jamstor Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Φιλοι και φιλες, Με χαρα μου σας ανακοινωνω οτι πηρα (επιτελους!!!) την αποφαση να στησω το δικο μου cyberoμαγαζο!! Θα βρισκεται αρκετα κοντα στον πεζοδρομο του Περιστεριου (μακρυα δηλαδη απο τις μεγαλες αλυσιδες net cafe που υπαρχουν)... Αυτο που θα ηθελα απο εσας ειναι να μου πειτε τι θα θελατε να εχει ενα internet cafe και δεν το εχετε βρει μεχρι τωρα πουθενα...Πως δηλαδη θα επρεπε να ειναι φτιαγμενο ενα μαγαζι για να σας κερδισει,οχι τοσο σαν πελατες αλλα σαν φιλους.Απο το τι χρωμα θα ειναι οι τοιχοι μεχρι και το τι μουσικη θα θελατε να παιζει για να νιωθετε σαν στο σπιτι σας και να ειναι χωρος που πραγματικα θα σας διασκεδαζει... Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τις συμβουλες που θα μου δωσετε!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ΥΓ:Ξερω πως οι περισσοτεροι αντρες θα θελατε να δουλευουν ψηλες-ξανθιες-γαλανοματες και οι περισσοτερες γυναικες θα θελατε μελαμψους-γραμμωμενους τυπους....ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ!!!
rallistas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Να μας πεις οταν ανοιξεις να βρουμε κι εμεις καμια δουλεια τα φοιτητοπουλα!
rallistas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Περαν της πλακας,στο Περιστερι στον πεζοδρομο υπαρχει ηδη ενα Net καφε,απεναντι διαγωνια απο το βιβλιοπωλειο του Φλωρα αρκετο καιρο.
bluesattack Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 jamstor ποσο μεγαλο θα ειναι το μαγαζι που θα στησεις ? ποσους υπολογιστες ? Εγω δεν ειμαι αθηναιος αλλα μπορω να σου πω τι μου αρεσει γενικοτερα μεταξυ αστειου σοβαρου.. 1.θα ηθελα να εχει αψογο κλιματισμο-θερμανση (μη γελας..μεγαλο μαγαζι στην πολη μου ειναι σχεδον αδειο..ε βεβαια αφου το μεσημερι ειναι πιο ζεστο και απο το σπιτι μου...) 2.θα ηθελα να εχει τουαλετα. 3. θα ηθελα να εχει μηχανημα η μπαρ να πιεις το καφε σου η παρεις το αναψυκτικο σου....αν ειναι παρειστικο το μαγαζι ι τετοιου στυλ θα μπορουσε να φτιαχνει η να φερνει και κατι ελαφρυ φαγωσιμο (δεν ξερω τι αδεια απαιτειται) πχ τοστ-σαντουτς...μονο να δεις ποσοι ντελιβεραδες ερχονται .... 4.θα ηθελα να ειναι ζεστος ο χωρος...δηλαδη χρωμα τοιχων καταλληλο για το χωρο σου και οτι αυτος περιλαμβανει....αφισες-games η αλλες που θα δωσουν μια αμεσοτητα στο ολο θεμα κλπ κλπ δηλαδη να ειναι διακοσμημενο με τετοιο τροπο που να κερδιζει το πελατη οχι να μοιαζει με καφενειο που ετυχε να εχει pc i να επικρατει καμια ασπριλα σαν νοσοκομειο 5.θα πρεπει να εχει οσα περισσοτερα games γινεται ( τι μηχανηματα απο περιεργεια εισαι διατεθειμενος να αγορασεις -καρτες γραφικων κλπ ?) 6.αλλες μικρολεπτομερειες πχ που μου ερχονται ξεκαρφωτα στο μυαλο ...γιατι τωρα τυχαινει να καθομαι στα bnb net (oxi ρε δεν ειναι διαφημιση !!!)....εχει εδω ενα συστηματακι να μπορουν ολοι οι χρηστες να κανουν copy αυτα που θελουν η κατεβαζουν στον δικο τους φακελο χωρις να μπορουν να σβηστουν απο κανεναν αλλο χρηστη καμμια αλλη στιγμη...οχι να κατεβασεις κατι και επειδη ξεχασες να παρεις το usb stick να πας την αλλη μερα και να παρεις τα @@@@ 7.να εχουν ολα τα pc ακουστικα..ναι ναι υπαρχουν και απο τους αλλους Βασικα πρεπει να μας πεις ποσο μεγαλος ειναι ο χωρος σου και ποσο μηχανηματα θα στησεις...και ποσα λεφτα θα δωσεις....δηλαδη επειδη ειπες για μουσικη εχεις την δυνατοτητα να βαλεις καλα ηχεια και καμια lcd να δειχνει κανα clipaki απο το mad η ο χωρος σου ειναι ενα δωματιο και θα βαλεις ενα στερεοφωνικο ? Γιατι με αλλο τροπο κερδιζει μια αλυσιδα τους πελατες και αλλιως το μαγαζακι της γειτονιας...εσυ μπορεις ας πουμε να ξεκινησεις με μειωμενη τιμη ωρας ας πουμε... Το μεγαλο μαγαζι θελει κοσμο τζερτελε το μικρο δινει αλλα κινητρα ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΣΕΡΒΙΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ...AN ΔΕ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΕΡΩΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΥΛΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ Η ΟΥΡΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ...:ppp....σε πειραζω...μακαρι να παει πολυ καλα το μαγαζι σου.... ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΛΙΑ....
bluesattack Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 ολα κοκκινα τα εκανα ? ασχημο πραγμα η ζεστη ρε γα@@
jamstor Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Αν εννοεις αυτο που εχω κι εγω στο μυαλο μου τοτε δεν με ανησυχει.Δεν το λεω υποτιμητικα (ισα ισα που σαν φοιτητης τιμουσα τα συνοικιακα μαγαζια και οχι τις μεγαλες αλυσιδες) απλα η δυναμικοτητα του ειναι τετοια που ενα καινουριο μαγαζι δεν εχει να φοβηθει τοσο πολυ. Περαν ολων των αλλων,δεν ειναι και τοσο κοντα του μιας και αυτο ειναι στο τελος του πεζοδρομου,σημειο που δεν ειναι και απο τα πιο εμπορικα αφου ο κοσμος που κανει βολτες και ψωνια επιστρεφει μολις φτασει στην Θηβων.
jamstor Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Κατι τετοιο περιμενα να ακουσω....:p:p Τα περισσοτερα απο αυτα που εχεις πει ειναι μεσα στον προγραμματισμο που εχω κανει...Πρωτα το ειδα απο την πλευρα του χρηστη και επειτα απο την πλευρα του επιχειρηματια...Δηλαδη,αν ουτε εγω ο ιδιος δεν θα πηγαινα στο μαγαζι που θα στησω,πιστευω πως εχω αποτυχει πριν ακομα ξεκινησω... Και μπαινω στις λεπτομερειες... 1. Δεν θα εχει μονο κλιματισμο αλλα και συστημα που καθαριζω τον αερα απο το τσιγαρο γιατι τυγχανει να ειμαι και αντικαπνιστης! 2. Ελπιζω πως θα καταφερω να φτιαξω,οχι μια αλλα δυο τουαλετες...(τα κοριτσακια πρεπει να τα προσεχουμε...) 3. Για να φτιαχνω καφε η φαγωσιμα θα πρεπει η αδεια να ειναι υγειονομικου ενδιαφεροντος,κατι που δεν θα κανω προς το παρον για δοαφορους λογους...Φυσικα θα υπαρχουν αυτοματοι πωλητες για να μπορει ομως καποιος να πινει εναν καφε... 4. Χρωμα και αφισες θα γινουν με αρκετη προσωπικη δουλεια για να ειναι ο χωρος οσο πιο παρειστικος γινεται!!! 5. Θα υπαρχει προγραμμα διαχειρησης που θα ανανεωνεται απο την "μαμα"-εταιρεια (updates,patches,νεα παιχνιδια).Στα μηχανηματα δεν εχω καταληξει ακομα αλλα θα ηθελα να ειναι "η χαρα του GAMER" 6. Θα υπαρχει αυτη η δυνατοτητα για ολους τους χρηστες 7. Δεν θα απαντησω σ'αυτο γιατι το θεωρω αυτονοητο... Επισης,επειδη απαγορευεται απο το νομο να υπαρχουν υπολογιστες σε οροφους και παταρια (καλα ακουσατε....),θα υπαρχει ενα παταρι με καναπε και πολυθρονες για να μπορει να χαλαρωσει οποιος θελει με την παρεα του βλεποντας τηλεοραση (αγωνες,μουσικη,ταινιες) και οταν με το καλο η κυβερνηση συμμορφωθει με το Ευρωπαικο Δικαιο,θα γινονται και πρωταθληματα με παιχνιδια του PS3... Γενικα,σκεφτομαι πως θα ηθελα να ηταν το net cafe που ξημεροβραδιαζομουν οταν ημουν φοιτητης... Για νεοτερα θα ενημερωσω οταν θα εχω κατι πιο σιγουρο... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
rallistas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Αν εννοεις αυτο που εχω κι εγω στο μυαλο μου τοτε δεν με ανησυχει.Δεν το λεω υποτιμητικα (ισα ισα που σαν φοιτητης τιμουσα τα συνοικιακα μαγαζια και οχι τις μεγαλες αλυσιδες) απλα η δυναμικοτητα του ειναι τετοια που ενα καινουριο μαγαζι δεν εχει να φοβηθει τοσο πολυ.Περαν ολων των αλλων,δεν ειναι και τοσο κοντα του μιας και αυτο ειναι στο τελος του πεζοδρομου,σημειο που δεν ειναι και απο τα πιο εμπορικα αφου ο κοσμος που κανει βολτες και ψωνια επιστρεφει μολις φτασει στην Θηβων. Εχεις μελετησει σωστα τον "αντιπαλο" σου μιας και οντως ελαχιστος κοσμος περναει τη Θηβων για συνεχεια της βολτας του.Που θα ειναι το δικο σου? Τις υπολοιπες σκεψεις σου τις βρισκω σωστες και σου ευχομαι να πανε ολα καλα!Και φυσικα θα σε τιμησω αφου μενω και κοντα!
jamstor Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Καλημερα, Το δικο μου μαγαζι θα ειναι κοντα στο Πλαισιο (δεν του κανω διαφημιση)... Απο την πλευρα του ανταγωνισμου υπαρχουν 3 μαγαζια που πρεπει να "χτυπησω"...Αυτο που προσπαθω να κανω ειναι να μεζεψω τα θετικα που εχει το καθε ενα απο αυτα τα μαγαζια και να τα βαλω στο δικο μου!! Να ρωτησω και κατι...Πιστευετε πως για 30pc ειναι αρκετη μια μισθωμενη γραμμη των 4mbit?
aGka8l Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 σε καμια περιπτωση!εδω καπιοι εχουμε σπιτι μας 1 Και 2 μβιτ και δεν μας ποιανει
elalekom Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Fysika kai ftanei. An kaneis swsto traffic shaping kai dineis ston kathena 512kbps me ti mesi xrisi twn 8 pc (pou kai pali gia mesi xrisi einai poly, oute 2% tou xronou pou tha exeis anoixto to magazi den tha xreiazesai parapanw bw) tha eisai oti prepei. Episis min xexnas oti den theleis oi pelates na katevazoun mia tainia se 20' kai na feugoun.
ApSiMan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 σε καμια περιπτωση!εδω καπιοι εχουμε σπιτι μας 1 Και 2 μβιτ και δεν μας ποιανει Άλλο οι μισθωμένες γραμμές και άλλο αυτές που έχουμε σπίτια μας.... Ξέρω μαγαζί (μεγάλη αλυσίδα) που έχει 55PC και έχει 4mbit μισθωμένη.... αλλά εχει πρόβλημα όταν είναι φορτωμένα πάνω από 30-35 PC και χάνει πολύ απόδοση. Αν βάλεις 4 άρα κοίτα να φτιάξεις καλά τον διαχωρισμό του bandwith και να πάρεις και καλά hubs....
FireJim Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Κατι αλλο που εμενα προσωπικα θα μου αρεσε θα ηταν να μπορω να παρακολουθω πχ WOW Lineage (siege) μαχες κλπ ζωντανα και να επινα τον καφε μου. Απο θεμα τιμων πρεπει να ειναι ιδιαιτερα χαμηλες και να γινονται και οι κλασσικες προσφορες πιτσας (2+1 δωρο) ή κληρωσεις με δωρεαν ωρες. Το θεμα με τον εξαερισμο εινια πολυ σημαντικο και η τσιγαριλα να φευγει οσο πιο μακρια μπορει. Προτεινω να πας μαι βολτα απο forthnet να δεις αν μπορεις σε επιχειρηση να βαλεις 2 γραμμες 24μεγκαμπιτια αλλιως πηγαινε στην on και παρε 2-3 γραμμες απο εκει (αυτο τσεκαρισμενα γινεται).
jamstor Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Απο πλευρας marketing,εχω σκεφτει να προσφερονται καποιες ωρες το μηνα (για ολον τον κοσμο) δωρεαν...Αν δηλαδη βγει μια στατιστικη που μου δειχνει οτι καποιες ωρες υπολειτουργει το μαγαζι ή ειναι εντελως αδειο,θα δω αν γινεται να ειναι και free για ολους (δεν θα γινεται συνεχεια αυτο βεβαια!)...Αυτο ειναι το λεγομενο happy hour!! Σαν target group θα εχω την νεολαια που θα θελει να εχει εναν χωρο να κανει την πλακα της και να πει και μια μλκια παραπανω, χωρις να αποκλειω βεβαια τους χρηστες που θα περνουν παροδικα ειτε για να τσεκαρουν τα mail τους ειτε για επαγγελματικη χρηση του διαδικτυου... Ειδομεν.... ΥΓ:Οταν λες για γραμμες απο αυτες τις εταιρειες εννοεις ADSL ή Leased lines?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.