Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Αν λέγατε ότι το Spider-man 3 είναι κάκιστο, που να δείτε αυτό το παιχνίδι από την Activision. Ελπίζω η ταινία τελικά να έχει κάτι καλό. Α, το καλό του παιχνιδιού είναι ότι μπορείς να ξεκλειδώσεις Generation 1 Optimus Prime και Megatron. Αλλά τι να τους κάνεις... Χειρισμός οχημάτων χάλια. Κάμερα γτπ. Τερμάτισα με Autobots. Για Decepticons θα πάω μετά, αλλά και πάλι είναι...κάπως χάλι. Edit: Από θείο, εμένα είναι ο Speedy Gonzalez καμιά φορά.
PCM Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 παράξενο, στα trailers μου φαίνεται φοβερό αλλα, ίσως για τα δικά μου στανταρ μιας που είμαι φαν των mecha και ειδικα των transformers
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Μέλος Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Στο free roam τελικά (όταν δεν μπαίνεις σε αποστολή), έχει μια παραπάνω φάση. Αλλά και πάλι, περίμενα κάτι πολύ καλύτερο. Edit: Ξεκλείδωσα τον G1 Optimus. Αυτός είναι ο αρχηγός που ξέρω! Το φορτηγό από μπροστά είναι λίγο περίεργο. Κρίμα που δεν έχει το υπόλοιπο κομμάτι από πίσω. Πιστεύω ότι τα G1 μοντέλα αν μπαίναν στην ταινία, πάλι ωραία θα ήταν.
rallistas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Το παραγγειλα κι εγω κι ερχεται με FedEx υπερ-express.Στο gamespot εφαγε κατι 6αρια ξεγυρισμενα αλλα το κατεβαζω μονο και μονο γιατι μεγαλωσα με δαυτα!Για να δουμε...
chill Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Ο Θείος από Σουηδία την έχει δει schumacher τον τελευταίο καιρό....οπότε θα το δούμε και αυτό. Αλίμονο με αυτά μεγαλώσαμε . Άντε αφού έγινε η αρχή περιμένω να δω σύντομα voltron, jumaru, thundercats και λοιπές αγάπες σε μεγάλη οθόνη και videogames xD!!!
rallistas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Καλουλι ειναι αλλα σιγουρα θα μπορουσε να ειναι πολυυυυυυυυυυυ καλυτερο.Θυμιζει προχειροδουλεια,ιδιως οταν γινεσαι αυτοκινητο.Εχει αρκετη δραση και θελει ταχυτητα.6 θα του δωσω κι εγω λογω προχειροτητας στην κατασκευη.Για τους νοσταλγους της σειρας,αξιζει παντως!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Μέλος Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Κι εγώ νοσταλγώ την σειρά, αλλά μερικές αποστολές είναι φτιαγμένες απλά για να σε τιμωρούν. Εκεί που ανατινάζεις τους ανεμιστήρες και μετά που ο Megatron ελευθερώνει το no-miss (σχεδόν) χέρι του και κοπανάει τον Bumblebee για την πλάκα. Επίσης ο χειρισμός των ιπτάμενων οχημάτων μου την έδωσε περισσότερο, το mouse το έκαναν να έχει dead zone... Πρέπει να κουνήσεις κάμποσο το mouse για να στρίψει και μετά στρίβει πολύ απότομα. Αν στρίψεις λίγο, το αεροπλάνο/ελικόπτερο δεν στρίβει. Ας έστριβε κατευθείαν. (όταν το δοκιμάσετε, θα καταλάβετε) Και όχι, δεν βάζω το gamepad. Αφού έχει υποστήριξη mouse, ας έχει καλή υποστήριξη mouse.
rallistas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Να σημειωσω μερικα bugs στον ηχο.Καποιες φορες κανει σα να κολλαει και το μαυρο τζιπ οπως και ο Optimus ακουγονται ελαχιστα σε μορφη οχηματος.
jimarass Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Παιδιά που μπορώ να βρω όλα τα επεισόδια transformers?Υπάρχουν σε βίντεο κλαμπ?
nodas_21greek Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Σε βιντεοκλαμπ δεν νομίζω να υπάρχουν, αλλά υπάρχουν απλόχερα από τον ανοιχτοχέρη προς όλους θείο, οποίος τα στέλνει μάλιστα και γρήγορα!
privateer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Demo: http://www.gamershell.com/download_20418.shtml
FarCry Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Α, το καλό του παιχνιδιού είναι ότι μπορείς να ξεκλειδώσεις Generation 1 Optimus Prime και Megatron. Αλλά τι να τους κάνεις... na kano mia aposafinisi. o optimus prime kai o megatron tis tainias den anikoun se kanena generation. einai mono gia tin tainia. iparxoun omos xaraktiristika apo generation 1. Although heavily redesigned like the other characters in the film, some classic design elements remain in his robot mode, including a predominantly red torso, primarily blue legs, the presence of windows in his chest, air filters on his shoulders, and a head design influenced by the original, featuring the iconic faceplate and antennae http://en.wikipedia.org/wiki/Optimus_Prime#Generation_2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Μέλος Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Ναι, είναι σε δικό τους continuity. Άλλωσε o Optimus Prime σε κάθε continuity έχει λεπτομέριες που φέρνουν στον G1. (Εκτός του Robots in Disguise που είναι κοκκινόασπρος και γίνεται πυροσβεστικό(!)) Πάντως και να τον έβαζαν σαν G1 στην ταινία δεν θα με χάλαγε. Και το σωστό link http://en.wikipedia.org/wiki/Optimus_Prime#2007_Transformers_film
apaixtos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 vre paides,epeidi eipa na asxolithw ligo me auto kai mou fenetai simbathitiko alla oxi kati tromero kai xrono den exw poli,mipws xerete kana tropo na pagwsw ton xrono?kolisa se ena shmeio kai mou thn exei spasei ligo...katevasa kati patch alla den leitourgoun...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Για ποιο σημείο λες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.