Προς το περιεχόμενο

Παει και η Παρνηθα...

GeorgeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Οσοι εχετε θέα προς την Παρνηθα, κοιταξτε λιγο τι γινεται...

Εγω εχω μεινει αναυδος εδω και μια ωρα...

Λυπαμαι για λογαριασμο των εμπρηστων που παλι θα ''κονομησουν'' καμποσα οικοπεδάκια....

Παιδια ειναι δραματικο....

• Απαντ. 285
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγώ θα γούσταρα να τους παλουκώσουν μέσα στην μέση της ομόνοιας

και να τους βάλουν φωτιά όσο είναι ακόμα ζωντανοί

και ας έρθει κάποιος μετά να μου πουλήσει ανθρώπινα δικαιώματα

Δημοσ.

Απιστευτο θεαμα...δν ημουν σπιτι κ δεν ειχα παρει χαμπαρι τιποτα..κ το ειδα μολις γυρισα κ εμεινα...πολυ φοβαμαι οτι σειρα θα παρει κ ο Υμηττος...φοβαμαι επισης οτι θα εχουμε προβλημα με το ρευμα...:-?:-?

Δημοσ.

...ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ...

ολοι ψηφιζουν κ στο τελος δεν ξερουν γιατι ψηφιζουν...μπουρδελο κρατος.

4 χρονια συνεδριαζουν να αγορασουν νεα αεροπλανα...:P

4χιλ πυροσβεστες μειον

ζωνες πυρασφαλειας?

χχχαχαχα ποιος θα κατηγορησει την δεη?1η φορα ειναι π γινεται απο καλωδια δεη?

κ στον πορο το ιδιο..

Δημοσ.

"Όταν το τελευταίο ποτάμι έχει στερέψει,το τελευταίο ψάρι έχει πεθάνει,το τελευταίο δέντρο έχει καεί, τότε θα καταλάβουμε ότι δεν μπορούμε ξεδιψάσουμε ή να χορτάσουμε πίνοντας η τρώγοντας λεφτά "

;)

Δημοσ.

Kage σε παρακαλώ.Γιατί να δώσει το κράτος λεφτά για να σωθεί το σπίτι του καθενός από τις φλόγες?Εχει σημαντικότερα πράγματα να κάνει.Δεξιώσεις πολιτιστικές δραστηρίοτητες ,συντάξεις στους δημόσιους στα 35, παίρνει δωρεάν αυτοκίνητα στους βουλευτές, πληρώνει συνδικαλιστές.Αυτά δε σου φτάνουν.αχάριστε!:twisted:

Δε φταίνει αυτοί.Αυτοί που τους πληρώνουν φταίνε.Να ρωτήσω αληθεύει ότι υπουργός είπε να προσέχουμε μη βάζουμε φωτιές? :mrgreen:

• Moderators
Δημοσ.

Να και 2 εικονες απο την ταρατσα μου...

Ειναι φουλ ζουμ και δυστυχως πολυ σκοτεινες λογω βραδιου...

Κανονικα ειναι πολυ πιο φωτεινες...

post-32637-129062948568_thumb.jpg

post-32637-129062948571_thumb.jpg

Δημοσ.

Τρομερό :\ Κάπως έτσι φαινόταν και από εδώ όταν καιγόταν το Σέιχ Σου πριν από δέκα χρόνια

Την ίδια στιγμή καίγεται και το Πήλιο. Αμαρτία γαμώ το κράτος μου μέσα και τις τροπολογίες περί δασικών εκτάσεων και οικοπέδων!

Δημοσ.

σε αλλες χωρες οταν αλλαξαν την νομοθεσια περι δασικης εκτασης σταματησαν και οι πυρκαγιες

απλουστατα εχουμε ανικανους πολιτικους χωρις υπερβολες

Δημοσ.

....αφού πρώτα είχαν κάψει όλα τα μέλη της οικογένειάς του, παρουσία του..και ας μην φταίνε.

Είμαι Ν.Ηράκλειο και από το μπαλκόνι μου βλέπω το τραγικότερο θέαμα που έχω δει ποτέ μου..Αλλά αυτό μας αξίζει, αυτό παίρνουμε.

Ας αφανιστούμε εμείς, και η Γη θα τη βγάλει την άκρη μόνη της.

Δημοσ.

Αν ειχα εμπρηστη μπροστα μου και ενα οπλο 4 στα ποδια στα γονατα και 4 στα χερια στις κλειδοσεις να υποφερει μια ζωη ο αχρηστος, δεν θα του εδινα την χαρα να πεθανει. Εκει να μην μπορει ουτε τον εαυτο του να φροντισει.

Παρακαλω οποιος εχει url με την ισχυουσα νομοθεσια για τις δασικες περιοχες να μου κανει ενα pm να τις κατεβασω να δω ακριβως τι λενε γιατι απλα ακουω απο εδω απο εκει και δεν εχω διαμορφοσει εικονα περι τις νομοθεσιας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...