apaixtos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 arxika ekeino me ton skorpio pou prospathei na katastrepsei thn epikinonia sthn stratiwtikh vash.epexa merikes fores kai den prolavainw mexri telous..kai opws sou eipa disixws xronos den uparxei alla tha hthela na to paixw mexri telous..apo periergia:)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Χμ...η πίστα του Scorponok είναι κάπως... Καλό είναι συνήθως να πηγαίνεις κάτω από το έδαφος γιατί πηγαίνει πιο γρήγορα εκεί. Το κακό είναι που τα οχήματα είναι σε διαφορετικά σημεία και με αρκετή απόσταση μεταξύ τους, οπότε βρες το πιο ακριανό και μετά κυνήγα τα άλλα, γιατί αν πας πρώτα στο κεντρικο και μετά στα άλλα 2, θα πάει άσχημα το timing.
apaixtos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 oxi idiaiteres.protinomenes 2.0ghz-256ram-4gb skliro kai mia mesi karta grafikwn.
Sadman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 με ονbaord 64μβ?Γτ την 2900 και την 1950 μου τις πηρε η μανα μου γτ λεει εχω σχολειο(γαμο....)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 με ονbaord 64μβ?Γτ την 2900 και την 1950 μου τις πηρε η μανα μου γτ λεει εχω σχολειο(γαμο....) Ποιος παντρεύεται; Σοβαρά τώρα, το παιχνίδι δεν είναι κάτι σπουδαίο. Μόνο στα μοντέλα των πρωταγωνιστικών transformers είναι καλό και στο βίντεο της εισαγωγής. Από gameplay είναι για πολύ κλάμα...
@byZo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 ...και λίγα λές. Πιο χάλι δύσκολα θα βρείς. Τουλάχιστον η ταινία ήταν φοβερή!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.