Προς το περιεχόμενο

θα τα πιανω τα 24ΜΒ/s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν τουσ ειπαμε ομωσ εμεισ να μασ κανουν αναβαθμιση απο τα 10 στα 24.

μονοι τουσ για να πιασουν και αλλουσ πελατεσ το ειπαν.

εαν δεν μπορουσαν στα 25 ασ μασ δινανε 15 ωστε και ολοι να ειμασταν ευχαριστημενοι και η φορθνετ να εβγαινε ασπροπροσωπη.

παλι θα μαζευε ολη την πελατεια γιατι και τα 15 ειναι παλι η καλυτερη προσφορα.

αφου ολοι ξερουμε οτι του Ελληνα αν του ταξεισ κατι και δεν το κανεισ θα μουρμουραει.

• Απαντ. 254
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

ma afou 3eka8ara to leei, EWS 24mbit, den sou leei 24mbit. Ase pou ta idia lefta plhrwneis me auta pou plhrwnes sta 10mbit, anevhkes sta 13mbit den se xalaei...tsampa einai...

Δημοσ.
για πεστε γνωμεσ θα τα πιανω τα 24ΜΒ απο την Κυριακη;

παντωσ τα 10ΜΒ στουσ 2 μηνεσ που ειμαι στο 2play τα πιανω ανετα.

η αποσταση μου απο dslam Κορυδαλλου ειναι 500 μετρα.

ναι θα τα πιάνεις από τα μαλλιά ):-D:-D:-D με τι bandwith ????

σύνδεση στα 19.3 Mbps και κατεβάζει ddload max με 700 ΚBs από διάφορους servers (και ελλάδας) με ρυθμισμένη σύνδεση.Απόσταση από dslam 13 νούμερα (ίδιος δρόμος). Με σύνδεση στα 10 για 3 μέρες έφθανε το 1 ΜB/s, μετά έπεσε στα 700 KB/s οπού και βολοδέρνει μέχρι σήμερα. Ασε που μάλλον μπήκε τσεκούρι και στα p2p γιατί βλέπω κάτι ελεεινά νούμερα τις τελευταίες μέρες, αυτό θέλει ψάξιμο. Αν δεν χώσει γκαφρά στους ξένους να πάρει bandwidth καληνύχτα.. αν και απ'ότι φαίνεται ο μύθος πουλάει ακόμη.. και κάτι τελευταίο, η φράση contention ratio σου λέει κάτι? σύνδεσε το με την προσφορά της

1ης ιουνιου..

Δημοσ.
emena to wag200 arxise ta gallika tou pali....eki pou xtes gia ores...kai polla DL kai games kai genikos itane se kinisi douleye mia xara teleia tha elega!!!tou evala kai to teleyteo firm poulinos ayto pou dini i forthnet omos kai ekana ksana ta portforw ena ena kai itane ok....simera loipon eno oli nixta eno itane klisto to lampaki tou internet itane prasino me to pou aniksa to pc egine kokkino!!!mpeno sto setup tou kai pao kai vlepo oti exi epilogi na patiso oxi connect alla disconnect prota????patao loipon kai meta arxisa na patao connect sto 3 connect mpike kai xronise pali sta 18!!!!giati ginete ayto re pedes mou exi spasi ta neyra!!!!AAA....kai i agapimeni mou forthnet mou erikse kiallo to margin sta 4db!!!!:((( any ideas????

den sto rixnei i forthnet to margin.ego ipa dokimi me adsl2 i g.dmt

elpizo simera pou tha erthi to wag300 na bro tin igia mou allios mono pou skeftomai oti prepei na arxiso ta tilefona sti texniki ipiresia me piani to kefali mou....

kala pires to wag300 kai den xereis na to setareis monos.diladi ntropi

re paidia na rotisw... exw tora adsl over isdn. an zitisw na mou kanoun tin grammi pstn tha prepei na me allaksoun k dslam, sosta? to thelw gia na min trexw me alages meta otan valw 2play k xasw k meros apo tin sindesi mou...

se allazzoun dslam.allo gia pstn allo gia isdn.mesa ston idio xoro bebea.

Εγω εχω το linksys wag345g και εκανα firmware upgrade για να γλυτωσω απο τα disconnections.Και οντως γλυτωσα.Εβαλα ομως αντι για dgmt ,adsl2+ να δω που κλειδωνει.Και κλειδωσε στα 17mbps.Αλλα τα disconnections πηγαιναν συννεφο.Τι κανω τωρα???:(

i g.dmt i adsl2

Να ρωτήσω, από το speedtest.net ποιον server να επιλέξω; Ο Athens μου βγάζει κάτω από 4mbps μονίμως. Tης Κωνσταντινούπολης μου βγάζει γύρω στα 6. Υπάρχει κάποιος που προτιμάται από τους χρήστες;

ftp.ntua.gr ftp.otenet.gr ftp.forthnet.gr

δευτερη μερα σημερα μετα την αναβαθμιση ,αλλα δεν βλεπω καμμια καλυτερευση απο χθεσ.

με 22050/509 φθανω μεχρι 1,5ΜΒ/s οτι και χθεσ δηλαδη.

εχει παρει κανεισ την φορθνετ να ρωτησει τι θα γινει μετισ ταχυτητεσ;

προσπαθω σημερα ολη μερα να τουσ παρω,αλλα δεν μπορω να τουσ πιασω.

εαν εμαθε κανεισ τιποτα ασ το ποσταρει να μαθουμε και μεισ εαν θα ανεβουν οι ταχυτητεσ η θα παραμεινουν σε αυτα τα πλαισια και να το παρουμε αποφαση.

diladi se xalaei 1,5 megabyte .be cool re si.

Δημοσ.
που βρισκετε το dslam του κορυδαλλου? ξερει κανεις? εγω μενω πλατεια ελευθεριας και δεν πιανω τα 10Mbs

den ine mono apostasi alla genikos poiotita kalodiou

ναι θα τα πιάνεις από τα μαλλιά ):-D:-D:-D με τι bandwith ????

σύνδεση στα 19.3 Mbps και κατεβάζει ddload max με 700 ΚBs από διάφορους servers (και ελλάδας) με ρυθμισμένη σύνδεση.Απόσταση από dslam 13 νούμερα (ίδιος δρόμος). Με σύνδεση στα 10 για 3 μέρες έφθανε το 1 ΜB/s, μετά έπεσε στα 700 KB/s οπού και βολοδέρνει μέχρι σήμερα. Ασε που μάλλον μπήκε τσεκούρι και στα p2p γιατί βλέπω κάτι ελεεινά νούμερα τις τελευταίες μέρες, αυτό θέλει ψάξιμο. Αν δεν χώσει γκαφρά στους ξένους να πάρει bandwidth καληνύχτα.. αν και απ'ότι φαίνεται ο μύθος πουλάει ακόμη.. και κάτι τελευταίο, η φράση contention ratio σου λέει κάτι? σύνδεσε το με την προσφορά της

1ης ιουνιου..

sta p2p den tha mpei freno apla tha exeis to klasiko.mia ellada oli sto emule na thelei na katevasei me 24 kai na kanei upload me 512 kai ama kanei.

Δημοσ.

file poulinos ta til sti texniki ipiresia den itane gia to setarisma alla gia tis aposindesis...mallon lathos katalaves..no problem

tis dokimes pou mou ipes sou apantisa oti tis ekana kai ti apotelesma ixa...tora sigoura oti opoios theli ta pola xani kai ta liga...

Δημοσ.

Μου χουν σπάσει τα νεύρα!!!!Συνεχώς disconnect!Ειμουν και εγώ sethekk Halls και εφαγα 5 disconnect στη σειρα!Ε στο τελος τα παρατησα!Μου ρθε να πεταξω το ρουτερ απο το μπαλκόνι!Εχει αλλος συναντησει τετοια προβλήματα?Εντωμεταξυ εχω μερικες φορες και για ποολυ ωρα τεραστιο λατενσυ στο WoW!!!Επισης ταχύτητα πανω απο 700 kb/s δεν εχω δει και εχω αυτά:

Stream Type

Actual Data Rate

Upstream

508 (Kbps.)

Downstream

21315 (Kbps.)

[Go Top]

Operation Data / Defect Indication:

Operation Data

Upstream

Downstream

Noise Margin

25 dB

6 dB

Attenuation

9 dB

13 dB

Indicator Name

Near End Indicator

Far End Indicator

Fast Path FEC Correction

0

0

Interleaved Path FECCorrection

0

17268767

Fast Path CRC Error

0

0

Interleaved Path CRC Error

0

161273

Loss of Signal Defect

0

---

Fast Path HEC ERROR STR

0

0

Interleaved Path HEC ERROR

0

0

Δημοσ.
Μου χουν σπάσει τα νεύρα!!!!Συνεχώς disconnect!Ειμουν και εγώ sethekk Halls και εφαγα 5 disconnect στη σειρα!Ε στο τελος τα παρατησα!Μου ρθε να πεταξω το ρουτερ απο το μπαλκόνι!Εχει αλλος συναντησει τετοια προβλήματα?Εντωμεταξυ εχω μερικες φορες και για ποολυ ωρα τεραστιο λατενσυ στο WoW!!!Επισης ταχύτητα πανω απο 700 kb/s δεν εχω δει και εχω αυτά:

Stream Type

Actual Data Rate

Upstream

508 (Kbps.)

Downstream

21315 (Kbps.)

[Go Top]

Operation Data

Upstream

Downstream

Noise Margin

25 dB

6 dB

Attenuation

9 dB

13 dB

Indicator Name

Near End Indicator

Far End Indicator

Fast Path FEC Correction

0

0

0

17268767

Fast Path CRC Error

0

0

0

161273

Loss of Signal Defect

0

---

Fast Path HEC ERROR STR

0

0

0

0

επειδη εχουμε παρομιεσ τιμεσ ,εγω δοκιμαζω την ταχυτητα απο τα αρχεια του azureus vuse.για δοκιμασε και απο κει κατεβαζοντασ συγχρονωσ 5-6 αρχεια.

λογικα θα πρεπει να κατεβασεια τα αρχεια με 1,3-1,5ΜΒ/s.

Δημοσ.

Stream Type

Actual Data Rate

Upstream

508 (Kbps.)

Downstream

21315 (Kbps.)

[Go Top]

Operation Data

Upstream

Downstream

Noise Margin

25 dB

6 dB

Attenuation

9 dB

13 dB

Indicator Name

Near End Indicator

Far End Indicator

Fast Path FEC Correction

0

0

0

17268767

Fast Path CRC Error

0

0

0

161273

Loss of Signal Defect

0

---

Fast Path HEC ERROR STR

0

0

0

0

pare ena til stoin forthnet tha sou kanoun mia allagi kai logika tha pexeis ;)

Δημοσ.

Cordobros από το rapidshare με primeum account και flashget πιανω 700 μο αλλα θα δοκιμάσω και το azureus και θα σου πω!!!Poulinos τι εννοεις?Γιατι με εχει .... με τα disconnect ειδικά στο wow!!!!Και σημερα τα ιδια

Δημοσ.

λοιπον μιλησα με φοερθνετ για το θεμα των ταχυτητων και μου ειπαν οτι το μεγαλυτερο που μπορει να κατεβασει κανεισ ειναι το 1.6ΜΒ/s.με τισ σημερινεσ γραμμεσ.

οταν λεει αλλαξει ο ΟΤΕ τουσ χαλκουσ θα παμε σε Τ3απευθειασ.

μου εδωσαν και ενα λινκ που μπορουμε να μετρησουμε την ταχυτητα και ειναι τοftp://ftp.forthnet.gr/pub/www/apache/forrest/ κατεβαζουμε το προτελευταιο download και εκει θα δουμε μεχρι ποσο μπορουμε να κατεβασουμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...