Προς το περιεχόμενο

θα τα πιανω τα 24ΜΒ/s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα αν δεν γινη αλλαγη στο καλοδιο δεν θα υπαρχει δυνατοτητα να βελτιωθουν οι ταχυτητες που εχουν ανακοινωσει οι εταιριες, ενα μικρο προβαδισμα εχει η Vivodi επειδη ξεκινησε πρωτη, αλλα υπαρχουν καθυστερησεις απο τον ΟΤΕ, διοτι πρεπει να γινουν αλλαγες στα ασυντηρητα καλοδια χαλκου.

• Απαντ. 254
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ενταξει ειναι κατι μακροχρονιο,αλλα αν ο ΟΤΕ μπει στο λουκι του ανταγωνισμου θα αναγκασθει να τισ αλλαξει συντομα.

Δημοσ.
Καλημερα αν δεν γινη αλλαγη στο καλοδιο δεν θα υπαρχει δυνατοτητα να βελτιωθουν οι ταχυτητες που εχουν ανακοινωσει οι εταιριες, ενα μικρο προβαδισμα εχει η Vivodi επειδη ξεκινησε πρωτη, αλλα υπαρχουν καθυστερησεις απο τον ΟΤΕ, διοτι πρεπει να γινουν αλλαγες στα ασυντηρητα καλοδια χαλκου.

i vivodi an eixe ekmetaleutei auto to probadisma tha einai ginei kolosos kai molossos alla tora einai tsiouaoua akoma

Δημοσ.
i vivodi an eixe ekmetaleutei auto to probadisma tha einai ginei kolosos kai molossos alla tora einai tsiouaoua akoma

Καλημερα εχεις δικαιο αλλα,αν και οι ιδιωτικες φορτωθουν με εξοδα μια απο τα ιδια θα εχουμε στις τιμες,απο οτι γνωριζω εχουν συμβασεις με συνεργεια που π.χ. κανουν την μεταφορα και εγκατασταση μετρηση κ.λ.π. του cabletv, πολλες θα ελεγα παρα πολλες οι αιτησεις για αυτη την υπηρεσια που εκανε την προσφορα μεχρι 31/3 και δυσκολευεται τωρα στην συνδεση αυτων μεχρι και 4 μηνες εφθασε η αναμονη των πελατων,χορια που τα καλοδια ειναι σε τρισαθλια κατασταση.Καλη υπομονη σε ολους μας σε οτι αφορα της μεγαλες ταχυτητες. :-D

Δημοσ.

αυτό που με ξενέρωσε είναι ότι μου είπε μια πωλήτρια ότι δεν μπορεί να γίνει συμψηφισμός με αυτό που έχω προπληρώσει το πακέτο του ενός έτους φοιτητικό..άρα περιμένω μάλλον ....τους διπλασιασμούς ταχυτήτων και πάλι και βλέπουμε...

Δημοσ.

kalhspera ki apo mena ...poulinos ti egine? se eixa afhsei sta 11k+ posts kai exeis paei 15k+ ante opou na nai tha to mhdeniseis to counter :P

Loipon aurio tha parw ki egw na allaksw sto 2play . Pros to paron exw otenet 2Mbps kai eimai arketa euxaristhmenos . Exw to router USR9108 kai mou vgazei ta katwthi ADSL statistics...

SNR margin (dB): 30.2 7.0

Attenuation (dB): 27.0 14.5

Output power (dBm): 17.2 0.3

Attainable rate (Kbps): 10912 1216

Rate (Kbps): 2048 256

Ta noumera apo mona tous einai eksairetika (symfwna me ton odhgo ) alla einai kati pou me anhsyxei... leei attainable rate 10912 pou shmainei oti einai to maximum pou mporei na piasei h grammh mou? dld den tha mporesw na kleidwsw se parapanw apo 11Mbps? poulinos gnwrizeis kati? thx

Δημοσ.
αυτό που με ξενέρωσε είναι ότι μου είπε μια πωλήτρια ότι δεν μπορεί να γίνει συμψηφισμός με αυτό που έχω προπληρώσει το πακέτο του ενός έτους φοιτητικό..άρα περιμένω μάλλον ....τους διπλασιασμούς ταχυτήτων και πάλι και βλέπουμε...

kai ego enos etous foititiko exo pou teleionei telos noembriou.

pote tha ginei pali diplasiasmos taxititas? proti fora diabazo gia deutero diplasiasmo. gia peite!

Δημοσ.
kalhspera ki apo mena ...poulinos ti egine? se eixa afhsei sta 11k+ posts kai exeis paei 15k+ ante opou na nai tha to mhdeniseis to counter :P

Loipon aurio tha parw ki egw na allaksw sto 2play . Pros to paron exw otenet 2Mbps kai eimai arketa euxaristhmenos . Exw to router USR9108 kai mou vgazei ta katwthi ADSL statistics...

SNR margin (dB): 30.2 7.0

Attenuation (dB): 27.0 14.5

Output power (dBm): 17.2 0.3

Attainable rate (Kbps): 10912 1216

Rate (Kbps): 2048 256

Ta noumera apo mona tous einai eksairetika (symfwna me ton odhgo ) alla einai kati pou me anhsyxei... leei attainable rate 10912 pou shmainei oti einai to maximum pou mporei na piasei h grammh mou? dld den tha mporesw na kleidwsw se parapanw apo 11Mbps? poulinos gnwrizeis kati? thx

to 7 margin sto down den einai poli kalo.nai sou leei oti mporeis na pexeis mexri 11 an kai me 7 margin ine xlomo.bebea stin praxi tha deisti tha ginei dioti se alous isp kai forthnet pezeis me interleave oxi me fast kai kapoios fores paei parapano.pantos paraxeno toso xamilo margin sto down.sigoura exeis filtra pantou?

Δημοσ.
kai ego enos etous foititiko exo pou teleionei telos noembriou.

pote tha ginei pali diplasiasmos taxititas? proti fora diabazo gia deutero diplasiasmo. gia peite!

έχει ακουστεί από έναν γνωστό μου που δούλευε ΟΤΕ. δεν ξέρω αν θα γίνει.. μακάρι..

να σε ρωτήσω...το φοιτητικό ήταν 117 ευρώ για 1 χρόνο..λόγω αυτής της προσφοράς θυμάται κανείς πόσο θα γινόταν μετά το τέλος του χρόνου..?

Είμαι σίγουρος ότι ήταν γύρω στα 10 ευρώ το μήνα σαν συνέχεια της προσφοράς και μου λένε ότι είναι 18,5 για την 768 :confused::confused:

Αρχές Δεκέμβρη τελειώνει η δικιά μου..

Δημοσ.

ποτέ δεν ξέρεις..έφυγαν πάρα πολλοί για τη forthnet με double play και κάτι λίγοι για vivodi,tellas ,on . σε ότι είναι να κάνει θα πρέπει να επισπεύσει τις διαδικασίες..

Δημοσ.
39 euro double play.25 shared llu eos 24 mbit.auta thimame apexo an den kano lathos.

έλεγα για τη συνέχεια του φοιτητικού ..:mrgreen:

δεν παραξενεύεται κανείς ότι στην προσφορά 24 mbit οι τιμές ανά μήνα θα είναι σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...