PETROS13 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 ωραία ,ευχαριστώ πολύ. το μόνο που με φοβίζει είναι ότι κάθε το SNR Margin ενώ είναι 40,4 πέφτει για ελάχιστο χρόνο πότε πότε στο 30 . κάθε λεπτό και για 2 δεύτερα μου εμφανίζει και 1 30αρι... αλήθεια... SNR Margin και Line Attenuation τι σημαίνουν? όσο μεγαλύτερα τόσο καλύτερα είναι?
poulinos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 margin oso megalitero kalitero.attenuation oso mikrotero kalitero.margin thorivos apo exoterikes piges attenuatioin apolia simatos logo apostasis Για το S/N 6dB ή παρακάτω είναι πολύ κακό και είναι πολύ πιθανό να έχεις προβλήματα συγχρονισμού 7dB-10dB μέτριο αλλά δεν αφήνει πολύ χώρο για διακυμάνσεις 11dB-20dB καλό χωρίς προβλήματα συγχρονισμού 20dB-28dB εξαιρετικό 29dB και πάνω = αστέρι Για την Attenuation 20dB και κάτω = αστέρι 20dB-30dB εξαιρετικό 30dB-40dB πολύ καλό 40dB-50dB καλό 50dB-60dB φτωχό με πιθανά προβλήματα σύνδεσης 60dB και πάνω = σίγουρα προβλήματα σύνδεσης
steliosdj Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 ta 24mbit einai to terma ths adsl2+...den paei pio panw...meta prepei na alla3oun eidos xDSL kai to vlepw ligo dyskolo na ginetai syntoma... Παει λιγο ακομη . 27mbit φτανουν τα περισσοτερα dslam και καποια τερματιζουν στα 31mbit περιπου .
cordobros Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 το θεμα δεν ειναι ποσο φθανει το ρουτερ αλλα μετα την αναβαθμιση τι ταχυτητα εχουμε. εγω δεν βλεπω μεγαλη διαφορα κατεβαζοντασ αρχεια που εχω ξανακατεβασει για να δω την διαφορα. με τα 10 mbps τα κατεβασα με μ.ο. 950ΚΒ/s και τωρα τα κατεβαζω με τα 24mbps,με 1400kB/s. δηλαδη αυξησξ τησ ταχυτητασ περιπου στο 50%. καμμια σχεση με το κλειδωμα του ρουτερ στα 21000 που εχω. εαν παραμεινει αυτο σιγα την αναβαθμιση. για πεστε και σεισ ειστε στα ιδια επιπεδα με μενα;
PETROS13 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 margin oso megalitero kalitero.attenuation oso mikrotero kalitero.margin thorivos apo exoterikes piges attenuatioin apolia simatos logo apostasisΓια το S/N 6dB ή παρακάτω είναι πολύ κακό και είναι πολύ πιθανό να έχεις προβλήματα συγχρονισμού 7dB-10dB μέτριο αλλά δεν αφήνει πολύ χώρο για διακυμάνσεις 11dB-20dB καλό χωρίς προβλήματα συγχρονισμού 20dB-28dB εξαιρετικό 29dB και πάνω = αστέρι Για την Attenuation 20dB και κάτω = αστέρι 20dB-30dB εξαιρετικό 30dB-40dB πολύ καλό 40dB-50dB καλό 50dB-60dB φτωχό με πιθανά προβλήματα σύνδεσης 60dB και πάνω = σίγουρα προβλήματα σύνδεσης ευχαριστώ πολύ και πάλι για τη διευκρίνηση... ήρθε η ώρα να ρωτήσω τη forthnet αν μπορώ να αλλάξω το φοιτητικό πακέτο που έχω σε αυτό!!!
pkoutsias Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 den tha pas poli psila .xamilo margin idi kai megalo attenuation. Μπορώ να ελπίζω σε βελτίωση αν αλλάξω τα καλώδια και τις συνδέσεις στο σπίτι μου γιατί είναι μπ***λο? Γενικά, λόγω ISDN έχω αναγκαστεί να κάνω ενώσεις καλωδίων μέσα στις μπρίζες, να έχω μεγάλου μήκους καλώδια για τα τηλέφωνα και τέτοιες μαϊμουδιές... Παίζει κάποιος υπολογισμός για την αναμενώμενη ταχύτητα μέσω margin και attenuation?
parashos_ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Help... DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 8658 kbps Upstream Rate: 509 kbps Downstream Margin: 6 db Upstream Margin: 27 db Downstream Line Attenuation: 39 db Upstream Line Attenuation: 9 db Downstream Transmit Power: 0 Upstream Transmit Power: 0 σημερινα νουμερα αλλα με ανησυχουν οι διαφορες και τα μηδενικα.
tonypapadovic Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 poulinos δηλαδή αυτά τα δικά μου είναι άστα να πάνε: Upstream Margin -23 Downstream Margin 6; Τα άλλα είναι καλά: Downstream Line Attenuation 15 Upstream Line Attenuation 5 Το router κλειδώνει στα 21150 αλλά δεν υπάρχει διαφορά στα downloads, από rs πιάνω 800+
aris60 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 poulinos δηλαδή αυτά τα δικά μου είναι άστα να πάνε: Upstream Margin -23 Downstream Margin 6; Τα άλλα είναι καλά: Downstream Line Attenuation 15 Upstream Line Attenuation 5 Το router κλειδώνει στα 21150 αλλά δεν υπάρχει διαφορά στα downloads, από rs πιάνω 800+ Καλημερα για πια περιοχη ειναι αυτα τα στοιχεια, να εχουμε υπ οψιν μας?
cordobros Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 και εμενα σημερα κλειδωνει στα 22050/509,αλλα μικρη η ανοδοσ στο κατεβασμα. μετρηση πριν απο 5 λεπτα.
poulinos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Μπορώ να ελπίζω σε βελτίωση αν αλλάξω τα καλώδια και τις συνδέσεις στο σπίτι μου γιατί είναι μπ***λο? Γενικά, λόγω ISDN έχω αναγκαστεί να κάνω ενώσεις καλωδίων μέσα στις μπρίζες, να έχω μεγάλου μήκους καλώδια για τα τηλέφωνα και τέτοιες μαϊμουδιές... Παίζει κάποιος υπολογισμός για την αναμενώμενη ταχύτητα μέσω margin και attenuation? ftiaxe ta kalodia allios oute to til den tha pexei sto leo apo proto xeri.episis an ixes isdn kai ixes prizaki tou ote to petas opos einai.b.iparxei ipologismos alla ola einai sxetika epidi poles fores tha pexeis se interleave mode. Help... DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 8658 kbps Upstream Rate: 509 kbps Downstream Margin: 6 db Upstream Margin: 27 db Downstream Line Attenuation: 39 db Upstream Line Attenuation: 9 db Downstream Transmit Power: 0 Upstream Transmit Power: 0 σημερινα νουμερα αλλα με ανησυχουν οι διαφορες και τα μηδενικα. entaxei exei ligo megalo attenuation.b.ta midenika ine san bug tou linksys tou paliou pisteuo giati exo to linksys wag200 kai ta blepo kanonika poulinos δηλαδή αυτά τα δικά μου είναι άστα να πάνε: Upstream Margin -23 Downstream Margin 6; Τα άλλα είναι καλά: Downstream Line Attenuation 15 Upstream Line Attenuation 5 Το router κλειδώνει στα 21150 αλλά δεν υπάρχει διαφορά στα downloads, από rs πιάνω 800+ to margin peftei sto 6 epidi klidonei i grammi sta 21 megabit.oso pio psila i grammi toso peftei to margin.opote katholou agxos. και εμενα σημερα κλειδωνει στα 22050/509,αλλα μικρη η ανοδοσ στο κατεβασμα.μετρηση πριν απο 5 λεπτα. ipomoni tha dosoun kai auto pou prepei
FireJim Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Παιδια και εγω χρειαζομαι λιγο την βοηθεια σας. Εχω το linksys wag200g και μου δειχνει αυτα τα νουμερακια τα οποια απ οτι διαβασα σε ποστ παραπανω εινια μαλλον καλα: DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: MultiMode DSL Path Mode: Fast Downstream Rate: 1024 kbps Upstream Rate: 256 kbps Downstream Margin: 31 db Upstream Margin: 25 db Downstream Line Attenuation: 28 db Upstream Line Attenuation: 6 db Επειδη θελω και εγω τα 24 μπιτια (ειμαι περιπου 500 μετρα απο πΟΤΕ) σε λιγοτερο απο 2 μηνες η forthnet θα τα προσφερει στο Ηρακλειο. Ποσο λετε να πιανω; Παντως νομιζω πως θα εχω προβλημα γιατι με Vivodi τρωω πανω απο 10 disconnect την μερα και πολλες φορες το μοντεμακι κολλαει και δεν επανασυνδεεται.
poulinos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 ευχαριστώ πολύ και πάλι για τη διευκρίνηση...ήρθε η ώρα να ρωτήσω τη forthnet αν μπορώ να αλλάξω το φοιτητικό πακέτο που έχω σε αυτό!!! nai ginetai.credits to mesmerizing girl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.