Προς το περιεχόμενο

Transformers Game...

GhostRiderLSOV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Αν λέγατε ότι το Spider-man 3 είναι κάκιστο, που να δείτε αυτό το παιχνίδι από την Activision. Ελπίζω η ταινία τελικά να έχει κάτι καλό.

Α, το καλό του παιχνιδιού είναι ότι μπορείς να ξεκλειδώσεις Generation 1 Optimus Prime και Megatron. Αλλά τι να τους κάνεις...

Χειρισμός οχημάτων χάλια. Κάμερα γτπ.

Τερμάτισα με Autobots. Για Decepticons θα πάω μετά, αλλά και πάλι είναι...κάπως χάλι.

Edit: Από θείο, εμένα είναι ο Speedy Gonzalez καμιά φορά. ;)

Δημοσ.

παράξενο, στα trailers μου φαίνεται φοβερό αλλα, ίσως για τα δικά μου στανταρ μιας που είμαι φαν των mecha και ειδικα των transformers :P

• Moderators
Δημοσ.

Στο free roam τελικά (όταν δεν μπαίνεις σε αποστολή), έχει μια παραπάνω φάση. Αλλά και πάλι, περίμενα κάτι πολύ καλύτερο. :(

Edit: Ξεκλείδωσα τον G1 Optimus.

Αυτός είναι ο αρχηγός που ξέρω! ;)

Το φορτηγό από μπροστά είναι λίγο περίεργο. Κρίμα που δεν έχει το υπόλοιπο κομμάτι από πίσω. :P

transformers20070628224gg7.th.jpg transformers20070628224dl9.th.jpg transformers20070628224gq9.th.jpg transformers20070628224pg1.th.jpg transformers20070628224rf1.th.jpg transformers20070628224qj6.th.jpg

Πιστεύω ότι τα G1 μοντέλα αν μπαίναν στην ταινία, πάλι ωραία θα ήταν. :)

Δημοσ.

Το παραγγειλα κι εγω κι ερχεται με FedEx υπερ-express.Στο gamespot εφαγε κατι 6αρια ξεγυρισμενα αλλα το κατεβαζω μονο και μονο γιατι μεγαλωσα με δαυτα!Για να δουμε...

Δημοσ.

Ο Θείος από Σουηδία την έχει δει schumacher τον τελευταίο καιρό....οπότε θα το δούμε και αυτό. Αλίμονο με αυτά μεγαλώσαμε :D. Άντε αφού έγινε η αρχή περιμένω να δω σύντομα voltron, jumaru, thundercats και λοιπές αγάπες σε μεγάλη οθόνη και videogames xD!!!

Δημοσ.

Καλουλι ειναι αλλα σιγουρα θα μπορουσε να ειναι πολυυυυυυυυυυυ καλυτερο.Θυμιζει προχειροδουλεια,ιδιως οταν γινεσαι αυτοκινητο.Εχει αρκετη δραση και θελει ταχυτητα.6 θα του δωσω κι εγω λογω προχειροτητας στην κατασκευη.Για τους νοσταλγους της σειρας,αξιζει παντως!:)

• Moderators
Δημοσ.

Κι εγώ νοσταλγώ την σειρά, αλλά μερικές αποστολές είναι φτιαγμένες απλά για να σε τιμωρούν.

Εκεί που ανατινάζεις τους ανεμιστήρες και μετά που ο Megatron ελευθερώνει το no-miss (σχεδόν) χέρι του και κοπανάει τον Bumblebee για την πλάκα.

Επίσης ο χειρισμός των ιπτάμενων οχημάτων μου την έδωσε περισσότερο, το mouse το έκαναν να έχει dead zone...

Πρέπει να κουνήσεις κάμποσο το mouse για να στρίψει και μετά στρίβει πολύ απότομα. Αν στρίψεις λίγο, το αεροπλάνο/ελικόπτερο δεν στρίβει.

Ας έστριβε κατευθείαν. (όταν το δοκιμάσετε, θα καταλάβετε)

Και όχι, δεν βάζω το gamepad. Αφού έχει υποστήριξη mouse, ας έχει καλή υποστήριξη mouse. :P

Δημοσ.

Να σημειωσω μερικα bugs στον ηχο.Καποιες φορες κανει σα να κολλαει και το μαυρο τζιπ οπως και ο Optimus ακουγονται ελαχιστα σε μορφη οχηματος.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σε βιντεοκλαμπ δεν νομίζω να υπάρχουν, αλλά υπάρχουν απλόχερα από τον ανοιχτοχέρη προς όλους θείο, οποίος τα στέλνει μάλιστα και γρήγορα!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Α, το καλό του παιχνιδιού είναι ότι μπορείς να ξεκλειδώσεις Generation 1 Optimus Prime και Megatron. Αλλά τι να τους κάνεις...

na kano mia aposafinisi. o optimus prime kai o megatron tis tainias den anikoun se kanena generation. einai mono gia tin tainia. iparxoun omos xaraktiristika apo generation 1.

Although heavily redesigned like the other characters in the film, some classic design elements remain in his robot mode, including a predominantly red torso, primarily blue legs, the presence of windows in his chest, air filters on his shoulders, and a head design influenced by the original, featuring the iconic faceplate and antennae

http://en.wikipedia.org/wiki/Optimus_Prime#Generation_2

• Moderators
Δημοσ.

Ναι, είναι σε δικό τους continuity. Άλλωσε o Optimus Prime σε κάθε continuity έχει λεπτομέριες που φέρνουν στον G1. (Εκτός του Robots in Disguise που είναι κοκκινόασπρος και γίνεται πυροσβεστικό(!))

Πάντως και να τον έβαζαν σαν G1 στην ταινία δεν θα με χάλαγε.

Και το σωστό link

http://en.wikipedia.org/wiki/Optimus_Prime#2007_Transformers_film

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

vre paides,epeidi eipa na asxolithw ligo me auto kai mou fenetai simbathitiko alla oxi kati tromero kai xrono den exw poli,mipws xerete kana tropo na pagwsw ton xrono?kolisa se ena shmeio kai mou thn exei spasei ligo...katevasa kati patch alla den leitourgoun...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...