Προς το περιεχόμενο

θα τα πιανω τα 24ΜΒ/s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 254
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Kai I oTENET ti na pei me 8.5 Gbit Me 4 kai 8ares grammes kai portes ADSL sxedon se olokliri tin ellada....

Mia xara einai to bandwidth tis forthnet me to eksoteriko.

h Otenet exei 2x10gbit grammes me e3wteriko...(symfwna me filo mou mhxanhko diktuwn pou douleuei sthn Otenet)

Δημοσ.

cordobros σταμάτα να ποστάρεις τις ταχύτητες γιατί με 16Mbit που πιάνω μέρχι στιγμής δεν την παλεύω...

Ψυχολογικός πόλεμος ρε παιδί μου... πώς το λένε;! :)

Δημοσ.

Έεετσι,έεετσι... :)

Μετά θα το πάμε όπως και με την ιπποδυνάμη των αυτοκινήτων.

Κάτοχος Alfa Romeo GTV προς κάτοχο Nissan Almera Challenge: Τα δικά μου 200 άλογα είναι σαν 350 δικά σου.

Έτσι μου λοιπόν τα δικά μου 16Mbit είναι σαν τα 21Mbit του cordobros... :)

Δημοσ.

τελικα μετα απο κανα μηνα θα αρχισουμε να λεμε ποτε θα ξανακανει αναβαθμιση η φορθνετ γιατι θα εχουμε συνηθισει τα 24ΜΒ/s,και θα μασ φαινονται λιγα.

• Super Moderators
Δημοσ.

ta 24mbit einai to terma ths adsl2+...den paei pio panw...meta prepei na alla3oun eidos xDSL kai to vlepw ligo dyskolo na ginetai syntoma...

Δημοσ.
τελικα μετα απο κανα μηνα θα αρχισουμε να λεμε ποτε θα ξανακανει αναβαθμιση η φορθνετ γιατι θα εχουμε συνηθισει τα 24ΜΒ/s,και θα μασ φαινονται λιγα.

Na sou pw? kai ti tha ta kanis perissotera? ti allo tha katevazis pia, Geek? eleos. edw kanate aman na valete dsl tora exete kai parapouna me liga mpbs kai kati trexi sta giftika.

*ps. alli exoune akoma dialup (den to leo gia mena :?)

Δημοσ.

πλακα κανω.

νομιζω οτι τα 24 ειναι αξιοπρεπη και αν δεν ηταν οι εναλλακτικοι οχι 24 ουτε 4 δεν θα βλεπαμε απο τον ακατονομαστο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...