Προς το περιεχόμενο

Σκεπτικισμός στους ειδικούς για το κατά πόσο τα βιντεοπαιχνίδια προκαλούν εθισμό

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι καθόλου στημένα βίντεο δεν είναι αυτά...ούτε να το σκεφτείτε!

Τέλος θα ήθελα να πω ότι πρέπει να παραδειγματιστούμε και αφενός να μην προβαίνουμε σε τέτοιες ακρώτητες και αφετέρου να μην αγοράζουμε φτηνές συσκευές από τυχόν πλανόδιους

Επίσης να σεβόμαστε τη γιαγιά μας και το παππού μας,όταν βλέπουμε ανήμπορο ή γυναίκα σε ενδιαφέρουσα σε ΜΜΜ να τους παραχωρούμε τη θέση μας και τέλος να αγαπάμε την πλησίον μας.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το χα δει πριν πολύ καιρό, λίγο καθυστερημένο το παιδάκι, αν δεν είναι fake το Vid.

Αν συνεχισει ετσι, σε 1-2 χρονια βλεπω να σκοτωνει κανα-δυο ανθρωπους!:?

Δημοσ.

Ειδικά τα RPGs θέλουν απίστευτες ώρες ενασχόλησης που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν καλύτερα.

.

Συμφωνω.Και μιας και ειμαι και εγω λατρης των RPGς ενα εχω να πω αν σκεφτεστε να αρχισεται να παιζεται ξανασκεφτειτετο!

Ευτιχως δν εχω παρει ακομα to FF12 κα ιεχω ηρεμησει λιγο,αλλα που θα παει δν θα το παρω....

Αυτα.

Δημοσ.
θα τους σκοτώσει για να τους πάρει το esc:twisted:

Αχαχαχα:mrgreen:.

Και εκει που του μενει το πληκτρολογιο στο χερι...Σαν psycho κανει!

Δημοσ.
Μερικά πάλι καταλήγουν έτσι :

To "WoW" skhniko einai fake big time....

Sthn polyyyyyyyyyy palia arxikh tou morfh kai me aksiopreph metafrash "perimene" to loading tou unreal....

Kaila tromerh... to paidaki tora prepei na exei 22risei xalara...

Tha ithela na do pos exei katanthsei :P

...mou thimizei pantos emena otan xano gkol pvp sto pro :P

Δημοσ.

Εγώ πρώτη φορά είδα το video και έπαθα σοκ. Πρόσφατα σταμάτησα να παίζω και δεν θα έπρεπε να με ενοχλεί αλλά αν το συγκεκριμένο πέσει στα χέρια κανενός μ**α από τπτ υπουργεία ή συλλόγους και δε ξέρω και εγώ τι άλλο θα γίνει τζερτζελές... δεν συμφωνείτε??

• Moderators
Δημοσ.

Δύσκολο να μην είναι ψεύτικο βίντεο με κάμερα από δίπλα, κλπ.

Όσο και να θυμώσεις, δεν σπας τα περιφερειακά του PC. :P

Οκ, κανά μικρό κοπάνημα, αλλά εκεί που παίρνει το keyboard και το βαράει με τις ώρες, πολύ ψέμα.

Δημοσ.

Σιγουρα τα παιχνιδια γενικοτερα προκαλουν εθισμο, ειδικα οταν παιζεις σε μικρη ηλικια... Θυμαμαι με τα arcade games ποσα πενηνταρικα ειχα χαλασει... :P

Δημοσ.
Εγώ θα χάλαγα και τώρα! :P

Ευκολα!! παλι καλα που εχουμε τα emulators... 1 ευρω το παιχνιδι θα πηγαινε αντι για πενηνταρακι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...