Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στην εκκίνηση των Windows ΧΡ

panos_1979gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Εχω ενα προβληματάκι.Έπαιζα στον υπολογιστη μου και ξαφνικα κάνει επανεκκίνηση.Όταν ξεκίνησε πάλι μου έβγαλε το εξής μήνυμα : ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ WINDOWS ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΧΕΙΟ ΛΕΙΠΕΙ Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM. Ξέρει κανείς τι γίνεται;

Δημοσ.

δοκιμασε κατι ακομη απλούστερο πριν,αν έχεις ΧΡ και service pack 2:όταν ανοιγει το pc πάτα f8 μέχρι να σε βάλει στo boot options,και εκεί διαλέγεις last known good configuration.To αρχείο system είναι αρχείο του registry.Aν απλά κάτι δεν πήγε καλά στο τελευταίο άνοιγμα,θα χρησιμοποιήσουν τα windows ένα παλαιότερο αρχείο,και θα μπείς.

....Αν όμως ο λόγος που καταστράφηκε το αρχείο έχει ΙΣΩΣ να κάνει με την κατάσταση του δίσκου σου....

Δημοσ.

Φίλε η λύση στο πρόβλημα σου είναι το format. Πίστεψε με, εχω λιώσει και έχω φάει μέρες σ' αυτο το πρόβλημα γιατί το είχα πάθει αρκετές φορές το μόνο που κατάφερα ήταν να σπάσω άδικα το κεφάλι μου. Έτσι όποτε βλέπω αυτο το μύνημα κάνω format με τη μία. Η αιτία πάντως είναι ανεξήγητη αν ξέρει κάτι κάποιος ας βοηθήσει. Εγώ απ' ότι θυμάμαι το έπαθα τις τελευταίες φορές όταν έκανα υψηλό overclocking...

Δημοσ.

μπαινω στο cd επιλεγω το r (repair)και μολις ζηταει που θα γινει το repair επιλεγω το 1 και enter και μου βγαζει την μπλε οθονη.δεν γινεται τίποτα,παω μαλλον για format μεχρι το βραδυ δεν εχουμε καμμια λυση

Δημοσ.

an sou vgazei mple o8onh,fovamai oti to provlhma einai megalytero apo ena katestrammeno arxeio tou registry....mia erwthsh omws:les oti epilegeis "repair",,patwntas "R".

eisai sigouros oti eisai sto "repair"?(repair windows)..dioti to "R",san epilogh,se odhgei sto "recovery console"(grammh entolwn),kai oxi se repair windows installation(epanegkatastash twn win)

an mporeis na syndeseis to disko se allo pc kai na kaneis ena chckdisk na deis ti ginetai,giati fovamai pws o diskos paei gia na(an den to xei hdh pa8ei gia ta kala),xalasei....

Δημοσ.

αφου βαλω το cd των windows και φορτωσει μου εχει τις επιλογες εγκατασταση των windows επιδιορθωση και exit.Η εγκατασταση γινεται πατωντας ENTER, η επιδιορθωση με R,παταω Rκαι μου βγαζει την κονσόλα αποκαταστασης και μου λεει να επιλεξω που θα γινει η αποκατασταση.σε μενα εχει το 1.το επιλεγω και βγαινει η μπλε οθονη.Αυτα.

Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνεις καινούρια εγκατάσταση και να εγλαταστήσεις τα windows σε αλλό ditrectory από το προτεινόμενο π.χ. C\WINDOWS1. Ετσι θα μπορέσεις να σώσεις αρχεία και να δεις αν εχει χτυπήσει και ο δισκος σου.

Δε μου αρεσει που σε repair console σου βγάζει μπλε οθόνη!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...