουν.Οχι στο μεγεθος της καταστροφης,αλλα στο τεραστιο τμημα που περασε η φωτια .ειναι απιστευτο ποσα στρεμματα κατεστρεψε.Θα μελαγχολησετε οταν θα τα δειτε απο κοντα!

Δημοσ.
Αυτό λεω και γω να χουν περισσότερα για να μοιράζονται παντού και να μην παρακαλάμε μέχρι και τους Πορτογάλους να στείλουνε.

Όταν πέρυσι η Ελλάδα (και όχι μόνο) έστελνε στην Ισπανία και στην Πορτογαλία, εσύ προφανώς δεν το είχες ακούσει.

Δε με ενδιαφέρει εμένα φίλε αν θα γινόταν μπλακ αουτ.πόσες μέρες θα μέναμε 2-3 σιγά τα λαχανα.Οι πατεράδες μας πως ζούσαν δλδ?Ε ας μην ανοίγαμε τη ρημάδα την οθόνη του Pc δε θα παθαίναμε τπτ.Ας φτιάχναμε μια σαλατα πρόχειρη.Πλάκα μας κανεις.Μιλάμε για εθνικό δρυμό για κάτι που έμεινε έτσι αναλλοιωτο επί αιώνες που θεωρούσαμε πως δε θα μπορούσε να απειληθεί ποτέ ,για κατι που ήταν το τελευταιο δάσος στην Αττική για μια οαση στη χειρότερη πρωτεύουσα του δυτικού κόσμου.Αλλά που να τα καταλάβεις αυτά εσύ.Αστο καλά είσαι στους 4 τοίχους του διαμερίσματος .

Άμφιβάλλω αν ξέρεις καν τι είναι αθνικός δρυμός από τα υπόλοιπα που λες.

Το υπόλοιπο το διάβασες?Είπα ότι η χούντα δε θα την ένοιαζε αν βρίζαν τη ΔΕΗ και να σου πς και κάτι αν ήμασταν σωστοί και κοιτάζαμε όχι το μικροσυμφέρον μας αλλά το συμφέρον όλων μας θα λεγαν οι νοικοκυραίοι "ε ρε φίλε ας μείνω χωρίς ρευμα για να μη χαθεί ένας πνεύμονας πρασίνου".Γιατί τότε μπορεί δυο μέρες να τις περνάγαμε δύσκολα αλλά θα χαμε τη συνειδηση μας καθαρή ότι σώσαμε το δάσος ,το πανάρχαιο αυτό δάσος και τα είδη που ζούσαν σ αυτό.Αλλά οι κοψιδιάρηδες Ελληνες θα βλεπαν τα καμμένα ζώα και θα τους άνοιγε η όρεξη.Τι μου λες τώρα.Εδώ ζωντόβολα κάνανε παρτυ με θέα τη φωτιά είπαν στο ΣΚΑΙ αστα για κλάμματα είναι ,γι αυτό λές δε φταίνε οι εμπρηστές

Αντε λοιπόν, πάρε το τανκ να κάνεις χούντα.

Εγώ ξέρω να πω ότι σε θεωρητική βάση, ο Έλληνας είναι ο μεγαλύτερος οικολόγος. Βλέπεις όμως σκουπίδια στους δρόμους (που πεφτουν από τον ουρανό και το κακό κράτος δε μαζεύει), σκουπίδια στις παραλίες (που στέλνει ο κακός Ποσειδώνας), ανακύκλωση μηδέν (αλλά φταίει το κακό κράτος που δε βάζει έναν υπάλληλο σε κάθε σπίτι να ξεχωρίζει τα σκουπίδια) και πολλά άλλα φαιδρά.

• Super Moderators
Δημοσ.
σημερα πηγα, απο την παρνηθα.Το μονο που θα σας πω,ειναι οτι τα πραγματα ειναι πολυ πιο χειροτερα απο οτι φανταζομουν.Οχι στο μεγεθος της καταστροφης,αλλα στο τεραστιο τμημα που περασε η φωτια .ειναι απιστευτο ποσα στρεμματα κατεστρεψε.Θα μελαγχολησετε οταν θα τα δειτε απο κοντα!

φαντάζομαι...έχω ζήσει τις 2 τελεύταιες πυρκαγιές της Πεντέλης από κοντά...

Δημοσ.

Δεν πάει ρε παιδιά.

Δεν αντέχω άλλο να ακούω για την Πάρνηθα. Πότε θα σταματήσουν επιτέλους τα καναλια να ασχολούνται με αυτό το θέμα. Δεν είμαστε όλοι Αθηναίοι.

Εδώ έγινε σεισμός στην Ελλαδα 5,8 ρίχτερ και το ανέφεραν λες και έγινε σε άλλη χώρα.

Δημοσ.

Υπηρησία (Ετσι προφέρετε)

Διορισμός

Υπεύθυνος

Ο άλλος φταίει , εμένα ψηφίστε με

....

Βάλτε μια άνω τελεία (Λες και η κάτω κάτι θα άλλαζε)

Δεν έχω άλλο χρόνο (Να τους δώσω λίγο, του λυπήθηκε η ψυχή μου)

Πάμε για break (Επειδή είναι φανατικοί της διατήρησης της γλώσσας μας)

Ακριβώς

....

Η Ελλάδα του σήμερα.

Οποιος κατάλαβε τι σχέση έχουν με τις φωτιές έχει καλώς, οι υπόλοιποι homework.

Δημοσ.

Πόσα να πάρουμε δηλαδή; 200;

Και αν του χρόνου έχουμε 40 φωτιές ταυτόχρονα και δεν φτάνουν ούτε αυτά; Μήπως να τα κάνουμε 2000 και να τα έχουμε καθηλωμένα να σκουριάζουν σε διάφορα αεροδρόμια για τη μια φορά στα 10 χρόνια που μπορεί να χρειαστούν όλα μαζί;

Προφανώς στον κόσμο που ζεις, το ρεύμα χρειάζεται μόνο για το PC ή την TV, άντε και για να μαγειρέψουμε κανένα φαγητό. Το ότι ένα παρατεταμένο black out θα παραλήσει ολόκληρη η οικονομία της χώρας (γιατί όσο και να μην αρέσει σε κανέναν, Ελλάδα είναι η Αθήνα) είναι μια λεπτομέρεια. Το ότι θα τρώμε όλοι χαλασμένα τρόφιμα για πολύ καιρό μετά το black out (γιατί εννοείται ότι κανένας έμπορος δεν θα πετάξει τα περιεχόμενα των ψυγείων του) είναι μια λεπτομέρεια.

Δημοσ.
Δεν πάει ρε παιδιά.

Δεν αντέχω άλλο να ακούω για την Πάρνηθα. Πότε θα σταματήσουν επιτέλους τα καναλια να ασχολούνται με αυτό το θέμα. Δεν είμαστε όλοι Αθηναίοι.

Εδώ έγινε σεισμός στην Ελλαδα 5,8 ρίχτερ και το ανέφεραν λες και έγινε σε άλλη χώρα.

Πουλαει περισσοτερο το θεμα της παρνηθας

στο σεισμο υπαρχει το προβλημα οτι δεν μπορεις να επιτεθεις στους πολιτικους

οι πυρκαγιες και οι πλυμμυρες ειναι φαι για τους δημοσιογραφους

• Moderators
Δημοσ.

5,8 με 0 ζημιες μεσα στη θαλασσα... Ε νταξ δεν θα σκοτωθουμε κιολας...

Ενω το θεμα της Παρνηθας θα μας επηρεασει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στα επομενα χρονια...

Εγω ειδα ενα βιντεο του Αλφα με καμμενα ελαφια... Καθομουν και εκλαιγα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...