kosmasgr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 offtopic Ελα τα βύσματα να βγαίνουν στη φόρα Downstream Upstream SNR margin (dB): 30.2 30.0 Attenuation (dB): 25.0 9.5 poulinos καλά είναι ?
PETROS13 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 εννοώ ότι αν σε 3 μήνες τα 24 mbit κάνουν 30 ευρώ το μήνα, θα είναι αναγκασμένος να πληρώνει τόσα (δεν λέω για double play)..to λέει στους όρους της αίτησης..
tatos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 sto kouti tou dslam exis tor modem sou??? den ksero isos kai kanena pou na exi piasi pano apo 5 ston server tis athinas....
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 to speedtest.net den leei pola.kante kana download me download manager kai meta to blepoume
tatos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 me download manager kai sigkekrimena internet download manager 1.7-1.8 kai 2 ama exi kefia....
Sincere Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Ρε παιδιά εκείνο το powered by On Telecoms στο speedtest.net δεν μου κάθετε καλά! Είχα 10 με forthnet και με έδινε 6 έχω 16 me forthnet με δείχνει παλι 6 κάνω direct download απο servers και rapidshare και πιάνω 1.5 (αθροιστικά) μέσα στο νερό. Είμαι περίεργος να δώ τι θα μου έδειχνε το site αυτό άν είχα on. Το φαντάζεστε? να πάει κάποιος που είναι στην on με 8 και να του γράψει 24 επειδή η σελίδα αναγνώρισε τον "σωστό" server. Μπου α χα χα χα χα!
cordobros Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 για να τελειωνουμε μια και καλη για το τι ταχυτητα εχει ο καθενασ στην πραγματικοτητα και οχι στα χαρτια ,ενα ειναι το τεστ. ftp://ftp.forthnet.gr/pub/www/apache/forrest/. κατεβαστε το προτελευταιο αρχειο και οσο δειξει αυτη ειναι και η αληθινη ταχυτητα.
xpapias Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 για να τελειωνουμε μια και καλη για το τι ταχυτητα εχει ο καθενασ στην πραγματικοτητα και οχι στα χαρτια ,ενα ειναι το τεστ.ftp://ftp.forthnet.gr/pub/www/apache/forrest/. κατεβαστε το προτελευταιο αρχειο και οσο δειξει αυτη ειναι και η αληθινη ταχυτητα. 900kb/sec. Λογικά όμως θα με αναβαθμίσουν στα 24, έτσι;
PaPpaS_gr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 to 7 margin sto down den einai poli kalo.nai sou leei oti mporeis na pexeis mexri 11 an kai me 7 margin ine xlomo.bebea stin praxi tha deisti tha ginei dioti se alous isp kai forthnet pezeis me interleave oxi me fast kai kapoios fores paei parapano.pantos paraxeno toso xamilo margin sto down.sigoura exeis filtra pantou? File poulinos ta noumera ta prwta einai downstream kai ta deutera upstream... ara to 7.0 einai gia upload kai oxi toumpalin...loipon ti les me ta kainouria dedomena? Gia na einai pio eudiakrita... Downstream/ Upstream SNR margin (dB): 30.2/ 7.0 Attenuation (dB): 27.0/ 14.5 Output power (dBm): 17.2/ 0.3 Attainable rate (Kbps): 10912/1216 Rate (Kbps): 2048/256
cordobros Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 κατεβαζω απο stage6 τωρα διαφορα βιντεο με v downloader με 2,2ΜΒ ακατεβατα επι 2 ωρεσ. μιλαμε σταθερη ταχυτητα 2,2 χωρισ να πεσει στο 2,1 καθολου. κατεβαζω ομωσ συγχρονωσ δεκα-δεκα τα βιντεο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.