Paraskeui Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Καλησπέρα, έχω φτίαξει μια βάση δεδομένων σε mysql και πρέπει να τρέχει ένας αλγόριθμος έξω από τη βάση χρησιμοποιώντας όμως στοιχεία της βάσης.Μήπως ξέρετε πώς μπορώ να συνδέσω τη βάση με την visual C++ 6.0;; Ενδιαφέρομαι για tutorials,links ή ακόμα και βιβλία. Όποιος ξέρει παρακαλώ ας απαντήσει. Ευχαριστώ.
takistmr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Αν χρησιμοποιείς το ms visual studio τότε θα πρέπει να κατεβάσεις τον κατάλληλο connector από το site της mysql. Δες εδώ.
Hatman Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 visual c++ 6? Den mhpws prepei na skefteis kai thn c#? To support kovetai siga siga... gia to studio 6 pame sto 2008 siga siga... (milaw gia commercial kai oxi gia scientific purposes)
molf48 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Εχεις δοκίμασει το MyODBC; Αυτό θα σου δώσει πιστεύω την λύση, φτιάξε ένα ODBC και ενώσε αυτό στην γλώσσα.
Paraskeui Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 ευχαριστω πάρα πολύ για τη βοήθεια.απλά αυτό που θέλω να κάνω είναι σε εργασία και δε μου επιτρέπει να κινηθώ σε όποια γλώσσα επιθυμώ.και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια! Υ.Γ.:παρακαλώ αν γνωρίζετε κάποιο σχετικό link θα μου ήταν πολύ χρήσιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.