Kagkouros Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 -Παιδιά θα ήλεθα να μου πείτε αν σε έναν εξωτερικό σκληρό μπορώ να εγκαταστήσω τα Windows XP να βάλω εφαρμογές, κανά παιχνίδι και μετά σε ένα άλλο PC να κάνω boot με αυτόν τον σκληρό χωρίς να συμμετέχει καθόλου ο άλλος του PC. -Ακόμα για να μήν κάτσω να φάω κάποιες ώρες από την ζωή μου για να φτιάξω αυτόν τον εξωτερικό σκληρό, μήπως μπορώ να αντιγράψω όλον τον "C:/" όπως είναι στον εξωτερικό και να δουλεύψει στο άλλο PC? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Kατ αρχας η ολη φιλοσοφια σου ειναι λαθος. Το συστημε θελει drivers... Εαν το βαλεις σε αλλο συστημα ΟΛΟΙ οι drivers θα θελουν αλλαγη... (ασε που μαλλον δεν θα αναβει καν, ή και να αναψει θα θελουν ξανα ενεργοποιηση τα windows...).
Kagkouros Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Πάντος άμα έχω βάλει τα XP με προγράμματα και παιχνίδια και το πάω μετά σε άλλο PC (laptop) και του βάλω τα drivers στον εξωτερικό σκληρό θα δουλέψει? (όσον αναφορά για την ενεργοποίηση άστην)
Kagkouros Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Επειδή βρίσκω την όλη διαδικασία πολύ οδυνηρή...θα ήθελα να ρωτίσω άμα γίνεται να εγκαταστήσω π.χ. ένα παιχνίδι στον εξωτερικό σκληρό δίσκο και να το τρέξω στο laptop?
kpartsi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Αν μιλάμε για μικρά παιχνίδια που δεν χρειάζονται εγκατάσταση, ναί. Για κανονικά παιχνίδια που χρειάζονται εγκατάσταση, όχι. Αλλά μπορείς κατά την εγκατάσταση στο laptop να διαλέξεις φάκελο εγκατάστασης στον εξωτερικό. Όμως θα πρέπει να είναι πάντα συνδεδεμένος όταν θα πας να τρέξεις το παιχνίδι στο laptop.
Kagkouros Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Αν μιλάμε για μικρά παιχνίδια που δεν χρειάζονται εγκατάσταση, ναί. Για κανονικά παιχνίδια που χρειάζονται εγκατάσταση, όχι. Αλλά μπορείς κατά την εγκατάσταση στο laptop να διαλέξεις φάκελο εγκατάστασης στον εξωτερικό. Όμως θα πρέπει να είναι πάντα συνδεδεμένος όταν θα πας να τρέξεις το παιχνίδι στο laptop. ?Δεν μπορώ να βάλω το παιχνίδι στο PC που έχω τώρα και να επιλέξω εγκατάσταση στον εξωτερικό σκληρό και μετά να παίξει στον laptop???
kpartsi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Όχι γιατί κατά την εγκατάσταση δημιουργεί και κλειδιά στο registry και ίσως (εξαρτάται από το παιχνίδι) και αρχεία στο C. Αυτά μένουν στο PC. Οπότε και να τοποθετήσεις το φάκελο εγκατάστασης στον εξωτερικό σκληρό, όταν θα πας να ξεκινήσεις το παιχνίδι στο laptop (από πού θα το εκκινήσεις;;; δεν θα έχει ούτε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας, ούτε συντόμευση στο start -> all programs) θα σου βγάλει λάθος.
Kagkouros Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 αυτό που λες για τα κλειδιά στο registy και τα shortcut στο menu έναρξη...αντί να το ανοίγω από εκεί δεν μπορώ να πηγαίνω στον εξωτερικό σκληρό και να το ανοίγω από εκείνο το εικονίδιο? To παιχνίδι που αναφέρομαι είναι το World of Warcraft...και το μόνο που δεν ξέρω είναι το ότι επειδή με έναν συγκεκριμένο κωδικό φτιάχνεις έναν παίχτη, μήπως ο server θυμάται τον κωδικό μαζί με το ητρώο του υπολογιστή ή τίποτα ανάλογο? edit: δεν νομίζω γιατί αυτό με το server που λέω μπορείς από οποιονδήποτε υπολογιστή με αυτό το παιχνίδι να παίξεις
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Oχι δεν γινεται αυτο. Ουτε Windows ουτε παιχνιδια αλλου, αλλα δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις. Αληθεια τοσο δυκολο ειναι να τα εγκαταστησεις 2 φορες (μια σε καθε pc)?
Kagkouros Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Oχι δεν γινεται αυτο. Ουτε Windows ουτε παιχνιδια αλλου, αλλα δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις.Αληθεια τοσο δυκολο ειναι να τα εγκαταστησεις 2 φορες (μια σε καθε pc)? όχι δεν είναι δύσκολο να το εκγαταστήσω σε δύο PC απλά δεν γίνεται να το κάνω εγκατάσταση άλλο για κάποιους λόγους.
Kagkouros Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Τελικά το δοκίμασα από το ένα PC στο άλλο με εγκατάσταση του παιχνιδιού μόνο από το ένα PC στον εξωτερικό σκληρό.(το παιχνίδι που δοκίμασα ήταν το WarcraftIII Reign of Chaos) ελπίζω να δουλέψει και με το WOW
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Απο αυτα που λες συμπεραινω οτι δουλεψε (?) Αρα δοκιμασε το και με το αλλο. Παντως η προτροπη υπηρξε (ποστ 9, "αλλα δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις.") Mακαρι να σου δουλεψει. (παντως ολοκληρη εγκατασταση windows δεν θα δουλεψει με τιποτα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.